Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★
:3
kérdés megint az, hogy minek veszel ilyen szart? 😄
nem jó semmire. Attól meg hogy bmw-d van még nem leszel faszagyerek, pláne egy ilyen ezeréves göncel. <#smile>#smile>
★
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Német rendszám meg nem nagyon mûködik gondolom.
toyota century-t
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
/inkább hozatnék osakából szürkeimportban egy century-t/
ahogy elnézem a környéket nem is ORSÓSÉK árulják
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Fõleg ha kiszúrják az 1.6 feliratot :>
Mondjuk azért akarok én is egy coupet, hogy tudjam büntetni a jürgenmobilokat 😄D A VW konszern elterejedt dízeleit így is tudom, de a bimmerk ellen nincs esélyem <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Fura a rövid hátsója...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ha gagyi teszkós tuning van egy kocsin azért köpködnek ha meg normális akkor azért.
A másik meg,hogy miért Hondát választott?
Talán hagy döntse már el a gazdája,hogy milyen márkát választ.
különben is Vogelsinger Sanyi respect <#eljen>#eljen>
Én pl tök jól érzem magam mostanában, egy õs vén szivar cirkálóval. 1.6 D Passat kombi, alig eszik, és dögnagy hodály😄
Bácsikám tele tankolta, azóta elment 920 kilométert.És még van benne, eszméletlen.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hol a tank?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Elrejtés annyira nem nagy kunszt, kint van fateromnál(elváltak).Vigyázni kell, de megoldható a titkosítás.