Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah ok
.: mobilize.hu :.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Amúgy ez az egyik álmom a sok közül.KE70 sedan...bár a kislámpás jobban bejön, nem zavarna.És ilyen áron...argghh.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"If in doubt, flat out!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezt úgy írtad, mintha így gurult volna ki az összes swift a gyárból😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ha egy szerpentinen kellene autóznod akkor mi lenne?
bal oldalon meredek kõfal jobb oldalon korlát nélküli szakadék
szembejön egy autó kezdhetsz vissza tolatni
az esetleg szívás
egyébként nem jelzett semmit a tábla
aki pécsi annak mondom h a surányi uton történ, szal aki ismeri az utat tudja milyen szivatos egy rész
ha egyszerüen tök ködös h mi történt akk nem kell elkezdeni kombinálni meg lehet kérdezni hogy mi történt...a saját gondolat pedig nem feltétlen ugyanaz mint a saját vélemény vagy álláspont, ergo igen megsértõdök ha hüyleségekkel támadsz
Ez ilyen tizenéves csordaszellem amit csinálsz. Mindegy milyen ökörséget mondasz/csinálsz, elvárod hogy melléd álljon mindenki... De ha valaki saját gondolatokra is képes, akkor meg vagy sértõdve...
a rendõr meg még mindig nem volt hibás csak elkéne olvasni amit irok...
LOL 😄 Szóval az út volt a hibás. Aztán a rendõr. Igy ebben a sorrendben.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
http://www.tenke.hu
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
respect to the man in the ice cream van
http://www.tenke.hu
a jogsi meg én ugy tudom h pávval lehetséges itthon 16 évesen
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Zene nélkül mit érek én?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
akkor a miss sziksztín címû iqfájter mûsorban ezért vezetik a kis pinák a merciket, bömösöket, porsékat...