Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Hát amíg az építõipari cégek 4x es áron dolgoznak, és még ki is spórolják, plusz lopják az alapanyagokat, addíg ez lesz 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Willi Betz
Már?<#wow2> Még csak most lett átadva... Birom az ilyeneket😄D Leaszfaltoznak egy utat aztán 2 hét múlva felbontják "törött vízcsõ" címszóval.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

N3TuddKi
a Megyeri hidat is javítják. reggel láttam.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Willi Betz
Utálom,ha valami szar akkor az miatta van😄D

Demszky?

Willi Betz
Jólvan Demszky,ügyes vagy bazdmeg!! XD

autoszimulator
úristen, idiótái. alapból, miaz hogy autópályát KÁTYÚZNI?

.: mobilize.hu :.

R0zs0máK
ILYEN a világon nincsen....miért van az, hogy nálunk CSAK IDIÓTA BALFASZOK ülnek felelõs pozícióban???

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

hát te tudod.. 😄

most így tuti nem vágnék bele, de ahogy ismerlek elég faszályos lesz 1x, szal sok sikert 😉

Willi Betz
Ezzel nincs is semmi gond,megértelek. Ha kertesházban laknék akkor már én is vettem volna magamnak egy régi felújítandó autót,igaz nem Ladát. Én 82-es Opel Commodore-t nézegettem pár hónapja. 2.5-ös 3 sebességes automatát😊 Ilyen csak zöld színû:

Poton pénzért árulták/árulják és még nincs is annyira lelakva.
Közben megis találtam. Nem tudom miért,de nekem mocskosul tetszik ez az autó😊 De ugyis fogom itt kapni az oltásokat,hogy szar Opel stb-stb,de ez tetszik.

Csabesz6
3/1

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

R0zs0máK
Igaz nem is használható egyik sem 😄DD

Csabesz6
az fix

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

autoszimulator
neked legalább nem hitelre van véve minden kocsid...

Csabesz6
Nem vettünk semmit😊
A piros UV-s rendszámú volt, Apumék vették anno amikor születtem kb(nem tuti).Idõs házaspártól vették, nagyon patent állapotban, itt feszít az egyetlen megmaradt, kicsit már foltos kép róla.Öreg néni eladta, miután meghalt az ura.Faterék megvették, aztán késõbb eladta az egyik országos cimborájának.Egyik este elaludt, ledózerolt pár kukát meg bokrot vele.Kilakatolták, aztán egy ideig Lábatlanon,(asszem) utána egy jó ideig Almáson állt.Ideiglenesen kivonta, gondolta késõbb jó lesz megcsinálni, de õ igazából nem autómániás.Buszokkal foglalkozik inkább, meg a hajók érdeklik.Látta hogy én nagyon be vagyok sózva a toldozott foldozott "roncs"-ra, mindig amikor arra jártam nézegettem.Nekem egy emlék...rendes volt, mondta hogy elvihetem ingyen, elég sokat rágtuk érte a fülét hogy odaadja(ugyanolyan mániákus gyûjtögetõ mint a Papám vagy én.)
A sárgát egy éve vettük faterral ilyen jogsi elõtti csapatós, berhelhetõs, kezdõ szerkezetnek.Azt végleg kivonták a forgalomból, így azzal sok mindent már nem tudok csinálni.Hegeszteni gyakorolni tökéletes, több rajta a lyuk mint a lemezfelület.
Viccesen hangzik, de a piros jobb állapotban van.Cserzett az is össze vissza, de simán javítható, persze kurva sok melóval.Nekem egy emlék, hozzánk tartozik, autóõrült vagyok, pont az ilyen korú/kaliberû típusokat szeretem.(Páran itt már ismerik az elvetemült mániámat).
Háttér van, ha nem is mindenhez.Nagypapám nagyon faszán tud hegeszteni, ideje megtanulnom.Alkatrész dögivel, idõt meg ugye arra szakít az ember amire akar, meg amit SZERET CSINÁLNI.
Na kb ennyi, csak már a tököm tele van hogy páran nem tudják megérteni ha valaki szereti saját maga megalkotni azt, amit késõbb használ.

pszihopata
ja ohv igazi papás motor
egy ismerõsõm nemrég adta el a 125-ösét,az utolsó gyártott darabok egyike volt olyan 90 körüli
valami 50 ezerért vette egy öreg fószertól 80 ezerrel az órájában

2 évig hajtotta,aztán eladta 80 ezerért!😊

jó volt vezetni,de úgy rohadt mint még semmi,meg zuhogott a motorja

egy kormányváltós régilámpás kéne is!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

R0zs0máK
Ami egy nyomórudas szar, a ladában meg rendes SOHC motor van...

Willi Betz
Hát a 125-ösben még a régi Fiat 1500-as motorja van azt hiszem.
Mondjuk az igaz,hogy több Lada van mint nagypolák.

pszihopata
szerintem a ladák jobb kocsik mint a 125-ös

a lada motorja modernebb,sokkal több van belõle,több az alkatrész,

a 125 futómûve jobb meg kényelmesebb,de a lengyelek nagyon szarul gyártották le õket

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Willi Betz
Kérdezhetek valamit? Nem görénységbõl egyáltalán! Csak érdekel.
Miért nem Polski 125P-t vettetek? Azok mûszakilag jobbak mint a Ladák.

