Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te láttad hogy én száguldozok a roncsaimmal a közúton?( nem mintha az a szerencsétlen Trueno az lett volna, csak ha jól tudom elég véres volt a torka).Kétlem hogy láttál volna ilyesmit, kapufa.
Az illetõ kvalitásainak boncolásában pedig semmilyen oltás nem volt barátaim;D
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
az illetõ nem tudom milyen kvalitásokkal bír
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"taiki"<#wow3>#wow3>

Kurva fasza!
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A geci nem csak az ajtót karcolta össze, hanem még a tetõt is...
De ahogy a többiek írták azért lenne jobb a hivatalos út, mert hátha nem õ volt 3 hátha a kamera rögzített valamit. Egyébként sincs olyan intézmény, ahol rendszám alapján kiadják neked a tulajdonos házcímét, max ha van ismerõs.
#76337: egy "kedves" ismerõs intézi így a dolgokat. elmegy a taghoz (õ maga kb két szekrényt kitesz méretileg), ad neki két akkora maflást, hogy a srác mukkanni nem tud, majd vár. Amíg el nem tûnnek a foltok. És elmegy, utána már nincs mit tenni, meg sem történt :D
.: mobilize.hu :.
A legjobb esetben meg kiderül, hogy nem õ volt, és feleslegesen szenvedtek az egész miatt. Ez van, beszopta. Sok mindent úgysem tehet. Esetleg a feljelentésnek azért lehet értelme, mert a yard elkérheti a kamerák felvételeit (ugye a tecsoban van kint is), és úgy könnyen kiderül, hogy a fóbiás volt-é.
Persze nem mondom, hogy az a csicska, aki kulccsal végighúz egy autót, nem érdemli meg, de hát azért na.
Biztos valami kurva volt, piros fábia... Férfi ember tuti nem csinál ilyet és nem így parkol... Mind1 ha megvan a cím akkor meglátogatjuk, jobb esetben csak az autója lesz összetörve! :)
Talán kimondhatom:DDDDD
Szerintem inkább 1.5-öset nézz. Az 1.6 ESi elég hajlamos az olajfogyasztásra 200e-nél, ezekben meg már szinte mindben megvan ennyi.