Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Egyébként múltkor már megenyhültél picit.Öreg autó, ennyi.Az utóbbi idõben meg nem nagyon törõdtek vele, ráadásul francia.
De nagyon távol áll az Oltcit ságától=)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nekem meg beszart a gyujtótrafó.végre összehoztuk a samara szivattyúval az ablakmosó berendezést, erre ez a rohadék nem ad szikrát.
\"If in doubt, flat out!\"
ebben bezzeg tudják követni az EUs irányvonalat...
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
respect to the man in the ice cream van
Iden lehet lenezunk Flordiaba tesommal, de nemem erek biztosat mondani, mert tavaly is ez volt. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
felninek látszó dísztárcsát láttam már, de fordítva még nem 😄
Valami kultúrfelni kéne rá, és penge lenne nagyon 😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Pár fannak😊 ha kell eredetiben, pmben küldöm ezt

Tavaly nyáron elment mellettem egy ilyen ZR1, még most is elcsöppenek ha eszembe jut a 6,2 V8 hangja 😛
😄DDDDDDD
Viper kurvára kéne <😞
"With 600-hp (and then some), these supercars are at the pinnacle of the automotive food chain. Just like dinosaurs, they may be doomed."
😞
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
c220cdi amg styling
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
(új fiat ducatot kaptam a cégnél a master helyett, kezdek félni😛)
😄
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Ez csak egy bugyuta becslés, ennyit sohasem fognak csökkenteni az árakon, vagy ha igen akkor max a prémium autókon lesz 40% de az alap modelleken mondjuk csak 10%...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.: mobilize.hu :.