Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szegény lyukas mint egy sajt lakatos munka lesz vele bõven. de 50é sztem még így is jó állapotban van.
:3
"..minek még egy roncs.." bla bla bla
Igazából az a gáz, hogy a nevemen lesz, de megoldjuk a fenntartás faterral.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Szerintem gyorsan mondd el neki, mielõtt paranoid anyuka mivoltából kifolyólag azt hinné, hogy drogra kell a pénz 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyelõre erõsen kuporgatnom kell, szólni fogok ha aktuális.Elsõ a termosztát illetve a gátló(amit dumáltunk).
Tudni illik, kb egy éve Gyõrben az öltözõbõl ellopták az én illetve a csapattársaim értékeit, amit ki kell fizetnie a mocsadék tolvajnak.Na most édesanya felajánlotta 2 hete, hogy kifizeti nekem azt a lóvét, ha szükségem van rá.Gondoltam minek azt, úgy se kell most a pénz.Közben titokban meglett a kis Corolla, és most kéne az a pénzmag.Viszont idõ közben anyuka meggondolta magát, és halogatja az anyagi segítséget.Én meg szívom a fogam, mert még nincs meg a teljes összeg az átíratáshoz.Mindemellett anuta nem tud az egészrõl, szóval nyomós érveket kell keresnem állandóan, hogy minek nekem olyan HIRTELEN a pénz.
És akkor még nem tankoltam egyik autóba se😊
Még szerencse hogy talán sikerül befészkelnem magam a tesztvezetõs diákmelóhoz.Na kb ennyi.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A technika ugye egy az egyben 1-es punto, az 1.1-es benyás motor elpusztíthatatlan, de az állomány nagy része 1.2-es 60 lovas, amirõl nem sokat tudok.
A következõ dolog, ami felmerült bennem, hogy az utólagos klímásítás mennyi mûködik? Ami gyárilag klímás az néhol 200kval drágább, ami gondolkodásra ad okot.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
@Reps0l. nincs mit mondanom MADE MY DAY 😄DDDDDDDDDDD
mondjuk az is eléggé jó volt mikor (ugyebár mi 3-an jóbarátok vagyunk, sportmotoroscsávófajzatok) egyik srácot beoltotta egy nyomorék, hogy milyen szar a motorja, meghát amúgyis a kurvaannyát (halkan jegyzem egy noname 125ös kínai "sportmotor" aprilia matricákkal :/) Aztán már szidta a másik srác anyját, az én barátnõmet... aztán mondtuk neki, hogy akkor másnap találkozzunk valahol. ÁÁÁ nem lehet mert megy a bíróságra lehet elveszik a jogsiját BLA BLA BLA... volt ám duma... olyanokat szakadtunk. pl a srác szerint aki simsonnal kezdett motorozni az egy szarfaszú buzi (idéztem...
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

kecsón már divatba jött ez a kamerás szar mekiknél, szóval kamerának mondod mit rendelsz, aztán köv pultnál kapod a cuccot. mi gyalog 3an odamentünk ehheza szarhoz, kértem kaját, ok, haveromék még ottmaradtak rendelni. elõre ballgatam a kajámér, nincs ott senki mer hozzák a kaját, látom bent van az a monitor amin látják hogy ki rendeli a cuccot. bambulok erre a monitorra, és igazából hajnal 3kor fel se fogtam hogy haverom éppen a pucér seggével tátogva próbálja leadni a rendelést a 4 sajtburgerre. hát én sírva szakadtam utánna végig.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
mekis történeteim nekem is vannak... Pesten voltunk motorozni, éjfél körül értünk vissza a városba (tbánya) úgy kezdõdött, hogy 4sávoson egymás mellett mentünk ketten MitoEvo meg én a TZRrel, hasítunk a meki felé, dudálok spannak hogy üljünk fel a tankra mert az milyen vicces lett. hát csorgunk 70-80 egészséges tempóval erre jobboldalon mérnek a rendõrök mi meg a tankon ülve kalimpálunk meg ordibálunk egymásnak 😄
Na aztán odaértünk mekibe, basszameg már csak mekdrájv van, nembaj mbemegyünk GYALOG. sisakban, de kiadtak mindent, röhögtek velünk együtt😄
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
majd kapsz egy keresztkulcsot a küllõk közé, aztán egy ideig leállsz a hõbörgéssel...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de ha mindenáron az a vágyad hogy megbasszon 3 kopasz akkor hajrá!<#eljen>#eljen>
ezek frissen felpumpált vérpistikék lehettek akiket ez még szórakoztat nem hinném hogy igazán veszélyes tagok lennének azoknak ez már gyenge mûsor
respect to the man in the ice cream van
hátsó haver észnél volt, mondta elsõnek hogy ne nézz jobbra, dehát kb ennyit kellett mondani és már meg is volt a móka 😄
Sopronból kifelé vezetõ 4sávoson megyek tök nyugodtan, kb 40el, mire eltép mellettem egy punto kb 110el, utána valami nagy fekete régi mercedes 4 kigyúrt állat (ezt onnan láttam, hogy mindegyiknek kilógott a keze az ablakon, fogták a tetõt - gondolom nem fértek el vállban).
