Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
faternak kell 😊
a Mercedes-Benz C200 Kompresszor Elegance-ról 2000 ccm 163 LE (évjárat: 2000/12-es új dizájn 😊 ) mi a véleményetek? mennyit fogyaszt stb.?
Chrysler 300C (sötétített ablakok, amúgy jó ember) 3000-es dezsõ. igzoltatás.... valami problémája volt a biztos úrnak, tudjátok miért büntette meg? Olyan elakadásjelzõ van az autóba, hogy fel kell mágnesezni az autó hátuljára. Na ebbe kötött bele a rendõr, hogy miért nem a hagyományos...
2oo9 Hungary(L)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
nekem ezért szól az egyik, hogy hát ez kisebb mint a fent lévõ alu, nem? Mondom alig, az 17es, ez meg 16os. És akkor miután nézett, hogy ez így nem jó, elmeséltem neki, hogy itt ez az anya más, mint a többi, ahogy látja a fenn lévõ keréken, ez a biztonsági csavar, és ehhez kurvára nincs kulcs a kocsiban. Szóval kereket semmiképp sem tudok cserélni, ha van pót, ha nincs 😄D
.: mobilize.hu :.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a. nincs emelõ, szerszámkészlet a kocsiban, súlykönnyítés miatt
b. amúgysem tudom felrakni a pótkereket mert más az átmérõje mint az utcai keréknek és tönkretenné a sperrt 😄DDDD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
hahaha itt flordiaban napi 10-20 autot latok ugy hogy az egyik vagy mindket elso lampa ki van egve. es idegesito modon ilyenkor csak felkapcsoljak a reflektort es azt hiszik hogy minden oke.
elakadasjelzo? pont most volt valamelyik internetes oldalon hogy az uj corvette zr1 be az elakadas jelzo az egy tobb ezer dollaros extra!!!!!!!!!!!!!! NEM VICCELEK! egy 15 dollaros dolgot tobb ezer dolcsiert vehetsz meg az autoszalonban.
akkor mostantól csak 10 percig tart a szokásos basztatás, ha nem tudnak mást ráhúzni az emberre. Már többször volt, hogy sor elõzésénél a benn autózó rendõr félreállított, és akkor aztán mindennemû bizonyíték hiányában elkezdte kutatni a papírjaimat, aztán jött a mellény, pótkerék, elakadásjelzõ, eü csomag, izzók. Már tudom fejbõl a sort<#idiota>#idiota>
.: mobilize.hu :.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
már így is aggódtam hogy mi lesz ha elkéri a rendõr a hondámban tartott trabant izzókészletem 😄
iylen benne a tompított 😄DD
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
<#idiota>#idiota>

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
50 nél 4-es, a másik kettõ 5-ös
Ez ugyan abban a fokozatban, vagy hogy??
Van egy 1.4 (16 sz) opel tigrám (2000. év), és ahogy nézegetem a fordulatszámokat ilyen jönnek:
50kmh 1700-1800
90kmh 2600-2700
100kmh 3000-3100
ez így jó? Nem értek hozzá, ezért kérdezem.
(eddig öreg Peugeot 206 vezettem, abban nem volt fordulatszám mérõ)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Életkor: 14-18 között
😄:ASD:Á?_DD_:?d
\"If in doubt, flat out!\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
persze régi accordra kell gondolni
(ám meg elég jol megvédett a csattanáskor a kocsi, karc nélkül kiszáltam pedig majdnem frontális volt)
Másrészt 4WD-hez kb minden nemturbós gyenge, a hajtáslánci veszteség miatt. (arról nem is beszélve, hogy felesleges)
Amúgy egy átlag személyautóhoz képest tényleg elég béna.
- a váltója olyan mintha gumibowdenen rángatnám, pontatlan, kellemetlen
- az ülései olyan szarok, hogy egy átlagos kanyarvételkor is csúszik le a seggem róla
- még az általában tapperolt mûanyagok is kopogósak, karcolódóak, kemények benne, nemhogy a többi... még a kormány is ugyanabból a szarból van.
- a futómûve átlag franciásan libikókás, de legalább az úthibákon elég jól siklik át... ez és a motorja miatt végülis városi lótifuti autónak elég jó választás.
- leszállították zárt hátsó résszel, de azért belsõ visszapillantó tükör van. Minek, hogy legyen hova akasztani a wunderbaumot?
- 1 hónapos az autó, van benne 1000km, és jövö héten vihetjük akksit cserélni (valszeg) mert villog a töltésjelzõ...
- ezenkívül kong az egész még egy központi zár ki-be csukástól is egy percen át... ami egyébként rögtön elinduláskor automatikusan bezár, ami szép és jó feature, csak mindig azt hiszem átmentem valamin...
De a motorjában pozitivan csalódtam.
Az S80 nyilván nehezebb mint a régi scorpio meg omega volt, de ez az 1.6-os jól fel van töltve turbóval, úgyhogy valszeg nem gond közlekedni vele. A kérdés megint csak a tartóssága. Az is sokat elmond, hogy nincs 6. fokozat hozzá. Gondolom kell neki a fordulat, hogy egyátalán pályán a légellenállást legyõzze..