Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
istenem...
ugye te a büdös életben nem mondtad még senkinek, hogy "oké meggyõztél"

költõi kérdés volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Na mert nem? 😊 De nem is értem, akkor miért nem mindenki 3.5 V6-tal jár... hiszen a gazdaságosság csúcsai 😊
Zetorg
korrekt hírdetés 😄

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
A te elméleti számítasaid gondolom életszerûbbek!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Végülis ja, hívjhatjuk azt is "városi" közlekedésnek, hogy átszabunk 50-el zöldhullámon, dugó nélkül. Csak nem túl realisztikus.
pszihopata
A fogyasztásnál a pógár nézi a köbcentit,meg hogy város-e oszt jónapot!

Nagyon nem mindegy melyik városban milyen útvonalon,milyen dinamikával,hány fékezéssel,milyen váltóval,milyen állapotú motorral tesszük nem?

Egy jó 3-4 perces zöldhullám valami fõvárosi fõúton 45-el,vagy egyenrangú útkeresztezõdéseken 50 méterenként fékezgetve nem igazán összehasonlítható.

De az okosok decire tudják mégis minek mennyit szabad ennie minimum-gondolom!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Willi Betz
Ezzel a belsõvel azért jóval igényesebb szerintem

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

N3TuddKi
nekem a szálcsiszolt alumínium tetszik 😊

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Willi Betz
Nekem a fényes lakkú fa nem tetszik:S

I.C.ram
Annyira igenytelenseg szerintme szurke belsovel venni egy olyan autot, ahol x+n belso karpit rendelheto.
autoszimulator
lol azért ne mond hogy javarészt, ha nem is honda, de japánautó irányba eljut a téma. még ha azért is, mert az ideírók többségének az van, vagy azt szereti..

.: mobilize.hu :.

De hogy ne legyen hiány:

E-Klasse teszt @ TC

A sajátod de 😊 De csak annyira mint az enyém...
Nem baj, hát akinek cirkusz kell, az úgyis tud csinálni magának. Csak be kell szólni valami ökörséget 😊
I.C.ram
Mondjuk a Mercik soha nem merulnek fel ezekben a vitakban 😄 Most se merult fel egy Merci sem. 😊
Vagy merci mánia. Vagy opel mánia. Vagy... de hogy Honda miért az a te lelki világod titka marad, hiszen szó sem volt itt róla az utóbbi idõben 😊
Kicsizoli
OFF:

Hihetetlen társaság van itt, ez a topicot meg az Tuningautó Mánia topikot át kellene nevezni Honda mánia topikká.

A másik nem mindegy hogy kinek a kocsija mennyit fogyaszt ha az övé 13 l eszik akkor annyit, olyan gyerekes gondokon akadtok fenn hogy az csoda, de legalább jót lehet rajta nevetni...

Bocs ha megsértettem valakiknek a kicsi lelkét...

ON

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Csabesz6
Köszönöm szépen.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ettõl válik majd hihetõbbé, vagy mire gyúrsz? 😊
I.C.ram
5 evente kell elvinni OT vizsgara. Van kulon OT biztositas, ami olcsobb. ZK nem kell. teljesitmenyado nincs. Az OT vizsga meg kb olyan 60k.
SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

N3TuddKi
meghajlok az Univerzum Esze elõtt és elkotoródom, nehogy valami hazugságon érjen, mert végülis TE sokkal jobban tudod, hogy én hogy vezetek és milyen stílusban.
Jaj bocsánat, azért fogyaszt a 3.5 V6 13 litert városban, mert tolni szoktuk. <#idiota>
Bocsánat bocsánat

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

SötétBarom
A bizti máshogy van (nemtom hogy), nincs teljesítményadó, viszont meg kell felelnie egy szigorú vizsgán. Ennyit vélek tudni. De Marci biztos jobban vágja..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csabesz6
OT-s vizsgával rendelkezõ autónál milyen díjakat kell fizetni évente/félévente/negyedévente?
Ha jól tudom csak 1 éves díj van, semmi más.Ti mit tudtok errõl?

