Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/nagyon kell alá az 500 ló/<#idiota>#idiota>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem látok bíztató jövõt egy beszállító és bérgyártó cégben akik mögött orosz pénz van.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Amúgy egy rossz szavam nem lehet rá, amióta megvan (pontosan két hete), 700km alatt semmi komoly baja nem volt.Néha beszarik a balos index, erõszakolni kell a lámpakapcsolót, egyszer meghülyült a tekercs és 50nél 100at mutatott a mûszer.Majd szétkapom a mûszerfalat, kontakrspré majd segít, meg az órát megnézem miért nem megy.6-7 literrel elmegy, szóval fogyasztásilag is tuti.1 nagy baja van, hogy a kartergázzal együtt jön fel az olaj is szépen, ami jól szétbassza a légszûrõt.Kivezetni nem tudom, mert akkor elfolyik az olajam.Valszeg elkopott valamelyik gyûrû, egyik nap majd mérünk kompressziót.Öregapám emlegette az ún. hörgõ szelepet is, de végül elvetettük, ebben csak szûrõt találtunk, szelepet nem.Következõ napirendi pont a gyújtásállítás(fasza lesz), Zsiguli ablakmosó szivattyú beiktatása a döglött rendszerbe(beépítjük az eredeti után, mivel az eredeti egybe van építve a zárókupakkal, ilyen eredeti darabot meg már sehol se kapni), illetve felhúzzuk a nyári gumikat(Papámnak van fasza gumi leszedõ/feltevõ szerkentyûje😊.Nagy ezermester az öreg!
Képek:
És még Lajos is jól érezte magát:

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Hegesztési nyom van-e a hossz/kereszt tartókon, belsõ térben sok árulkodó jelet találsz, és ebbõl következtethetsz a futott kilométerek valós számára, (persze ha az eladó "leleményes", akkor megoldja ezt is), ha a motortér egy kicsit piszkos, poros akkor az a frankó, jól látni hol folyik ha folyik.Elõre lesuvickolt erõforrás, illetve kaszni sok jót nem sejtet, persze néha lehet kivétel(x éve garázsban álló megkímélt csoda, csak azt meg ki tudja hogy mennyire tartották karban az idõk folyamán) satöbbi, satöbbi, satöbbi
Szóval készülj fel, és szerintem vigyél magaddal egy olyan szakembert, akiben megbízol és ért is hozzá(van ilyen?).
Sok sikert😊
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
vagy inkább bóntóban keresni? nincs gari
vagy egy újat venni kb 80 ezer Ft
Hónapok óta visít már de mûködik hibátlanul.Olyan hangja van az autónak tõle mintha elektromos lenne 😊
1.6 Berlingo
http://www.hasznaltauto.hu/2992101_toyota_corolla_1998
http://www.hasznaltauto.hu/2915486_toyota_corolla_1998
http://www.hasznaltauto.hu/2063853_toyota_corolla_2000
http://www.hasznaltauto.hu/2950430_toyota_corolla_1997
Mondjuk a kilométerekben nem feltétlenül hiszek, de ilyen árkategóriában ezek egy korrekt, megbízható autót jelenthetnek? Gyakran használnám autópáláyán is, bár betartanám a sebességet... :-)
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
-Hol a chevy?
-Ez az!
-wat
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hajrá Magyarország!
Omg 😄 Na így parkoljon nyugodtan az ember az utcán 😊
Ja az meg külön vicc, hogy a biciklisek kik voltak.
www.napisajto.hu