Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
pont, hogy nincs túlnyomás, mert az áramló levegõnek kisebb a nyomása. Ez szívja föl a lada motorháztetejét, és baxa fel pl a trabiét, bár az utóbbinál mikor kicsit megemelkedik, már a szembõl jövõ levegõfal is rásegít 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
a duna plaza parkolóban ahogy haladunk kb. 100 métert,látom a nagy tükörfelületen hogy egy táska van a tetõnkön
azt hittem helyben megölöm!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Én múltkor anyám levelét, meg valamilyen neki járó újságot hagytam fent a tetõn.Kanyarban kicsit meglepõdtem, hogy repülnek le a dolgok...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
hihetetlen hogy nem esett le onnan
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
szétkúrta a kerék a sárvédõt,a féktárcsán csúsztak egy csomót,de nem borultak fel
visszatették a kereket hibátlan a féktárcsa kerék minden,egyedül a kasznit ütötte szét kicsit a kerék
Megyek ki a faluból, erre dirr...én elüvöltöm magam hogy "doriftoooo!", és vigyorgok mint a vadalma.Még jó hogy nem ijedtem meg.Elakadásjelzõ, kiszállás, visszacsukás.Azóta elég huplis a géptetõ, valahogy kiegyengetem majd, mert nehezen záródik az eset óta.Még jó hogy nem baszta ki a szélvédõt, megfogta az ablaktörlõ a felcsapódó mocitetõt.Pár perce csináltam meg a jobb elsõ futót, lerázódott az egyik huplin a csavar, így lejött a kutyacsont és a stabilizátor találkozásánál elhelyezkedõ gumival együtt(szilent?)
Még jó hogy megtaláltam a darabokat.Pöppet balra húzott fékezéskor, egybõl fordultam haza...
régen mi is ralliztunk ladával,aztán annyit állítgattuk hogy már nem csuktuk le a végén,
azon is felnyílik
Ennek hátra nyílik😄
ebbõl látszik milyen túlnyomás van egy kocsi alatt ,hogy széllel szemben fel tudja nyomni
gyengébbek kedvéért elõre nyílik a lada😊
azt sem értettem, hogy a 2.2es diesel motorhoz miért nem adták az automataváltót.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
.: mobilize.hu :.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
1. Toyota Yaris
2. Hyundai Elantra Sedan
3. Scion tC
4. Nissan Z
5. Lexus IS
5. Dodge Viper "a Viper péniszhosszabbítónak tényleg tökéletes, de autónak csak feltételesen alkalmas. Egyszerûen semmire sem jó. " <#hehe>#hehe>
Pedig jónak tünt de mondjuk ha az ember akar egy mobilt venni ebay-en akkor megteheti,hogy visszautasítja?
ha nem eri el azt az osszeget akkor reserve not met van. nem lesz tied az auto. tiszta faszsag mert a licitnek onnan kene kezdodnie amit az ember akar minimum erte. na de mindegy. regen sokszor lattam mikor a zsir suprak ilyen 10 ezer dodonal tartottak en meg kesz voltam hogy mar enyem lehetne... ja... 2 nap es mar 30 ezernel tartott az auto