A puntóból meg kalimpál kifele egy szénné tetotvált 60as kéz, ami egy ilyet tart:
Nem mertem utánuk menni, hogy megnézzem mi lesz 😄😄DD
soproni meki, egyszer ott a mekdrájv éles balra kanyarjába beragadtam a kocsival 😄 jó, enyhén balfasz íven akartam befordulni, rájöttem hogy ez így nem veszi be, de egy csirke mögöttem a seggemben állt, és nem engedett tolatni, ki kellett szállnom, és elmagyarázni neki, hogy tolatnék, azért ég az a két fehér lámpa hátul. Veszprémi meki is durva, de ez a soproni fõleg szívat mindig. Kijáratáról nem beszélve, ott 5 percen belül még sosem tudtam kimenni balra <#idiota>#idiota>
#78687: bármennyire is mást akar az ember, sok kopasszal teli kocsi bevág eléd -> eltûröd, nem ugrálsz, nem tolod le õket az útról, nem vágsz be melléjük/eléjük 😄 akkor elmennek, és örülnek hogy most jól megmutatták.
.: mobilize.hu :.
ha nem akarod hogy megharapjon a kutya sose nézz a szemébe mert támadásnak veszi!
haverod baszta el
ezek azon a szinten vannak,kerestek maguknak valami 'áldozatot'
õk társalogtak velem felhúzott ablakon keresztül, én pedig figyelmesen hallgattam õket szintén felhúzott ablak mellett 😄
Ülök tök nyugiba, elõttem valami merci busz, eccercsak a takarásából megjelenik egy gyerek, lehetett látni, hogy "lendületbõl", mire utána 4 török, akik úgy elkenték a száját mint a szart 😄DSAS😄 Cipõ, sapka repült mindene, ott rúgták mint a disznó. Aztán felpattant a csávó és elszaladt, késõbb jött vissza egylábon pattogva a csukájáért.
Mikor kiértem a drájvból, akkor fogadott a klasszikus látvány: 5 török fasz, szakadt osztrák 13 éves mercedes, makkoscipõ hegyek 😄D Az a fostalicska alig tudott elindulni, mikor öten beleültek <#idiota>#idiota>
yea, a hiba 😄
épp egy 2sávos útszakaszon a belsõ sávban szabályosan közlekedtem, egy haver ült jobb elöl, 2 hátul, jött mellettünk a passat. Jobb 1es haver nézte õket kb fél percig, és tovább nem is tudom folytatni, hiszen nem történt más. Elértünk egy lámpához (cifra palota), ott még probléma nem volt, mi indultunk elõször, nem is indultam durván csak lightosan, erre bebassza magát elém cp után, majd sztk elõtt végez, há mondom hogyne, kikerültem õket jobbról, eltársalogtunk így ablakon keresztül, aztán ami most újonnan el lett kerítve, (ahol anno semmise volt csak egy kis átlátszó kerítés, mostmár vmi fal) az elõtt van egy kis leágazás, oda beszúrtam a kocsit 90el, aztán léptünk lefele.
de hogy páran és te is honnan tudjátok, hogy az új kocsik 10 évesen mennyire lesznek rozsdásak, legyen az merci vagy bármi, nemtudom. Erre csak az lehet a magyarázat, hogy te valójában Hiro Nakamura vagy - így legalább érthetõ a honda mánia - és elõreteleportáltál 2019 környékére.
Mégkérdezem a mercis haveromat, szerintem adnak. A gagyibb márkák is szoktak adni 15-öt.
Csak azt nem értem, hogy miért "fényezõhöz" viszik, amikor ezekre általában 10 év átrozsdásodás elleni garancia van. (ami független az autó egyéb garanciáitól)
Nonsense.