Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
"merdzsot meg a cigányvajdák"
pontnem...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

cement
van aki azert vesz, ismerek nagyon sokat.

deenqa-nak meg annyit hogy szerinted en meg nem ultem suvban? tudom mekkora benne a hely, vezettem mar joparat. en meg tudom erteni azt aki azt vesz.

ti csak itt nyomjatok a "fuj suv" dumat mivel altalaban kancigany vezette x5-ösökkel meg q7-esekkel talalkoztok, de ezeket a kocsikat masra is lehet hasznalni minthogy kikonyokolve a fuxot kivillantva ledudlajuk az elottunk haladokat.

respect to the man in the ice cream van

csak annyi kiegészítés, hogy a SUV ok ban nem nagy a hely, egy átlag középkategóriás szedán belsõt hoz 😉 mindenki azt hiszi, hogy nagyok, de nem. Nagy belsõtér = egyterûek

Kit--Kat
Szerinted hány SUV-t használnak földúton?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

cement
miért?
biztonságérzetet ad -és biztonságosabb is-, nagy a hely benne, és a padkákra könnyedén felmegy, nem kell figyelni mikor rántod le a lököst, és nem mellesleg ha valakinek van egy farmja vagy tanyája, ami földúton van, jobb oda egy suv-al menni. persze bemegy oda az 5ös is, csakhogy ha leszakad az ég vagy lefagy télen akkor a 4x4 máris értelmet nyer, meg hát komfortosabb egy magasabb hasmagasságú és rugóútú autóval menni földúton.

pszihopata
értelmes ember nem vesz suv-ot,mert az értelmetlen dolog

vélemény..

/aztán mi van az orrán tök mindegy/

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

cement
jáj jáj
egy ml merci lehet hogy faroknovelo, de egy lexus rx450h ? semmi koze a blingblinghez, lexust 45+os csalados felsovezetok vesznek alatalaban, akik vágnyak a kényelemre de nem akarnak feltûnõsködni. merdzsot meg a ciganyvajdak.

érezd má a különbséget

Csabesz6
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

GregSB
Ok, felõlem azt veszel amit akarsz, de ez a "környezetbarát SUV" reklám akkor is teljesen el van szabva 😊

Az az ésszerû ember, akinek nagy helyre van szüksége egy kocsiban és nem mellesleg környezettudatos, figyeli a Co2 kibocsájtásokat az egy dízel kombit fog venni.

Nem azt mondom hogy csak az RX 450h értelmetlen, az összes "pláza" SUV értelmetlen szerintem. Legalábbis a faroknövelõ faktorom kívül nem látom semmi más elõnyét egy jobb kombihoz képest.

cement
nekem pl elõbb kéne egy rx mint egy e200cdi vagy egy 520d......

Csabesz6
Jóhogy az, ráadásul Földünk elég sok parasztot számlál sajna<#lookaround>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

GregSB
Na megnéztem, a szóban forgó 2-ezres BMW dízel 177 lovas, és 350Nm forgatónyomatékkal bír. Az 5-ös kombit elvileg 8.5 alatt viszi százra.

Hétköznapi használatra ez bõven elég, 300Le-t az emberek nagy része ki sem használná. Szóval én is azon avéleményenvagyok, hogy ez a 450h egy jó nagy parasztvakítás.

Csabesz6

GregSB
Az új 450h még nincs benne ebben a táblázatban, de a reklámban lehetett látnihogy 148g/km-es kibocsájtása van.

Az a vicc, hogy egy 2 ezres dízel 5-ös BMW kombinak alacsonyabb a Co2 kibocsájtása. (valamért nem szerepel a listában, de a 2ezres 3-as BMW szedán és kombi között csak 2g különbség van, gondolom itt sincs óriási úgrás 136 ról) De nem kell BMW-hez ragaszkodni, ugyan ez igaz egy 2ezres Audi A6-ra vagy E merci kombira is SZVSZ.

Persze egyik sem 300 lóerõs, de egy 2ezres dízel már elég magabiztosan mozgatja ezeket a kasztnikat, hely is van bennük annyi mint egy SUV-ban, terepen nem hiszem hogy sokkal tovább jutna az RX.

