Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stann
Pl. szerintetek a lentebb említett kategóribána ez az autó jó vétel lehet? Honda Civic

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

autoszimulator
nem mindenki szokott ám beleszarni

.: mobilize.hu :.

SötétBarom
😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

cement
a ferka egesz jo, a bmw sem rossz tetszenek a lampai, viszont a lambo mar nagyon absztrakt par helyen nagyon elengedte a fantaziajat

respect to the man in the ice cream van

maffioso
hagyjátok 14 alatt van...milyen szakértelmet vártok el tõle? hisz még csecsemõ

\"If in doubt, flat out!\"

ELIT vagy

fifi
na te is renkívül okos csávó vagy...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
nem tudom mik a reális árak, de nekem 1.1ért múltkor el akartak sütni egy régi kasztnis Avensist/97-03 is gyártott/...
ha lenne pénzem meg elpattintanám a Cordobát, egy olyat simán vennék. 1.6 benzin pont elég is.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

maffioso
megérkezett a szakértõ-.-

neevous
Az Index videószekcióját vezeti. Link.

fifi
2.5 tdi-t gyorsan felejtsd el, hacsak nincsen kurva sok felesleges pénzed és kötél idegrendszered.
az egyik legnagyobb VW csoportos mellényúlás az a motor...

naddki asheggem
Egyébként én használtautót az életben nem vennék.. Más szarában én be nem ülök az biztos..

naddki asheggem
1M jó civicet? MO-on? Ne röhögtess :'D szétvannak már gyilkolva..

Ja, de a yaris egy kategóriával kisebb is a civicnél...
Stann
Maximum egy 6-8 évesre gondoltam... Civicbõl nincs túl sok, de yaris van egy csomó, egész jó áron!

Falconer
Na akkor én is autóvásárlásos kérdést 😊 j

3-3.5M vételár között szerintetek mit?

Amire eddig gondoltam:
Volvo S80 2.5 D5
Audi A6 2.5 TDI

Ezeken belülül van mindeféle felszereltséggel, de engem elsõsorban a megbízhatóság érdekelne, hogy ki mit hallott, tapasztalt, stb (népitéletben van mindenféle). Az audi V6os dízelérõl én eddig azt h elég szervíz igényes.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Mi az a nem túl régi? Az 5gen civicre kb reális az 1M keresési határ, mert 8-900 körül már jó állapotút is lehet találni, és még marad pénzed átiratni, szervizelni. 1M-ért nem 1M-es autót kell nézni.
I.C.ram
es ott mit csinal? milyen cikkeket ir?
Stann
Mert szerintetek mennyi pénzért lehet már jó állapotú, nem túl régi használt autót venni? Mert az egy millió a felsõ határ, nagyon jó lenne ha alatta tudnék találni valamit...

Csabesz6
index

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

maffioso
bár nincs nagy személyes tapasztalatom de 1 millioért már nem csak széthajtott civic van, de azt mondják h azt megkell tanulni vezetni, bár relativen keveset eszik, szerintem corollán gondolkozz még el, azt lehet h érdmes

94-95-ös 3 ajtós civicet már jó állapotút kapsz 8-900 körül, és marad pénzed az egyebekre is. Akár 2 légzsák, klíma, elektromos minden... még akár VTI is lehet 😊
Stann
Sziasztok!

1 millió ft szeretnék venni használt autót, lehetõleg a Japán hármasból (Toyota, Honda, Mazda). Én inkább egy kisebb kocsira gondoltam, klímával és kevés fogyasztással. Ti ebben a kategóriában mit javasolnátok? Elsõ autó lenne, vezetési rutin nélkül. :-) Viszont szeretném ha megbízható lenne, és a szervizelést abszolút ki lehetne hagyni (ezért gondoltam japánra). Végülis egyéb, nem japán autó is szóba jöhet, ha nem az a tipikus flotta autó, mivel a megbízhatóságán van a hangsúly. Tudom elég nehéz jó használt autót találni, de legalább milyen fronton nézelõdjek... Corolla okés, a Civiektõl félek h. ebben a korban már szét vannak hajtva, de hátha tudtok még vmilyen bestbuy kategóriát mondani! :-)

I.C.ram
Bazso mar nem a TCn van?

