Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk lenyegtelen, mert a labter tekinteteben csak a hossz szamit, nem pedig a szelesseg.
Hat meg szep, hogy magasabb. 😄 Durva is lenne, ha SUV-kent alacsonyabb lenne 😊
2009-es Toyota iQ az 2.95 méter...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Nemértem... deazért ezeket a félmeket olvasgatva azért sokszor elszórakozom az írásokon, és elnézést a kivételektõl...
Nekem igazából az a véleményem, hogy egy hibrid SUV tényleg inkábbcsak ien "dejó a lelkemnek, hogy hibridemvan és védem a környezetet" semmint valóságosan környezettudatos autó, meg úgy alapból az SUV, bár ha valakinek ez tetszik, vegye, azt tesz amit szeretne, én nem vagyok ezek a nagy dögök pártján...
Mindemellett tök felesleges ezen vitatkozni szvsz...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Messze az A6ban van a legnagyobb hely, lábtér majdnem 2x akkora mint 5-ös BMW-ben...
BTW utánna néztem, és a Highlander nagyobb mint az 5-ös BMW kívül is 😊 Egyedül a hossza nagyobb a BMW-nek, de a Highlander sokkal szélesebb és magasabb is.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Kb. 3000 km-t utaztam egy 5-os BMW hatsoulesen/anyosulesen.
Kb 5000 km-t utaztam/vezettem egy 2008-as Highlanderben/t Ultem kb mindegyik ulesen. Valami tapasztalatom csak van. VELED szemben, kedves Pszihopata.
Szemelyeskedni azt tudsz. Igaz, hogy semmi koze nem volt a vitanak a mercikehez, de azert bedobod a "Mercis ficsurt". Eljen.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Naja önbizalmad az van bõven hogy oszd itt az észt!
Elõbb egy roppant okos elméleti szakember aki évek óta mindent lefikáz ami nem honda,aztán már hiányzott egy mercis ficsúr aki ült már highlanderben!
Aztán mindenki hülye aki nem itt lebzsel minden nap!
Utaztam mindkettovel tobb ezer km-t.
Birom, hogy itt az SGn azok a legokosabbak mindig, akiknek a legkisebb tapasztalatuk van.
Ha meg az adatokat nem hiszed el, nezz utana... Highlander igenis rovidebb/keskenyebb az 5-os BMWnel.
na hagyjál már!
Tesom is csak azert vett SUVot, mert Michiganben nem ritka, hogy egy ejszaka alatt leesik felmeter ho, es csak napok mulva takaritjak el rendesen. Meg azert ott baromi nagy tavolsagok vannak, es egy SUV szerintem sokkal komfortosabb erzest nyujt a hosszu utakon, valamint a csomagtere hatalmas. Lazan befer tobb bringa is, ha a hatso uleseket ledontik, akkor kb 2+ meteres fekvohelyekke lehet alakitani a hatsoreszt. Mi is igy kempingeztunk vele, es baromi jo volt. Boven visszajon a SUV ara a szallas megsporolasan 😄
Mo-n tutira nem vennek SUVot, mert kurvara szarakodas vele, foleg BP-n. Kint USA-ban, viszont nagyon meggondolnam.
Ami még nekem komoly ellenérv, hogy nagyon könnyen meg lehet vele ölni valakit. Viccen kívül, ha véletlenszerûen (bambaság, hülyeség, tökmind1) oldalba kapok egy egyes swiftet, vagy valami kisautót, és kínyírom a tagot mert szegénynek pont fejmagasságban volt a lökös, az nekem nem jó, mert ülök érte két évet. Ugyan ezt megcsinálom egy 5össel, és könnyen lehet, hogy a szuzis arc megússza egy lábtöréssel. Persze, jól hangzik, hogy inkább más haljon meg, ne én, de aki szerint egy A8 kevésbé biztonságos mint egy Q7 az egy ökör.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Talán aza legnagyobb a piacon.
Touareg, X5, ML stb ezek azok amik nem nagyobbak...
5-os BMW pl meg nagyobb is, mint a Toyota Highlander kulsore. Belul viszont a Highlanderben kb 2x annyi hely van. Hatul feltudom rakni a labam a terdemre, anelkul, hogy hozzaernek az elso ulese hattamlajahoz. Hatul kenyelmesen elfer 3 ember. 5os BMWben max 2en fernek el normalisan hatul. A csomagter meg lofaszjoska egy highlanderhez kepest.
Ne az X3ashoz hasonlitsd. Vagy, ha ahhoz hasonlitod, akkor a 3-as bimmert vedd viszonyitasi alapnak.
Most van nálam új Hummer, a legnagyobb fajtából, meg egy Escalade, és kívülrõl baszott nagy dögök, belül semmivel sem nagyobb egy E-s mercinél, max középen nagyobb a hely (kartámasz résznél...)
Szerintem fõleg presztízs szempontból vesznek az emberek SUV okat Európában. Legalábbis minden vevõm ezért keresi ezeket... Valaki pedig azért, mert szeret magasan ülni.
Vidéki USA-ban használják õket munkára...
Csak jobban tudom 😉
Sõt semmiben sem félek,még vespán sem!
A helykínálata meg semmivel sem nagyobb sõt!
A kerékívek többet elvesznek,és a belsõ tér semmivel sem magasabb,mivel a 15 centi a kocsi alatt elvész.
A hajtáslánc miatt kisebb a csomagtartó is.
A fordulóköre is nagyobb mert nem fordul alá úgy a kormány a futómû miatt.
Hidd el többet vezettem ilyeneket mint te!
de az a nem mindegy, hogy ha en bemegyek venni egy suv-ot akkor te ram akarsz majd sozni egym, mar 2 eve a nyakadon ragadt 5-ös bmw-t, mert hogy nekem nincs szuksegem suv-ra.
respect to the man in the ice cream van
ez nem vita targya, ez teny.
a hsz-eidbol nem az jott le hogy ertenel.
vagy csak szimplan ellent akartal nekem mondani, nemtudom.
jah igaz 10 évig autókkal kereskedtem,
de hozzád képest mégis tapasztalatlan ficsúr vagyok!<#vigyor1>#vigyor1>
legalább majd tudom kitõl kérdezzek!
.: mobilize.hu :.
De ha a realitásnál maradunk,akkor jelenleg Magyarországon hót feleslegesek a SUV-ok,márcsak a méretébõl adódóan is. Maximum annak jó akinek feltünési viszketegsége van. Nem mondom,nekem is tetszik pár SUV,de nem látom értelmét,lehet benne hibrid hajtás vagy erõs dízelmotor.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
biztonsagosabb, marcsak a kompatibilitasi problemak miatt is.
birom hogy okoskodtok azt' kozben autokhoz egyatalan nem ertetek 😄
BTW én minden nap elmegyek egy olyan új LS mellett, amibe egy dagadt kancigót szoktam látni 😛
Szóval ennyit a sztereotípiákról.
akinek kényelmetlen egy középkategóriás kocsi,annak meg fogyókúrára
földutak ugyanmár!
semmi elõnye nincsen,úttartása fogyasztása ára emissziója mindene rosszabb mint egy normál autónak
helykinálata meg mitõl jobb,mert 15 centivel magasabban kezdõdik?
Egy camrynál mivel tud többet egy hybrid lexus?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
.: mobilize.hu :.