Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ráadásul ugyanúgy néz ki mitn a concept, ami 2006 környékén jelent meg ha jól emlékszem.
Valójában az arányai, és majdnem minden a crx-re hajaz, ami meg bõ 20 évvel megelõzte a a mai sciroccot, szóval ha innen nézzük, a vw koppintott C:
persze kezdjük ott az egészet hogy anno a 80-as években a scirocco meg a crx is csapott seggû volt, szóval távoli rokonságban álltak egymással, így nem meglepõ hogy a modern leszármazottjaik is nyomokban tartalmaznak dióféléket.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Nagyon mokány kis mocsadék!<#eplus2>#eplus2>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kipótoltam egy másikkal, most tökéletesen mûködik, mint az óramû.
Tavaly már le volt véve a mérõegység mindkét tankból ugyanilyen okból, csak akkor nem vettem észre, azóta a fél merci szét volt szedve kontakthiba után kutatva, hajnalokig. <#idiota>#idiota> Rengeteg szopás volt vele, de megérte... <ünnepel>ünnepel>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

][ ВАЗ ][
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Lényeg a lényeg: szar, mert egybõl valami más jutott róla eszembe, nem pedig az, hogy fasza.
Jobb klikk - kép címének másolása - ezt bemásolód a címsorba, és enter.
LINK
\"If in doubt, flat out!\"
Nagyot lép a kis mocsok, eszméletlen hangja van.
\"If in doubt, flat out!\"
ANNYIRA nem brutális(mármint az ereje), hanem inkább az összkép az, ami hatásos.A kormány nagyon közvetlen, a futómûve nekem eddig etalon(mondjuk nem mentem vele sokat, illetve nem vagyok azon a szinten hogy ítélkezzek róla, de nekem nagyon tetszik), a kuplung útja hihetetlenül rövid volt elsõre, nagyon pöpec!A wankel hangja meg egészen érdekes, kicsit kávédaráló feeling...az hogy elforog a halálba, külön plusz pont, imádom a magas fordulatú motorokat😛
Fogyasztás az szörnyû, de nem egyáltalán nem meglepõ.Ha lassan mész akkor is zabál.Ami nagyon nem tetszik, hogy a sebességérzet nagyon nem olyan, mint amit én favorizálok.Ergo könnyen ott vagy, hogy 150+... és hamar jön a baj.
Sajnos nagyon el van hanyagolva, váltó nagyon nehezen jár(1, 3, rüki szinte lehetetlen elsõre, a dupla kuplung se segít rajta), olajnyomás sûrûn felvillan(szar, vagy csere kéne).Mondhatni ilyen aki akarja viszi autó, képzelhetitek...
Lényeg a lényeg, megérte rágni haver fülét, nagy élmény volt😄
mit vártál mégis attól a néptõl?