Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csocso egyebkent helyileg most hol laksz BPn?
.: mobilize.hu :.
Egy rendbeli halált okozó ittas jármûvezetés, egy rendbeli segítségnyújtás elmulasztásának a vészhelyzetet elõidézõ által elkövetett bûntett miatt valakit 3 év börtön fõbüntetésre, 4 év jármûvek vezetésétõl eltiltás mellékbüntetésre ítélnek. 2 év után szabadul a börtönbõl. Kérdés: jogosítványt mikor kaphat?
Levélíró"
Dunába, tarkón -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
.: mobilize.hu :.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Egyelore csak a kulsejet latom, es csak az alapjan tudok donteni.
Ha meg izomautot akarok, akkor tuti nem ujat veszek, hanem valami regi elmebetegseget 😊
Na mind1, szerintem is jól néz ki, de ha már választani kéne új amcsi muscelcart akkor Camaro vagy Mustang.
\"If in doubt, flat out!\"
Ha fehéres fényt szeretnél, fut a piacon egy mûanyag dobozos izzó, 4700K-s felirattal(kékes csomagolás, elég feltûnõ, mindenféle kínai és japán felirat van rajta), szerintem a boltokban max 3e ft lehet párban. Na az hófehér és erõsebb, sokkal. 100/90es viszont korántsem melegszik annyira mint a többi (a családi vectrában az van lassan egy éve, hibátlan a foncsor, a sajátomban 2 hete van bent, eddig semmi, bár nekem jövõhéten ki is kerülnek..)
Ha nem találsz ilyet, tudok segíteni a beszerzésében (bp személyesen vagy posta)
Köszi.
Volt is itthon egy pár db, be is tettem, de - igaz még nem mentem vele hosszú útra, csak 2-3 percig égettem - ennek sárga a színe...kell egy kis idõ, még kiég, vagy ennyi? 😄
Ennek amúgy csak a tetején van egy kis kék rész, nincs színezve az egész.
Csak kipróbáltam, visszateszem a régit inkább... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Így trafó és semmi átalakító nem kell hozzá, és igen, ettõ ltényleg fehér/kékes színe lesz a fénynek, de csak azért mert kék festékkel színezett az izzó így természetesen rosszabb lesz a hatékonysága mint a sárgásnak.
lambdaszonda kihhalása esetén pl szokott ennyire sokat zabálni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
szal a kovetkezo szerda vmelyik plaza parkolojaban ahol van hely es nem zavarnak. az jolenne?
Szerintem nem sok minden volt rajta gyári.
Max a lökhárító <#nyes>#nyes>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mondjuk eleve soproni sajátosság, hogy elkerülõ út túlsó oldalát is bevonják belterületbe, és beépítik lakóparknak... innentõl kezdve sok értelme van elkerülõ útnak hívni 😄