Pontosan. Ezért nem fog az soha "hétköznapi használatban" városban 13.5-et enni.
SötétBarom
Azért a "tojás a pedál alatt" az nem egyenlõ azzal, hogy ésszel mész, és nem padlózod orrba szájba 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csabesz6

N3TuddKi
igenis professzor úr.

Hogyhogy mi számít jónak? Nem ez volt a téma.
Csak az, hogy átlagos városi közlekedésben tutira nem 13.5-et eszik a 3.5 V6. Max ha tojással a gázpedál alatt közlekedsz. Sokkal inkább 15 liter körül lesz az.
N3TuddKi
engem sem öl meg az unalom.

csak az idõnkénti érveléseid mögött nem látom az igazi tapasztalást, csak egy "elméletet".

neked mi számít jónak?
mert eddig csak azt tudtam meg, hogy mi az ami lehetetlen és szar.

Willi Betz
De akkor lehet a fa öl meg😊

Meghajolok érveid elõtt...

De nézhetjük másképp is a témát: Amikor te 13 litert etetsz a 3.5 V6-os bálnával városban, akkor én ugyanolyan stílusban talán ha 9-et a sajátommal. Csak én nem szeretek úgy közlekedni, hogy közben megöl az unalom...
N3TuddKi
jólvan.
el tudom képzelni, hogy buboréksrác szindrómában szenvedsz és egy számítógéppel tartod a kapcsolatot a külvilággal, ezért vagy ilyen marhára tájékozott, de sajnos nagyon félreinformált.

Csodák nincsenek. Ekkora köbcenti vagy azért eszik keveset, mert le van butítva teljesen a környezetvédelemre, elektronikus gáz meg ilyenek, hogy egy csapágyas etyhat is lenyomja, vagy azért mert változó szelepvezérlés, VCM, Hibrid motor van benne stb ÉS a user tojással a gázpedál alatt közlekedik.
Szóval igen, lehetséges. Csak nem valószínû.
I.C.ram
En a regi autokrol beszelek. Bar az ujaktol se vagyok elszallva. Kicsit olcso anyagokbol epitkeznek az amcsik.
I.C.ram
Jo kis 600-as 😊
Willi Betz
Ez tetszeni fog😊

N3TuddKi
egy '99es 300M-em volt. nem tûnt fapadosnak 😊

N3TuddKi
úgy látom te tényleg a fantázia világában élsz... 😊

I.C.ram
Tesom 270 lovas 3.5 V6-ja is 11 litert eszik. Igaz az egy Toyota motor.
I.C.ram
Ha nem lennenek ilyen raty minoseguek, meg fapadosak, akkor en is gondolkoznek valamin a 60-as evekbol. De sajnos mindegy hot igenytelen belulrol 😞 Egy W116 meg mai szemmel is tokeletes minoseg/kenyelem.
Hengersor lekapcsolás, meg elektromotor meg minden van hozzá? 😄
Mert amúgy meglehetõsen hihetetlenül hangzik...
N3TuddKi
maradok az amerikai vasaknál 😊

I.C.ram
Ezert nem fogok soha V8 ala menni Merciben 😛 A legnagyobbat eri meg a legjobban venni, mert fajlagosan az fogyaszt a legkevesebbet 😄
N3TuddKi
ez így van.

cement
nem, mert muter 1.6 dizel sx4-ével odafigyeles nelkul is lehet 5.5-6literes atlagot csinalni sok várossal, de ha vigyáz az ember, jóval 5 alá le lehet vinni. ha csak országúton megyek, stabil 4 alatt is lehet produkálni 😊

respect to the man in the ice cream van

I.C.ram
Mondjuk az a vicc, hogy a kb 300 lovas 6.9-es is kb 17 litert eszik. Alig tobbet, mint a joval kisebb 2.8-as 😛
ChuckyHUN
50ccm 3-4 liter mindehol... 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Csabesz6
1.1 50Le, 7L átlag
nyertem?😄DDDDDDDD

Csabesz6
De még nincs kész, igaz-e?😄
Szal' csak LESZ versenyautó, ha jól tudom.Persze a mostani techinaki tudással is überfasza<#eplus2><#nyes>