Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õrizetbe vették azt a férfit, aki eddig huszonháromszor zárta el önhatalmúlag Románia egyik legforgalmasabb országútját.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

#76403: jah értem, elég hülyeség
.: mobilize.hu :.
\"If in doubt, flat out!\"
egyik képen ott áll melletted ilyen fos felnivel, vagy ha ugy pontosabba kk az aminek a type-r verzioja az ek9 na😄
ugye nem az angolra? <#wow3>#wow3>
(ha jobban megnézed a képet rajtavan a neve is)

itt van pár bár kicsit szégyellem hogy ezen az oldalon fentvagyok <#alien>#alien>
ez a 170 LE manapság micsoda? Lassan az egynégyes, egyhatos motorok tudnak ennyit, és már ne én legyek a hibás, ha az autógyárak beugrómodellje is nem 50 lovas, hanem legalább száz? Úgy is elkérik az árát az autóvásárlásnál, regadó, kutyafasza, és akkor még a teljesítményadó duplája, triplája. aha.
de az tetszik, hogy minden ilyen szartömb mellé, amit a normál életkörülmények közt élõ emberek szopnak meg, betesznek egy szemet kiszúró pozitívumot, amire lehet hivatkozni heteken át. Áfaemelésnél bemondták a tej meg néhány alapvetõ élelmiszer pár százalékos áfacsökkentését, akkor a ZK-nál sem hirdetik a feketelevest, amit te is mondtál, vicc.
gyúrni mindenképp hasznos, mert ha nem is rabolni akarsz, azért hogy más se raboljon ki téged nyílt utcán, azért már kell kicsit gyúrni. DE erre is volt megoldás, bõvítették az önvédelem tárgykörét, aztán most lehet kussolni magyar. A rendõr úgyis pénzbehajtásra van, amit legfõképp az utak mentén bonyolít le.
Tegnap este vmi péniszfejû politikus verte a nyálát a tv-ben hogy milyen jó döntéseket hoznak, az eltörölt ZK-val mennyit spórol a lakosság.
B U L L S H I T
Azt bezzeg elfelejti mondani, hogy az ország 50%-a 10 éves vagy öregebb autóval jár és így a többség viheti évente mûszakira a gépet.
Ha engedélyeznék a TÜV bizonylatos cuccaimat akkor leszarnám azt az évi 17 ezer Ft-ot de így nekem a zsírozásal együtt a dupláját kell majd fizetnem.
Egyszer úgyis elborul az elmém kigyúrom magam és elkezdek bûnözni.
Ma zúzott el mellettem egy fekete, felfésült hátsó lámpás Gallardo...brrr, kurva jó volt😊<#eljen>#eljen>
ismét egy ránc felvarrás.
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
"A 9-5-ös mûszaki megoldásai persze egyáltalán nem egyéniek: az Opel Insigniánál is használt Epsilon II platformra építkeztek a mérnökök, és minden egyéb fõegység is a GM polcairól érkezett." (Totalcar)
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?