Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. tdm 850
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
a lambó ferrarit nem tudom,a centifugális erõ miatt ott lehet értelme
motoron ilyen nincsen,bárhogy be van döntve az olaj marad ugyanott
pl. harley,aztán késõbb jöttek az olajhûtõk de már az is elavult a hõcserélõk sokkal helytakarékosabbak
egyedül ott van értelme ahol túl nagy az elfordulása a motornak pl. speckó terepjárók
ma már a triálmotorokat is megoldják nedveskarteresre
két helyen engeded le az olajat és két helyen töltöd,feleslegesen bonyolult
ha ennyit számítana a súlypont akkor használnák ma is
Ilyen alapon a vitorláshajó is tök fölösleges, hiszen felülök egy kompra...
amúgy meg miért lenne fölösleges? Lejjebb van a súlypontja, ritkábban kell olajat cserélni (igaz többet is kell bele tölteni), és maga a motor is sokkal igénytelenebb lett tõle. Az elsõ szervizt 80ezer km-nél ajánlották. Olajcsere meg 20ezer km-enként.
De az M100 egy megalomán örület, amibe a Mercedes belerakott mindent, amit akkor lehetett. Ezért jó ez az autó, mert egy legenda.
A hidro rugózást meg akármelyik Citroen szervizes megcsinálja, mivel Citroen-Mercedes közös fejlesztés.
Ha ésszerû autót akarnék venni, akkor a 280CE-t se vettem volna meg.
fõleg terepmotoroknál használták régen,de mostanában már ott is elhagyták
a hidropneumatikus rugózás is feleslegesen bonyolult,fõleg nem kívánnám egy 40 éves autóban
De ebben az a poén, hogy a W116-ba rakták, ami egy luxus limuzin alapvetõen, és köze nincs a sportossághoz. De tudtommal a 70-es években max a Ferrarikban volt hasonló rendszer.
és akkor még a hidropneumatikus felfüggesztésrõl nem is beszéltem, ami a sebességhez állítja magát.
Amúgy meglehetõsen sok széria sportkocsiban volt, már akkoriban is, nem beszélve a motorokról.
Ráadásul ez az M100-as motor önmagában egy kuriózum, mert tudtommal az egyetlen személyautóba szerelt szárazolajozásu motor.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ha neki jó, akkoir hidd el, nekem is az 😉
mindenesetre én értelmetlen autónak tartom azokat, de ha neki bejön, hát vegyen...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

😉)))....
Nagy.
szééép kis fiat :]
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Nekünk is volt fiatunk
Citroen Berlingo volt a sz@r, meg a kis polesz😄fiát pólszkíí😄
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Báár sport változat a mi 166-osunk , motorikusan bütykölt minimálisan , talán ezért lehet ekkora külömbség,sport alváz akkora szop@s fekvõrendõrné😄
Nem azé akarok 3ezrest me fû de menõ leszek, annyit nem fogyaszt azért, 10-9liter városba autópályán 6,5-8liter de amit linkeltem lista, ott 1 2.0-ás azzal is szemezek,amugy nem vagyok ennyira alfa fan hogy csak ezt látom de ha ezt megveszem biztos 5-10-15évig jó lesz mert bõrbelsõ és komfort érzés is van banne, ezzel arra utalok hogy 7év múlva nem lesz roncsautó mint pl 530-as bömös
Így viszont érdemes elgondolkodni hogy kell neked 3 littyós verda? ráadásul pont egy Alfa?
Nem tudom hogy tanultál-e valaha a kereslet-kínálati görbékrõl?
Ha megnézed az összes nagyköbcentis autót jóval ár alatt lehet megvenni, ugyanis a kutyának nem kell > esik az ár.
Szóval ennyire ne legyél oda hogy olcsón kapsz 3ezres autót 😄
500ropi alatt hozzájutni 3.0-oz azé jó vétel😄
mind1 max kicsit drágábbé veszek, de ha tudtok 500.000FT körüli egész jó autót akkor 1 linkbe megköszönném és meglesném:]
Amugy azért gondoltam 166-os alfára mert ahogy mondtam nekünk is az van és kb tom hogy miként müködik, meg a típushibákat is tom hogy ha ott járok hogy veszem át a kulcsot akkor elöbb megnézem mert drága és idegesítõ hibák ezek:].
köszi a válaszod!
lista