Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
amúgy azt szeretem benned, hogy mindent jobban tudsz 😊
respect to the man in the ice cream van
tudom hülye a hasonlat, de ide való 😊
amúgy ezt már megszoktam, hogy az emberek 80%-a hazudik, ha fogyiról van szó... 7.8 a kamufaktort figyelembe véve kb 10liter. és valljuk be az sem túl sok attól a motortól
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#kuss>#kuss>
Az alfának meg nincs normális kombija, a 156 SW-nek röhelyes a csomagtartója (pedig kombi), esküszöm kisebb mint az enyém 😄DD
Vagy alfa kombit az legalább szép(asszem az is hasonló árban van), viszont a dizájn miatt kisebb benne a hely gondolom.
Azok után amik szomszédom vectrájával történtek az alfát is simán be lehet vállalni.
Ezen kívûl a világítás sem mûködött rajta soha, a xenontrafók sorban fosták össze magukat, meg még egy csomó baja volt míg végül a kegyelemdöfést egy bécsi taxis adta meg neki, aki oldalról bepuszilta egy keresztezõdésben szegény opelt.
mondjuk ez biztos céges oto szal felejtõs
lol HIFI
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Lol 😄 Ezt biztosan így akartad fogalmazni?😊
tehát nem olvastam, mondták, gondolom...
nekem is volt ilyen autóm, és ezzel a motorral a szûk környezetemben toltak BMW-ket is, és még egy ilyen Omegát.
senkinek semmi baja nem volt vele.
gátrepedés sem törvényszerû, csak hidegben nem kell a 3. fõtengely fordulat után lepadlózva veretni neki...
bár inkább gátrepedést javíttatok, mint magasnyomású befecskendezõt...
ja és a további tévedések elkerülése végett NEM vitatkozom tovább...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
istenem, ha nem valami hoki Hondáról van szó, hogy jön rögtön elõ a sok "ismeret"...
havernak van sedan 2.0 vectra, az is elég jól megy és csak 136le
2.2 147, de nem tudom nyomatékban mennyi különbség van. nem hiszem hogy túl sok. a 2.0 fogyasztása városban megáll 10 körül ha normálisan mész.
amúgy ecotec gecivel vigyázni kell, hamar megfárad...
tapasztalat...
lehet a helyében én keresnék egy 2.5 V6ost, mert annak még a hangja is szép.
Lehet akkor, hogy az asszony hajtja, hogy legyen egy új kocsi, ami kombi, azért mert már jön a gyerek, de szegény kis fórumtársunk mit sem sejt még <#nyes>#nyes>
.: mobilize.hu :.
Minden egyéb tekintetben viszont szakadék különbség van a jelenlegi autója, meg a vectra között. Hacsak nem csalódott kurvanagyot a bravoban, ami persze szintén lehetséges 😊