Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondta az ottani infos ember, hogy orulnek ha a keszleteket el tudjak adni, nem hogy meg gyartani beloluk. Azt mondta hogy valoszinu kesobb folytatjak a gyartast, de ugye akkor meg szo nem volt valsagrol, szoval siman el tudom kepzelni, hogy azota be se inditottak ujra.
katt ide
sajna beszurni nem tudok mert nem jelenne meg.
itt lakik a srac mellettunk. van neki ez a piros kamionja.. egy piros 350z egy piros sportbike es egy piros challengerje. ciki
mindenki veszi a suvokat meg a pickuptruckokat. sooot ha jol tudom a legtobb eladott autok ezek a kocsog batar autok. Csak az elmult evben mikor felment a hordo ara 100 dodo kozelebe mar nem vette senki. De azota megint viszik mint a cukrot.
Ha meg juliusig eladnam (eselytelen kb), akkor rogton mehetnek is amcsiba nezelodni egy gyonyoruseges 450SEL-t, vagy 6.9-est 😛
Ugy nez ki, hogy iden is ki tudok menni amcsiba a nyaron (ingyen repjegy, mielott meg jonne a luxusados duma 😛) szoval jo lenne, ha mar tudnek nezelodni, mert mindenkeppen kulfoldrol szeretnek behozni valamit. Itthon nem nagyon van jo, vagy kurvadraga. Itthon egy 6.9-est, ami rendben van 5-6 millioert adnak, kint meg lehet uszni 2 millio alatt, ha szerencses az ember, es meg szebb is lesz valoszinu.
CSOCSO: lehet lemegyunk iden kocsival Floridaba, osszefuthatnank 😛
• 130 g/km-re kell csökkenteni az új személyautók széndioxid-kibocsátását 2012-ig, 2020-ra pedig 95 g/km-re
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A belseje viszont nagyon fasza, kb a legigényesebb kokpit amit a BMW eddig csinált. Remélem a sima 5-ösben is hasonló lesz és az normálisabban fog kinézni kívülrõl is 😊
de amúgy ezt az adót én támogatnám elsõsorban mert az embereket a zsebükön keresztül lehet rákényszeríteni pl a természettudatos gondolkodásra .. üzemanyagpusztító batárod van akkor igenis fizess többet mert az jobban terheli a környezetet-infrastruktúrát .. persze lesznek szenvedõ alanyai ennek mint jelen esetben ICRam de reméljük hamar el tudja adni ezt a vasat és megveheti ot-s vágyálmát 😉 és akkor nem kell majd büntetõadót fizetnie
.. de persze ezeket egy USA-beli embernek nehéz megmagyarázni hisz nálatok a pazarláson alapul a gazdaság ..
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
manapság meg egyre inkább az a tendencia, hogy a fogyasztást lenyomják úgy, hogy közben a teljesítménye a kocsiknak nõ. Ebbe a 125kW-os szarba én is pont beleesek, így is kurva sokat kell fizetni a közel sem luxus számba menõ kocsi után, most legalább megduplázzák. vicces eléggé. meg fizess az ingatlan után is, hogyne
.: mobilize.hu :.
jó hozzáállás...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Megyek egy 5 savos uton ( 2 ide 2 oda egy kozepen egy lassito/kanyarodo sav)
Szoval megyek a bal oldali savban mikozben eleg komoly tomeg volt, ugyhogy voltak elottem nem messze. hatam mogott es mellettem is.
Egyik pillanatban azt szurom ki hogy valami szokatlan kozeledik felem. azaz ket dolog. Az egyik egy sima ford suv amit a kepen is latni majd viszont amit probalt utolerni ami szinten halal pontosan felem robogott tetlenul az egy faszom hajo volt a vontaton!!!! AZ EMBERUNK ELHAGYTA A FAXOM HAJOJAT!!! Igazsag szerint egy par masodpercig el se akartam hinni hogy mi tortenik. kb az jatszodott le bennem hogy: mit keres a hajo az uton? miert gurul felem a hajo? dejo.. oldalkocsis vontatoja van a fordnak... ja megse.. tunjunk innen! es akkor mentem volna at a kozepso kanyarodo savban de ez a fasz abban robogott felem... szal nem tudtam mast csinalni athuztam a szembe levo savokba ahol nem jott senki mivel azok mar lattad a bajt 😄
megalltam a masik savban es neztem hogy kit szexual meg a hajo de szerencsere mindenki ki tudta kerulni.. az meg csak robogott a mcdonalds fele 😄😄😄😄
itt egy kep:
egy fa allitotta meg
en a full biztositasra fizetek 100 dolcsit. ebben benne van a szemelyi serulestol elkezdve minden. es semmi mast nem fizetek az autora. be is szarnek ha meg kene. el se akarok kepzelni milyen lehet HUNban az egyik havi fizetesedet ilyen baromsagokra kolteni.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
★
En azt mondtam, hogy ERTEK aranyban szedjek az adot. Nonszenz, hogy egy 200 lovas 15-16 millios felso kategorias dizelre ugyanannyit kell kb fizetnie a millernek, mint nekem...
amúgy mért nem ot-zteted le? 😊
Fizessen az a legtobbet, ahol minden csaladtagnak kulon autoja van, es azok egyesevel is annyit ernek, mint egy atlagos kisauto 5xose. Igy lenne realis.
Nem eleg, hogy kibasznak a belvarosbol, fizetnem kell a teljesitmenyadot, stb szart, de ugyanazt az adoalapot meg 5x megadoztatjak. Basszak meg.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ismerettségi körömben az összes olyan autó, ami 200 ló fölött van szinte kivétel nélkül valami böszme SUV..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de így elég vicces, fõleg hogy azt híresztelik, hogy ez a luxusautókra vonatkozik
akkor mi a helyzet a 15 éves 325i-vel meg a vr6 golfokkal?
azok a tulajok fizessenek 50-100 ezret évente, viszont az új 320d tulaj, meg 20ezret?
A 125-175 kW teljesítményt közötti motorral szerelt kocsik után a gépjármûadó-törvény szerinti adóösszeg kétszeresét, a 175 kW teljesítményt meghaladó és 200 kW teljesítményt el nem érõ gépjármû után a gépjármûadó-törvény szerinti adóösszeg 2,5-szeresének megfelelõ összeget, míg a legalább 200 kW teljesítményt elérõ gépjármû után a gépjármûadó-törvény szerinti adóösszeg háromszorosát kell "különadóként" megfizetni. A kétszeres adóterhelés elkerülése érdekében a megfizetett gépjármûadót ebbõl az adóból le lehet vonni."
Forrás: http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=407517&place=vezeto_anyag_bal
ezt figyelitek?
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Elõször azt, aki az 5-ös Golf kombiját dizájnolta, utánna pedig at, aki megengedte hogy a hatos Golf kombija is ugyanígy nézzen ki:
Ez egy k. magas labda a legfõbb riválisnak, az Opel Astra kombinak SZVSZ.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com