Szóval végeredményben elmondható, hogy teljesen értelmetlen ilyen városi SUV-ot venni, még annak is aki "környezettudatos".

pszihopata
hatalmas biznisz ez nem környezetvédelem,a legyártásuk szétbontásuk vajon mennyi energiával/szennyezéssel jár?

ha a modern kisutók terheit csökkentenék az államok,töbre mennének,mert így csak az autóipart támogatják,ami már így is nagy %-ban inkább hobbi célt szolgál mint ésszerû közlekedési eszközként

habár nekik meg a magas adók a lényeg,ezért nem létezik még valódi környezetvédelem csak gyenge marketing suv-al meg jégtáblákkal

cement
jo de itt a lenyeg az hogy ez a teljesitmeny viszonylag alacsony CO2 kibocsátás mellett jön. ha megnézed egy 300 loeros kocsi karosanyag-kibocsatasat az sokkal magasabb... ergo ez kornyezetkimelobb. nyilvan a legkornyezetkimelobb egy kisauto, de aki nagy, erõs autóra vágyik, és a környezetre is kicsit odafigyel az ilyet vesz. aki meg nagyon odafigyel az vesz valami icipici autót...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

pszihopata
2 tonna 7.5 másodperc alatt van 100-on,de 4x4-el akár 200 fölött
is mehet

energiát egy hagyományos benzinmotorból veszi,mirõl beszélünk?

kis %-ban el tudja tárolni-semmi több!

Nagy kamu környezetvédelem!

/egyébként mûszakilag biztos tuti,nem a márkával van bajom õk pénzbõl élnek-ahogy más is/

A priusban városban annak van értelme.

Csabesz6
Bemásolom ide is:

Tudna segíteni valaki trélerrel való autócipelésben?Komárom-Esztergom megyei tagok elõnyben, Dunaalmásról Szomódra szeretnék átvinni egy Ladát ('75-ös, torinoi motoros, klaszikus Zsiguli, a miénk volt anno UV-s rendszáma volt, aztán eladtuk, összetörték, kilakatolták, majd hagyták a fûben állni.Nagy elõnye hogy ideiglenesen van kivonva a forgalomból, ellentétben a sárgával.Emellett ezen nincsenek akkora odvas lyukak...Minden apró-cseprõ alkatrésze megvan, csak át kellene szállítanom.Kilakatoljuk a maradékot, festés stb... utána majd elválik.)

köszi

R0zs0máK
Nem kapcsol ki 😄D

De egyébként tökre egyet értek, nagyon nem szeretem a hibrideket...de attól még a Lexus csinálja a legfaszább autós reklámokat XDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

I.C.ram
Foleg, hogy a hibrid hajtas kb 50 km/h folott kikapcsol... 😛
pszihopata
Itt aztán igen kilóg a lóláb!<#idiota>

Ennél demagógabb autóreklámot,300 lovas suv-ot így kell eladni hogy közben a szerencsétlen agyatlan tulaj még büszke is legyen rá hogy õ mekkora környezetvédõ.

A hegytetõre ezek szerint a tonnák meg maguktól mennek fel.

A hibrid nem forgalom nélküli álomutakra,és fõleg nem otromba suvok-ba való,hanem városi araszolásra!

Itt egy hagyományos motorral szerelt autó simán hozza ugyanazt mint egy hibrid,sõt legyártani-elbontani feleannyira környezetszennyezõ!
A hajtáslánci légellenálási és a durva plusszsúlyból nagyobb a hátrány mint az elõny.

Szól a zene szarunk bele,közben boldogan nézzük a jégtáblákat!

nem túl nagy divat már ez a scion dolog?

Nekem kicsit tömegcucc feelingem van. Nameg fura hogy ekkora nagy felhajtás meg 'kultusza' van egy alig pár éve létezõ márkának.

Amúgy nincs bajom vele, biztos jó autók a szájonok csak olyan megrendezett ez az egész.

CSOCSO
I.C.ram
Igazabol igy hirtelen meg se tudom kulonboztetni 😄

Lexusbol nekem egyedul az LS600Lh tetszik. Na at bevallalnam. Eleg moka volt menni vele. Mondjuk kulsore az se jon be nagyon, de azert nem rossz. Merci igazan lecserelhetne azt a jelenlegi bunronda S-osztalyt. A W116 ota nem igazan tervezett szep S-klasset. W126-bol nekem igazan csak a coupe tetszik, a W140-bol meg csak a sedan, de az inkabb mokas, mint szep, az utana kovetkezo szeria teljesen elvegyul a tomegben, bar az sem ronda. A mai szeria meg ocsmany.
Csabesz6
RX, nem a Highlanderrõl beszélek.Amúgy olyan mindegy, egyik sem az én ízlésvilágom.Nagyon nem😊

I.C.ram
elozo highlander? Szerintem az mar nagyon durvan semmilyen japanos volt. Ez a Highlander se egy gyonyoruseg, de nem rossz, szerintem.
Csabesz6
Nekem nem teszik😊
Az elõzõ szebb volt.

