Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
Eddig ha már olyan száraz volt a tankom, hogy akár hegeszteni is lehetne benne, kb 46 liter benzint tudtam tankolni. Ma úgy, hogy a számítógép szerint még 40km-re elég üzemanyag volt, 50 liternél inkább leállítottam a tankolást O_o
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
dehát ha több mint 250 ló van köztük, minek próbálkozik <#nemtudom>#nemtudom>
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.: mobilize.hu :.
Szombathely fele váti elkerülõn meg annyira adja magát a 200 hogy csak na 😄
tudni kell, hogy ha elnézek balra, egy négyes keresztezõdés van, és a "fõút" derékszögben kanyarodik, mellette 2 méteres árok, szóval ott a max sebességed 20km/h lehet. Másik irányban, egy gyenge balra kanyar van, tõlünk 200 méterre, de mivel a házak, és a házak elõtte növények, bokrok, fák ott vannak, nem látni arra semmit! Sõt a szomszéd tujáitól kifele is úgy megyek, hogy talán semmi sem jön. Szóval arra sem mérhettek túl hatékonyan. Óránként 3-5 autó száguldott el a ház elõtt aznap, mivel vasárnap délelõtt volt.
Ja, és persze a mi autókijárónkra álltak. Ki akartam menni, álltak ott tovább. Anyáztam már, járom körbe a civil, fehér kisbuszt, hogy el lehetne húzni mer mennék. Benézek a vezetõülés melletti ablakon, akkor látom, hogy ott ül benn, hátul két fasz, kameráznak a keresztezõdés felé. Valami fotel szerûben ültek, ilyen kiépített mérõfurgon volt, ray 😄 Bekopogtam, mondtam hogy elmennék, ha megoldható. Aztán akkor mondta a rendõr, hogy akkor menjünk? Másik szerint menjünk, és elmentek. Meghiúsítottam egy brutális mérést 😞
Mondjuk én éjjel félek gyorsan menni - õzparám van folyamat. :C
Ezért csak városban tolom neki :>
Fosok, hogy mikor vezetik be vidéken is, bár nem valószínû hisz itt kisebb a forgalom, viszont rendõröknek éjszakai pótlék, stb..szal nem költséghatékony.
Közúton talán még sosem láttam éjjel mérõket, és a hírforrásaim sem szokták mondani. Párat kiírnak mindig, ami a hivatalos aznapi mérések helyét adja, azok például általában délután egy és este 6-7 között tartalmaznak infókat.
Ami sûrû mérési pont: Zanat melleti 86-os elkerülõ, 86-os Pósfa és Hegyfalu, 84-es Rábapatynál, 84-es balcsi felé menõ szakaszán nem jellemzõ, arra járok Veszprémbe, tán még sose láttam rendõrt. Ezek a fõbb utak, de külterületen nem szokásuk mérés, éjjel is max szombathely, akkor is járõr, nem mérõkocsi.
Szeritnem egyáltalán nincs, de te talán jobban értesülsz a helyi pletykákból.

Autópályán olyan 9-10-et evett. Városban 13-14-et.
Ha csak a m0áson járnék dugó nélkül simán ellenne amúgy 7L alatt, de többnyire városban járok csak, rövid távokat, ha meg pályán vagyok akkor kevés a 10L 😊 Most mondjuk épp 8.9en van az átlag..
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Készülget a gép lassan, de biztosan..
a geci osztrák vizsgabázison kicseréltették az összes fékcsövet mikor elmúlt 20 az autó
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
igaz 130-at tudott egyesben
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül