Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha igen, akkor ki fog venni bármilyen más konkurens autót? (VW, Ford, Mazda, stb...) Vagy ezzel rá fogják kényszeríteni a konkurenciát is az árcsökkentésre? Az nem lenne rossz 😊
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De amúgy a többi nem rossz..."piros OT, utána másik ha lesz erõm, idõm, pénzem"
De valaki tapasztaltabbra gondoltam, nem szemrehányás😛
Elég floridás itt a hangulat 😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"Sziasztok!
Mostanság vettem vissza az EX-Zsigulinkat, anno Apumék vették.Idén lesz 34 éves, az utánunk lévõ tulaj(ismerõs) összetörte, majd utána kilakatolták, és azóta kb 15 évig állt.Úgyhogy ahol lakatolták, ott is cserzi már.UV-s rendszáma volt, ideiglenesen van kivonva, új "hárombetûs" rendszáma sose volt.Miután összetörte, minden apró alkatrészt kibontott a belsejébõl, illetve kívülrõl a kisebb elemeket(belsõ mûanyag elemek, teljesen pöpec gyári ülések, szõnyegek!, dísztárcsa stbstb)...na most én ezt az autót 15e papírért visszavettem.Két hátsó ajtó cserés( a balos biztos, de van is cseredarab), az elsõ taposók lakatolásra szorulnak, a balos küszöb is cserés, de ahhoz is van pót.Lesz lakatosmeló a csomagtérben is, meg ugye ezek csak felületesen láthatóak, egy kromofág kezelés megmutat majd mindent( homokszórást nem engedhetek meg magamnak, úgy tudom a hatás ugyanaz).Nagypapám nagy bütykölõmester, ha kell szerszámot gyárt, tud hegeszteni COval, és villannyal is( van minden hozzá), kompresszor is van pisztollyal együtt( festéshez).Szóval a lényeg: én igazából egy velem ízig vérig együtt élõ autót szeretnék feltámasztani, nekem egy emlék.Sokáig ingáztam az OT és a jól megépített "utcai harcos" között.Egy ideje megállapodtam az utóbbi mellett: pöpec kis nagytengelyes motort bele (90-100LE kb, persze ez majd kiderülne hogy mi merre hány méter), 2 kagyló, 50-60as rendszer, sperr, valami pöpec futómû alá(niva híd?, bilstein pattogós?), tolósváltó( jó drága, de nagy álmom), esetleg csõ.Én úgy érzem, hogy egy ilyennel lennék igazán boldog.És most beugrott a képbe a másik oldal...OT.Könyörgöm, minden apró cseprõ cuccát eltette a Tomi.Ez a ciki, nem a faláb.Mi a szart csináljak?😄 Persze csak tervezek, még nincs lóvém semmire.Persze autó az már van.
Másik:
2éve õsszel vettünk faterral(igazából õ vette, én kerestem fel) egy sárga darabot, ez egy évvel fiatalabb a a fent említett pirosnál.Rendszám nélkül, VÉGLEG kivonva került hozzánk.Csapatós, gyakorlós autónak vettük, jogsi elõtt :? ...
Mióta megvan a jogsim, egy métert se mentem vele, csak az udvaron.Beállítottam a szelephézagokat, kéziféket, kuplungot, karbit állítottam, hozzám nõtt, na(beteges autóbuzi vagyok).Azt volt a tervem(míg képbe nem jött a piros), hogy megtartom, és ebbõl építek "utcai harcost".Az OT ennél reménytelen.Igen ám, de a kaszni olyan mint az ementáli, a bal taposó konkrétan hiányzik, ha nem lenne ott a szõnyeg, simogatná a fû az ember talpát.És ez VÉGLEG kivont autó, amirõl azt az infót szedtem hogy KPM vizsgára megy ilyenkor, ami orbitális szopás lehet.Szal ezért a piros lesz a befutó.
DE!😄DDD
Mivel a piros alkatrészei megvannak, abból lehetne OT(igaz akkor nem "élne" együtt velem, garázs, aztán néha találkozók😞..
a sárga lenne a csapatós.Mit tegyek? Ti mit tennétek a helyemben?A melót nem sajnálom rá, papámmal csináljuk, már amit megtudunk csinálni.Ha kell, kipurendszert hajt alá...
ötletek?vélemények?kritikák?köszi😊
ha kell, majd nyomok képeket mindkettõrõl"
Ezt is megéltük: végre megint skandináv kézben lesz egy skandináv márka 😊 (pontosabban gépkocsi márka, a Volvo Trucks mindig is svéd volt)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
<#idiota>#idiota>
Van egy MAY North Carolina 1985-ös piros/kék rendszámom, First in Flight feliratos kék repülõvel és búzával(?) a háttérben
Ez ér valamit szerintetek?