Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
amúgy ezek a régi hoki buzukik, pláne a japán összeszerelésûek hihetetlenül keveset zabálnak, volt szerencsém egy ezres három hengereshez, az padlón, de tényleg padlón is megállt olyan 7 körül
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
1.
1.4-es regi suzuki nincs....
2.
110 lovas regi suzuki sincs...
3.
kereklampas suzuki meg plane nincs.
Amúgy mondom: Nem volt 110LE-s.
Szted mennyit eszik ez a dög? Cserealkatrészeket lehet kapni? Teljesítményadó? Átíratás?
NC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Három ajtós 1.4-s 110 LE. gs
#75081 Nekem 8-8.5 liter, pályán, városban, kisebbrendû utakon 100as tempóval.. szerintem az sok!!
Elõtte suzukim volt azt jobban hajtottam ( egy komoly baleset óta megfontoltabb vagyok, nem én voltama hibás mielõtt kezdenétek😄 ) és úgy max télen evett 5.8- 6 litert.
Pedig 130-160 között mentem vele szinte mindig.
amúgy azokat a kutakat ha jól tudom a honda építette?!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a Fiesta már az új modell, régit nem vennék, az nem né zki valami jól. Azt hiszem nagyon jól sikerült lealkudni a Fiestát, mert gyakorlatilag "full extrás", néhány számomra haszontalan dolog marad ki belõle (ha azt választom). A Fiat Dynamic felszereltségû ("Már az alapfelszereltsége is nagyon gazdag: ABS+EBD (blokkolásgátló elektronikus fékerõelosztóval), légzsákok, klímaberendezés, távirányítós központi zár, elektromos, fûthetõ tükrök, Dualdrive szervokormány, fedélzeti számítógép, stb. A Bravónak nincs "fapados" változata.")
A Hyundai:
http://www.i30sun.com/?gclid=CKDMss-31ZoCFQSRZgod7TKH3A
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Bravo nez ki a legjobban, ez egyertelmu, de hogy az is eri meg a legjobban, azt nem tudom.
Valaki mintha nemreg vett volna Bravo-t innen a forumrol. Ot kene kerdezni.
Hyundai-t nem ismerem.
Fiesta meg eleg jo vetel lehet, de 4 milliot kicsit sokkalom erte.
Bravo eggyel nagyobb a masik ket autonal.
Szivem szerint a Bravot vennem, mert az nez ki a legjobban, es nagyobb is a masik kettonel, ugyanakkor meg alig dragabb, sot a Fordnal joval olcsobb is. Felszereltsege nem tudom milyen.
ti melyik új autót választanátok a 3 közül.
- Ford Fiesta Titanium 1.4 96LE + elsõhátsó tolatóradar+váltózár+extragarancia+Tempomat 3 911 000 HUF
- Hyundai i30 Sun 109Le + Tempomat+tolatóradar+ riasztó 3 500 000 HUF
- Fiat Bravo 1.6 Mjet Dynamic 105 LE 3 695 000 HUF
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.