Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap a piros lámpánál belémcsúsztak, gazdasági tk. lett az autóm😞((
SOS kéne egy másik. Max. 500e-ért. Megbízható legyen, és nézzen is ki valahogy. Swiftet kizárnám. Megköszönném, ha tudnátok adni egy pár normális tippet.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Segítek, az van ráírva, hogy TwinCam 20 😊))))
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
respect to the man in the ice cream van

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
én kb. 300.1485.9999.4741144Ft bírságot szabnék ki, mert az a reális, nem pedig a 800K...
az arányok ugye... egy ekkora bírság ilyen baromságért a családok 90%-át taccsra tenné az tuti.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
.: mobilize.hu :.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de ha arra hivatkoznak, hogy elfoglalt az egyik kezed, akkor miért nincs ebben benne a vezetés közbeni kajálás, ivás, sminkelés, maszturbálás?
Mondjuk észrevesz a rendõr, a fülemen van a telefon, és aszondom hogy nem telefonáltam, csak simán a fülemen volt a telefon??
Ha a kólásüvegemet a fülemhez emelem azért sem büntet meg nem?
Jó oké, le tudják kérni a híváslistát amin a hívásaim dokumentálva vannak ,de percre pontosan nem tudja igazolni a rendõr hogy akkor éppen haladtam a forgalomban. <#idiota>#idiota>
A második ebbõl a szempontból Olaszország, ahol százhatvanezer forintnak megfelelõ eurót kell fizetni, ha valaki vezetés közben beszél a mobilján. A legtöbb államban harmincezer forintnál alacsonyabb a bírság, a szomszédos Ausztriában meg csupán hétezer forintnak megfelelõ összeg.
Még szerencse, hogy mi ilyen kibaszottul jól élünk. Nem hinném hogy a kihangosított vagy headsettel történõ telefonálás oly sokkal jobb lenne, mert akkor sem teljesen az útra koncentrálsz. A többség meg telefon nélkül sem két kézzel vezet.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
szerintem kurvajó
olyankor irány a volt brikettgyár placc
Isteni hely 😛
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ha megakarjátok nézni most fogják adni Film+ on, 22.-én 19:20, 28.-án 17:30 😊