R0zs0máK
és MINDEN toyotába ezt rakják de már a 90-es évek közepe óta...már az iQ-ban is kiröhögtem, nade egy lexusban...izé...

I.C.ram
Ja Highlanderben is az van. Mintha ugy terveztek volna, hogy kezzel be se lehessen zarni/nyitni. Hihetetlen modon nem all kezre 😄
R0zs0máK
viszont van benne szent japán kvarcóra a középkonzolon...😄DDDD

R0zs0máK
Az...hát az valami botrány 😄D

I.C.ram
Ja az a suzukis zar? Ami vizszintesen fordithato el?
R0zs0máK
Hát...pedig beülsz és egyszerûen annyira gyönyörû minden kis részlet akárhová nézel...kivéve az összes toyotában megtalálható ajtózár...nem értem hogy képesek betenni azt autóba 😄DDDD

I.C.ram
Azt az automatat ennyi erovel rakhattak volna a kormanyra is. Kurvaara haszongepjarmuves hogy ott van fent a kozepkonzolon.
I.C.ram
Hanyas ez a belso:

😞
I.C.ram
Nem ugyanaz?

Ja latom ez valami rancfelvarrott RX 😛 Hat ez se tetszik. Foleg az a Ford Ka-s belso.
R0zs0máK
a highlander ugyanaz, mint az RX400...de ez meg az RX450 😄DD

I.C.ram
Nem tudom mi tetszik nektek ebben annyira. Muszakilag ugyanaz, mint a joval olcsobb Highlander, ami belulrol puritanabb, viszont letisztultabb, kivulrol meg sokkal masszivabbnak nez ki. Toyotaban sokkal tobb hely is van. Ha mar valasztanom kene sokkal inkabb a Highlander.

Csabesz6
komoly reklám

R0zs0máK
Najó inkább így:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH

R0zs0máK

Újkorában, esetleg 😄
I.C.ram
Mondjuj azaz 5.7-es Firebird lehetett kb 160 le 😄
Miért lenne össznépi tévhit? 😊 A lovakat etetni kell, csodák nincsenek.
Nincs is ezzel semmi gond, csak az a fura amikor valaki saját magát is át akarja baszni ezzel. 5.7-es firebirdrõl is volt aki váltig állította, hogy 13-al eljár városban 😊 Ám legyen..
SötétBarom
Mondjuk a teljesítményadó 50 rongy, az szerintem nem biztos, hogy fekszik az átlagembernek. Másrészt, ami 3.5V6, az többnyire nem alsó ill. alsó-közép kategória, tehát valószínûleg borsosabb alkatrészárai vannak, mint mondjuk egy astrának. Aztán ottvan az az össznépi tévhit, hogy ami 2.0-nál nagyobb és benzines, az 15öt eszik biztosss. Végül pedig sztem az emberek nagyrésze telibefossa, hogy mennyire erõs egy ilyen motor, nekik bõven elég gy 1.9TDi, vagy egy 2.0 benzin, mivel a legtöbben csak ránéznek az autódra, és aszondják ejjj öcsém de ray a passzátod geci. Az, hogy 1.6, fel sem tûnik a többségnek..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pszihopata
Hondában is van 3.5 V6, na erre mit lépsz?

-De jó hogy itt vagy most hallom elõszõr!

A ismerd fel topicba is átjöhetnél ekkora tudással!

Csabesz6
Kit érdekel😄

Hondában is van 3.5 V6, na erre mit lépsz? 😊

Nem félremagyarázni kell a dolgokat.
pszihopata
Ja és miért is nem hondával jár mindenki,mikor azonkívül minden szar?

Foglalkoztál már ezzel a kérdéssel?

/Amúgy nekem városban a 12 liter/gázüzem jobban tetszik,de kíbírom azt is ha másoknak más a jó kocsi./