Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pontnem...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
deenqa-nak meg annyit hogy szerinted en meg nem ultem suvban? tudom mekkora benne a hely, vezettem mar joparat. en meg tudom erteni azt aki azt vesz.
ti csak itt nyomjatok a "fuj suv" dumat mivel altalaban kancigany vezette x5-ösökkel meg q7-esekkel talalkoztok, de ezeket a kocsikat masra is lehet hasznalni minthogy kikonyokolve a fuxot kivillantva ledudlajuk az elottunk haladokat.
respect to the man in the ice cream van
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
biztonságérzetet ad -és biztonságosabb is-, nagy a hely benne, és a padkákra könnyedén felmegy, nem kell figyelni mikor rántod le a lököst, és nem mellesleg ha valakinek van egy farmja vagy tanyája, ami földúton van, jobb oda egy suv-al menni. persze bemegy oda az 5ös is, csakhogy ha leszakad az ég vagy lefagy télen akkor a 4x4 máris értelmet nyer, meg hát komfortosabb egy magasabb hasmagasságú és rugóútú autóval menni földúton.
vélemény..
/aztán mi van az orrán tök mindegy/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
egy ml merci lehet hogy faroknovelo, de egy lexus rx450h ? semmi koze a blingblinghez, lexust 45+os csalados felsovezetok vesznek alatalaban, akik vágnyak a kényelemre de nem akarnak feltûnõsködni. merdzsot meg a ciganyvajdak.
érezd má a különbséget
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az az ésszerû ember, akinek nagy helyre van szüksége egy kocsiban és nem mellesleg környezettudatos, figyeli a Co2 kibocsájtásokat az egy dízel kombit fog venni.
Nem azt mondom hogy csak az RX 450h értelmetlen, az összes "pláza" SUV értelmetlen szerintem. Legalábbis a faroknövelõ faktorom kívül nem látom semmi más elõnyét egy jobb kombihoz képest.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Hétköznapi használatra ez bõven elég, 300Le-t az emberek nagy része ki sem használná. Szóval én is azon avéleményenvagyok, hogy ez a 450h egy jó nagy parasztvakítás.
Az a vicc, hogy egy 2 ezres dízel 5-ös BMW kombinak alacsonyabb a Co2 kibocsájtása. (valamért nem szerepel a listában, de a 2ezres 3-as BMW szedán és kombi között csak 2g különbség van, gondolom itt sincs óriási úgrás 136 ról) De nem kell BMW-hez ragaszkodni, ugyan ez igaz egy 2ezres Audi A6-ra vagy E merci kombira is SZVSZ.
Persze egyik sem 300 lóerõs, de egy 2ezres dízel már elég magabiztosan mozgatja ezeket a kasztnikat, hely is van bennük annyi mint egy SUV-ban, terepen nem hiszem hogy sokkal tovább jutna az RX.
Szóval végeredményben elmondható, hogy teljesen értelmetlen ilyen városi SUV-ot venni, még annak is aki "környezettudatos".
ha a modern kisutók terheit csökkentenék az államok,töbre mennének,mert így csak az autóipart támogatják,ami már így is nagy %-ban inkább hobbi célt szolgál mint ésszerû közlekedési eszközként
habár nekik meg a magas adók a lényeg,ezért nem létezik még valódi környezetvédelem csak gyenge marketing suv-al meg jégtáblákkal
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
is mehet
energiát egy hagyományos benzinmotorból veszi,mirõl beszélünk?
kis %-ban el tudja tárolni-semmi több!
Nagy kamu környezetvédelem!
/egyébként mûszakilag biztos tuti,nem a márkával van bajom õk pénzbõl élnek-ahogy más is/
A priusban városban annak van értelme.
Tudna segíteni valaki trélerrel való autócipelésben?Komárom-Esztergom megyei tagok elõnyben, Dunaalmásról Szomódra szeretnék átvinni egy Ladát ('75-ös, torinoi motoros, klaszikus Zsiguli, a miénk volt anno UV-s rendszáma volt, aztán eladtuk, összetörték, kilakatolták, majd hagyták a fûben állni.Nagy elõnye hogy ideiglenesen van kivonva a forgalomból, ellentétben a sárgával.Emellett ezen nincsenek akkora odvas lyukak...Minden apró-cseprõ alkatrésze megvan, csak át kellene szállítanom.Kilakatoljuk a maradékot, festés stb... utána majd elválik.)
köszi
De egyébként tökre egyet értek, nagyon nem szeretem a hibrideket...de attól még a Lexus csinálja a legfaszább autós reklámokat XDD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ennél demagógabb autóreklámot,300 lovas suv-ot így kell eladni hogy közben a szerencsétlen agyatlan tulaj még büszke is legyen rá hogy õ mekkora környezetvédõ.
A hegytetõre ezek szerint a tonnák meg maguktól mennek fel.
A hibrid nem forgalom nélküli álomutakra,és fõleg nem otromba suvok-ba való,hanem városi araszolásra!
Itt egy hagyományos motorral szerelt autó simán hozza ugyanazt mint egy hibrid,sõt legyártani-elbontani feleannyira környezetszennyezõ!
A hajtáslánci légellenálási és a durva plusszsúlyból nagyobb a hátrány mint az elõny.
Szól a zene szarunk bele,közben boldogan nézzük a jégtáblákat!
Nekem kicsit tömegcucc feelingem van. Nameg fura hogy ekkora nagy felhajtás meg 'kultusza' van egy alig pár éve létezõ márkának.
Amúgy nincs bajom vele, biztos jó autók a szájonok csak olyan megrendezett ez az egész.
Lexusbol nekem egyedul az LS600Lh tetszik. Na at bevallalnam. Eleg moka volt menni vele. Mondjuk kulsore az se jon be nagyon, de azert nem rossz. Merci igazan lecserelhetne azt a jelenlegi bunronda S-osztalyt. A W116 ota nem igazan tervezett szep S-klasset. W126-bol nekem igazan csak a coupe tetszik, a W140-bol meg csak a sedan, de az inkabb mokas, mint szep, az utana kovetkezo szeria teljesen elvegyul a tomegben, bar az sem ronda. A mai szeria meg ocsmany.
Az elõzõ szebb volt.
Ja latom ez valami rancfelvarrott RX 😛 Hat ez se tetszik. Foleg az a Ford Ka-s belso.

Nincs is ezzel semmi gond, csak az a fura amikor valaki saját magát is át akarja baszni ezzel. 5.7-es firebirdrõl is volt aki váltig állította, hogy 13-al eljár városban 😊 Ám legyen..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-De jó hogy itt vagy most hallom elõszõr!
A ismerd fel topicba is átjöhetnél ekkora tudással!
Nem félremagyarázni kell a dolgokat.