Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
szintén nálatok van olyan dolog is, hogy ahol a családi házak vannak, a város szélén, nevét nem tudom, ott akartam menni ismerõshöz, és olyan két bója volt az út szélein, hogy nem fért át közte a kocsi 😄
át kellett menni másik utcába, és ott ugyancsak két rúd, de az már nagyobb...
.: mobilize.hu :.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Hello!
A kocsimban csak sima H4-es égõ van (szóval nincs benne az az átalakító a xenonhoz).
A kérdésem az lenne, hogy ha veszek bele 2 izzót (pl: Bosch xenon-blue H4 12V 55/60W) és kicserélem erre, akkor nekem is a sárga helyett fehéren/kéken fog világítani?
Köszi elõre is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
meddig maradsz?
Lada Priora:
Szép, letisztult dizájn kívül-belül. Ki akar ezután RX450h-t, meg Q7-et venni?
lattam sok autot vegre. ami meglepett hogy az autok atlagkore ezerszer fiatalabb mint odakint. a legtobb auto 10 evnel fitalabb. bar lehet hogy csak veletlen jott ez igy ki. lattam par trabit de azokon is makulatlan volt a festes.
A civic viszont nem tetszik. Szerintem az amcsi jobban nez ki.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
"Végre lesz V8-as HEMI motorral szerelt FIAT Panda. Kéne"
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
respect to the man in the ice cream van
AHAHAHAHA 😄DDD
Rendelem is a bravo kompatibilis big blockot 😄DDDDD
<#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>

Persze átlagos városi használatra valóban nem létszükséglet.
nem felelt meg a magas kínai elvárásoknak
szerencse,hogy õk minõségi autókat gyártanak...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
mondom ezt úgy, hogy a pille 120 kilómat fogta anno cantilever, késõbb v fék, most meg tárcsa...
hát nagy különbségek vannak...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ember. EMBER. TUDOD TE MI KÜLÖNBSÉG VAN OTT?
hatalmas
Ennyi pénzért már elvárnám hogy legalább olyan anyagokból rakják össze mint egy ûrsiklót 😛