Akkor hol?
Csabesz6
Azért Bazsó távozása óta ritkán olvas ilyen, és ehhez hasonló szövegrészleteket az ember a Totalcaron😊.Ommm marha nagy arc😄D

"Kevésbé elegáns dolog azonban a minden egyes tankoláskor kötelezõ tetemtelenítés. Az MX-5 tömpe orra és visszapillantó tükrei valami mágikus vonzerõvel rendelkeznek az élõvilág összes rovarjával szemben, mintha fakultatív módon, szervezett öngyilkos kirándulások keretén belül folyatnák sárgás belüket, összetett szemeiket a fényezésre, rezgõ-mozgó testrészeikkel borítva be a maszkot. A mészárszék eltüntetése 30 percet ad hozzá minden tankolásra szánt idõhöz, férfimunka."

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cicai
kurvajók😮

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

SötétBarom
Én bravot vennék, már csak a méretbeli különbségek miatt is.. [/elfogult]

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

fifi
én jártam egy 1.4 benzines Fusionnal, néha klímával, minden korlátot betartva, tehát országúton sem gyorsabban 100-nál; olyan 6-6.5 magasságában megállt... pályán nem voltam vele.
a dízelek közül ismeretségi körömben 3-ból 3 adta meg magát magasnyomású pumpa halállal...
szóval a fiesta is kb. ide tájolható szerintem.

Tufa
Milyen swift van 5 millióért? Még a sport is 3.5-3.6 újonnan. A sima 1.3asok 2-3m között mozognak

Hát kösz az infot,
de azért Suzukit nem fogok venni, mert keveset fogyaszt, ha nem baj 😊
Még valaki másnak esetleg van tapasztalata, hogy a FiFi (Ford Fiesta új) mennyit eszik?
Csabesz6
😄
Köszi szépen😊
Bocs, csak már lusta voltam kutakodni.

GregSB
Kicsit kutakodsz a linken akkor megtalálod. 😊 Egyébként röviden kb annyit írt róla, hogy szerinte ronda, és az iDrive-ot angliában szar használni, mivel ott jobb oldalt van a kormány -> bal kézzel kell kezelni, és aki nem bal kezes annak olyan használni mintha bal kézzel próbálná meg használni a számítógépe egerét.

Ennyi, semmi mást nem írt róla, és ezek után adott neki 2 csillagot (az ötbõl).

Reális 😄

Kicsizoli
Nem akarom szítani a "népet" de 1,3 8v Suzu 150 nél 4500 körül fordul az mióta üveghang????

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Abban is kemény 72le-vel 😄
fifi
1298 volt

1372ccm az tudod miben volt, a FIAT tipoban, de ebbe már nem is akarok belemenni.

I.C.ram
paszmek. Nem fogod fel hogy nem letezett ilyen motor?

1.3-as volt a legnagyobb, illetve az 1.6os.

1.3 1298 kobcm volt asszem. es 66 loero. 1.6os volt 90 lo korul asszem. a gti 1.3-as meg 101. Ezek voltak.
69+nos matrica :p

fifi
és 69LE
vagy valami 82, ha 16V de az ritka volt már...

hol van az a 110-hez?

na ennyire voltál te tisztában bármivel is kisöreg.

matyi0323
igazad van , 1372ccm volt^^
boldogabb lehetsz..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

fifi
igen
ékes bizonysága ennek az "1.4 110LE"

matyi0323
Parkolásnál belénk szállt 70-el egy terepjáró.. 2 hét kóma, mást nem írok úgysem hiszitek

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Gabor1990
Elesett a biciklivel..

matyi0323
Nem égetem magam, mert ez tény.
Hidd el jobban ismertem, mint te ...

fifi
"egy komoly baleset óta megfontoltabb vagyok"
majd még errõl is légyszi valamit bõvebben...

matyi0323
Sehová nem akarok kilyukadni, de ami így volt így volt, és még jogsim most sincs, tehát ebben sem hazudtam

desigo
Nem gáz,hogy rommá égeted magad?
fogalmad sincs arról amit használtál...
Csabesz6
Mit írt a hetesrõl?

fifi
most ne akard még nagyobb baromságokkal menteni a menthetõt mert ez óriási bukó, akárhová is akarnál kilyukadni...

matyi0323
18 vok