Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.: mobilize.hu :.
akkor jöttem rá miért nincsen festék a kilincsek alatt <#zavart1>#zavart1>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
250 ezer van benne
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Komolyan ilyen takarék gépnek tök fasza, szép nagy kombi.Nekem tetszik.Mondjuk azt hozzátenném, hogy erre nagyon vigyáztak és vigyázunk rá most is.
igaz nem is 54 paci😊
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Köszi.
Annyira csak nem GYP-s hogy azt higyje van olyan autó, amire 0 Ft-ot kell költeni 😊
Rosszul fogalmaztam meg... De az én motorom pl mindig tiszta, és rendben van tartva, és ez nekem nem kerül sokba... + mindig rendes olajjal van használva (2ütem), nincs össze-vissza barmolva...
Egyéb belsõ dolgok karbantartása viszont sztem sem olcsó buli, és amíg megy, minek cseréljem alapon. Engem nem kötnek érzelmi szálak egy kocsihoz sem, cask annyira, mint más tárgyra, ami a tulajdonom, sokat van velem, és használom sokat. Szal persze féltem, mikor kutya lepisálja egyenként centizném a farkát, mikor nekinyitják ajtót is anyázok, stb.
De múltkori szervízstádiumnál, ami kötelezõ volt, úgy vittem oda a kocsit, hogy nincs baja, megy rendesen. Ehhez képest a végösszeg 230ezer lett, mivel kicserélték azt, amit papíron kötelezõ, függetlenül az állapottól /szûrõk, ékszíj, vmi adagoló gecik/. Nem mondom, hogy a családot adósságba taszította, de azért azon a pénzen lehetne kurvázni pár hétig, vagy inni, stb.
.: mobilize.hu :.
Fõleg ha nem hungarisztánból indulunk ki, ahol csak a kivagyiság számít.
Autó 1 milla alatt, amire nem kell költeni.
Amúgy témába vágva, már mindegy mert ma tudattam vele.Kénytelen voltam.
Felvett valaki msnen, [email protected], nem ismered? XDDDD
:3
Azt ne feledd, hogy hiába megkapod ezeket x összegért, ezek nem tipikusan pénztemetõk, viszont nem is 0ból fenntartható rohangálós autók. Ha mérlegelted, hogy neked mire van szükséget és a bimmer mellett döntesz, akkor érdemes külföldön is szétnézned, mert ott sokkal könnyebb jó állapotút találni, mint itthon.
😄D
Akkor szerintem a Bömösöket hagyjad.
Ja és Kata kérdésére visszatérve, megérdeklõdtem azt az évjáratot Merci szervízes jóbarátomnál és azt mondta, hogy nyugodtan meg lehet venni õket, nem hajlamosak baszakodásra...😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Nem éppen Suzukira gondoltam...
Jó állapotú legyen, és ne kelljen rá költeni a kötelezõkön kívül kb.
★
Toyota,Honda,Mazda?
Mondjuk itt az állapot sem elhanyagolható tényezõ, sõt.Egyet jegyezz meg, a legjobb sorozatból is kifoghatod a legszarabbat és fordítva.
De ha csak a megbízhatóság a fontos, akkor Swift.Az is kinéz valahogy<#ravasz1>#ravasz1>