Csabesz6
Nevetségesek vagytok.

Csabesz6
Nem😄

Máté94
Neken is eyt jutott eszenbe

Off
Ho lehet allitani a billentyuzet nzelvet.Met a regi elromlott es csak nemet kiosztasu van.
CSOCSO
😄
autoszimulator
ugye az a kis barna gyerek nem te vagy 😄DDDDD

Csabesz6
No komment😊.

desigo
Elõbb-utóbb a kert tele lesz alkatrésznek való autókkal xD
R0zs0máK
Nagyszerû, vettél két rakás szart...okos...

Csabesz6

"Haza"értek😊

Csabesz6
Alfa

apa azt nem akar, mert azt mondja sokat lát belõle az utcán 😄
de ezek szerint az alfára szavaztatok 😊
neki is azt jön be nagyon
köszi szépen a válaszokat!

Willi Betz
Nagyon beteg dolog,de kéne😄D

R0zs0máK
Vegyél inkább egy pár éves Accordot 😉)

CSOCSO
arrol beszek hogy altalaban a turbos autoba nem tesznek tesco benzint hanem a premium az ajanlott ( meg a kezikonyvben is ) mikozben egy sima toyotaba a sima alap az ajanlott es nem is kell jobbat tenni bele mert felesleges
SötétBarom
Igazad van. Monyó n+1 ilyen sztorit mesélt ilyen A6 vásárló hülyegyerekekrõl..

-Helló, kéne lengõkar, mennyibe kerül???
-25 ezer/db..
-Aha, az nem rossz, akkor kéne egy jobb oldali..
-A négybõl melyik?
-:o khtx bai.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

a környezetemben ezt látom.
Régebben sokszor lógtam egy bontós haverommal, jöttek be az audisok ... "õõõ de hogyhogy ilyen drága??...hát akkor azt majd legközelebb inkább"

ez az én véleményem. Ha kutatnánk, lehet kiderülne pont fordítva van.

akkor mirõl?
hogy itt szokás-e drága cuccot tolni a gépbe?
ofkorsz.. aki szereti az autóját az igényesen ápolja, én is folyamatosan prémium cuccokkal etetem az enyém, pedig ez csak egy csöves civic.

Aki A-B ingázásra használja az autóját az hajlamos tesco-s olajat tenni bele, hisz "végülis csak nem olyan rossz" ..meg "majd úgyis eladom p*csába oszt kész"

N3TuddKi
ebben határozottan igazad van. én csak a tényt közöltem, hogy az audinak valami nagyon nem sikerült 😊

én is az Alfának adnék +1et.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

CSOCSO
de en mar megint nem errol beszelek. ertem amit mondasz. ez a te velemenyed. de en nem ezen akarok vitatkozni 😊
ChuckyHUN
ALFÁT.
+1
de csak ha eléggé fanatikus vagy 😉

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

desigo
Ez mekkora butaság...
Miért kell általánosítani?
fifi
baszus, ezen még sosem gondolkoztam, viszont ezzel nagy igazságot írtál le, most végigtûnõdve valóban így van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

alfát szerintem high quality cuccokkal kényeztették, mert általában alfát autószeretõ emberek vesznek.

Az audik veszélyesebbek, sok a pózer, akik az utolsó garasukból köhögik ki a vételárat, csak hogy sukárnak érezzék magukat, de szervízre már nincs kess, ezért megy az ócsó gányolás.

Adaaam
Alfásként egy kicsit elfogult vagyok, de szerintem a 166 jobb választás az A6-nál. Mint minden használt autónál itt is az állapot a legdöntõbb szempont, nagyon rá lehet fizetni egy rosszul karbantartott autóra. Ha nem ragaszkodtok a benzineshez, a 2.4-es dízel is jó választás lehet, dízelhez képest a hangja nem rossz, keveset is fogyaszt, és nem mellékesen megy is rendesen.

everything's better with music

CSOCSO
most eppen arrol beszeltem hogy a turbos autoknal nem lehet a kozepes benyat tankolni meg olajat sem.
N3TuddKi
volt egy szériahiba a 1.8T audi motoroknál. rossz volt a turbocsapágy kenését biztosító olajcsõ és akármilyen olajat használtak. lerakódott az olajsár és eltömõdött a csõ.

SötétBarom
Alfa. PONT.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MÉLYTOROK ALERT

CSOCSO
igy van.. olajbol is jobb kell meg benzinbol is...

vagy ez magyarorszagon nem igy megy?
N3TuddKi
szerintem egy 5-6 éves autót már eléggé szemügyre kell venni, mielõtt bármilyen döntést is hozna az ember.
szerintem az A6osba kicsi ez a 4 hengeres turbós motor és elég soknak volt turbo problémája a turbóhoz menõ olajcsõ elkoszolódása miatt.