Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Csabesz, hajrá! 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ha tényleg megtudom oldani bagóból, miért ne?Azt a donort ha sikerül megvenni, akkor elleszek vele.Ezen legalább kiélhetem magam.Kell pénz igen, ezzel én is tisztában vagyok.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
2.nem blown engine, egy kurva kõ leb@szta az alját, letörött egy öntvénydarab, és most egy apró háromszög alakú lyukon levegõzik a forgattyúsház, természetesen a szintjéig kinyomta az összes olajat.
40ért találtam donornak is fasza 1.4 GT-t (ilyen volt nekünk anno).Külön motor is van 10ezer forintért, leírás alapján 1.1, de a képen egy boxer van.És azért nem veszek SEMMIT helyette, mert nincs mibõl.Nincs önálló keresetem, ezt az autót ingyen kaptam hogy használjam, mindent ki lehet tanulni rajta az utolsó részletekig, lehet bütykölni stb.Anyám is össze vissza vackozza szerencsétlen autót, szerintem a lelke mélyén örül hogy most mozgásképtelen."Jaaj azzal akarsz elmenni xy helyre?Messzirõl kell majd vontatni!"...utána emlékeztettem rá hogy nemrég a Fabia állt egy helyben, mivel bedöglött az önindítója.Azt is hiába pofázom, hogy azon cserés a kormányszög jeladó, mindegy.
Szóval egyáltalán nem vacak, már beletettem majd egy hónap alatt 800km-ert, egy rossz szavam nem lehet rá.Apróbb hibák vannak, meg kopik, de ez teljesen normális.És erre én baszom oda, elég szar érzés, plusz még mások is ugatnak hogy kacat.(Tisztelet a kivételnek)
Na uff
Citroen Visa 1.1/1.4 blokk érdekelne, bár kétlem hogy közületek bárkinek is lenne ilyesmi.Közben persze keresgélek a megfelelõ helyeken, de sose lehet tudni.Nem, nem az autó adta meg magát, én voltam figyelmetlen és hülye.
Köszi
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Egyébként még egy nyomós érv: a hibrid hajtásláncra 8 év vagy 160e km gar van az Insightban.
Nekem elég lenne. Nyilván nem megy majd lazán 200-at, meg nem is 8 alatt van 100-on, de ezekrõl le tudnék mondani. Max lenne mellé egy játszós autó is, ha annyira hiányzik...
Tény, persze 😄 Linkeld azt az európai közvéleménykutatást, amivel alátámasztod ezt a "tényt" 😊)))
Aki kicsit minõségibb dizájnt akar az talál a japánok között is:

remélem átérzed a mondandóm súlyát...XDD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ebbõl a pénzbõl már kijön egy nagyon gazdagon felszerelt dízel Civic, Corolla, Focus, Golf, Ceed, Astra, stb... hasonló fogyasztással. Tudom, a dízel jobban szennyezi a környezetet. De szerintem úgy lenne igazságos, ha az Insight-nál mérnék azoknak a teherhajóknak is a CO2 kibocsájtását, amik a nikkelt szállítják kanadából japánba a hibrid motor elõállításához 😉
Nekem ennel tobb kell egy autoban, minthogy legyen negy kereke, meg ezust szine.
Nagyon keves japo auto van, amire azt mondom, hogy kifejezetten szep.
De persze lehet jonni ezzel a szoveggel, hogy szubjektiv velemeny stb. Biztos tetszik valakinek a panelhaz is...
respect to the man in the ice cream van
FR-V meg egy torzszulott.
Kar vitazni ezen. Japanok nem fognak tudni addig jot tervezni, amig az atlagizlesre gyurnak ra. Kommersz autok. Ezek mennek, mint a Toyotanal. Egy hangyafasznyit talan jobbak mint a Toyota.
Civic (Legújabb (gen7??)
FR-V (Ilyenünk van, tökéletes.)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

respect to the man in the ice cream van
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
TurboWhistler