Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.5 GL-t vegyél DPFI-vel, vagy 1.6-osat.
\"If in doubt, flat out!\"
zsiroskenyér: valoszinüleg mindent megprobálok majd amit tudok nekem kell a civic😄
Vagy nincs autókereskedõ haverod? Menj el egy kereskedésbe és dumáld meg az értékesítõvel hogy ha bementek szüleiddel dícsérje a civic-et agyba fõbe és beszélje rá õket 😊
Bár azt mondtad olasz kilõve, a cordoba 1.4-ben meg ugyanaz a bosch mono jetronic elektronika van, mint az errõl híressé vált tipoban 😊 (Olyan is.)
Alapvetõen veszettül megbízható autó, persze az idõ semmit nem kímél, nameg az ökör elõzõ tulajok sem.
Csináld azt, hogy nem 500-ért veszel hanem csak 300-ért vagy 350-ért, elrakod a maradékot és ha idõközben jönnek elõ olyan hibák amik a vásárláskor nem derültek ki, ebbõl a 150-200 ezerbõl azért elég rendesen ki lehet pofozni.
hát nem az örökéletüségen van a hangsuly hanem szerintük a civic 89es évjáratával hamar elromlana...most persze h elkopik egyszer de nem jellemzõ ahogy a hire járja
cordobán gondolkoztak de most nagy csönd lett
nem szeretnének havonta váltot cserélni és stb....olasz kilõve, japán szerintük szar, én egy szép 4gen civicet akarnék 300ér és rendbe is vana gép de szerintük öreg és szétmegy...a kötelezõket meg mindent fizetik tankolni nekem kell tehát ezért lényeges az alacsony fogyasztás
lenne egy kérdésem
most esedékes az autóválasztás és ugy kaptam az itinert h 500ezerig bezárolag nézzek autot
a cél h jo legyen, megbízható és keveset egyen, és szeretném ha nem dizel lenne
1-2 ötlettel nem tudtok szolgálni?
A modern autóipar egy nagy szar.
Gondoljatok bele... Az ilyen baromságokból alakul ki pl. a Chevrolet-Daewoo találkozó. Így megszégyeníteni egy chevy márkát...
Ezek után mi lesz? Alfa-opel találkozó? pfff.
Legalább annyira szar mint a VW club Sopron, aminek van már kb 200 tagja mert oda tartoznak a skodások audisok seatosok fauvések...
igénytelen.
Remélem a Honda független marad, mert jó érzés hogy independent a márka.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Egyik kedvenc Alfám.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amúgy én szeretem az olaszokat is😛
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Ezerszer inkabb egy megbizhatatlan olasz, mint egy unalmas, ronda japan.
"kupákáutó" 😄
"az tesz rá turbót aki nem tud rendes motort csinálni, megfújja turbáúval, azt akkor azthiszi hogy jaú" 😄
De a legjobb hogy a szavazáson mi kapott a legtöbbet 😄 "'nuff said"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