Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugye te a büdös életben nem mondtad még senkinek, hogy "oké meggyõztél"
költõi kérdés volt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Nagyon nem mindegy melyik városban milyen útvonalon,milyen dinamikával,hány fékezéssel,milyen váltóval,milyen állapotú motorral tesszük nem?
Egy jó 3-4 perces zöldhullám valami fõvárosi fõúton 45-el,vagy egyenrangú útkeresztezõdéseken 50 méterenként fékezgetve nem igazán összehasonlítható.
De az okosok decire tudják mégis minek mennyit szabad ennie minimum-gondolom!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
.: mobilize.hu :.
Nem baj, hát akinek cirkusz kell, az úgyis tud csinálni magának. Csak be kell szólni valami ökörséget 😊
Hihetetlen társaság van itt, ez a topicot meg az Tuningautó Mánia topikot át kellene nevezni Honda mánia topikká.
A másik nem mindegy hogy kinek a kocsija mennyit fogyaszt ha az övé 13 l eszik akkor annyit, olyan gyerekes gondokon akadtok fenn hogy az csoda, de legalább jót lehet rajta nevetni...
Bocs ha megsértettem valakiknek a kicsi lelkét...
ON
Készülget a gép lassan, de biztosan..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Jaj bocsánat, azért fogyaszt a 3.5 V6 13 litert városban, mert tolni szoktuk. <#idiota>#idiota>
Bocsánat bocsánat
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Ha jól tudom csak 1 éves díj van, semmi más.Ti mit tudtok errõl?
Csak az, hogy átlagos városi közlekedésben tutira nem 13.5-et eszik a 3.5 V6. Max ha tojással a gázpedál alatt közlekedsz. Sokkal inkább 15 liter körül lesz az.
csak az idõnkénti érveléseid mögött nem látom az igazi tapasztalást, csak egy "elméletet".
neked mi számít jónak?
mert eddig csak azt tudtam meg, hogy mi az ami lehetetlen és szar.
De nézhetjük másképp is a témát: Amikor te 13 litert etetsz a 3.5 V6-os bálnával városban, akkor én ugyanolyan stílusban talán ha 9-et a sajátommal. Csak én nem szeretek úgy közlekedni, hogy közben megöl az unalom...
el tudom képzelni, hogy buboréksrác szindrómában szenvedsz és egy számítógéppel tartod a kapcsolatot a külvilággal, ezért vagy ilyen marhára tájékozott, de sajnos nagyon félreinformált.
Szóval igen, lehetséges. Csak nem valószínû.
Mert amúgy meglehetõsen hihetetlenül hangzik...
respect to the man in the ice cream van
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
nyertem?😄DDDDDDDD