101020
.
-
#83757 :)
Ő konkrétan 380, pláne. -
#83756 éppen eladó a drágaság (értsd szó szerint a drágaságot XD)
Mitsu -
200 lovas literteljesítménnyel 4x4-el 13 liter?
röhög a vakbelem.........:D
/gondolom az megvan,hogy minnél jobban felhúznak egy motort annál roszabb a hatásfoka/
-
#83754 Mert nyílván nem normál tempóban mennél vele, gondolom így kalkulálnak.(esetleg szeretnek túlozni)
Kétlem hogy annyit meginna, szerintem nyugodtan közlekedve elmegy az 13 körül is
Én használnám akár nap mint nap is, ha lenne miből tankolni FOLYAMATOSAN. -
#83753 jó kis élménautó lehet de napi használatban halál
miért eszik normál tempóban,városban 20-at?
turbó,hajtás vagy ? -
#83752 :-) -
Borg #83751 wat -
-
#83749 szeretem ha helyén vannak a hangok,és pl a mély nem tűnik el már 90km/h-nál -
#83748 "a mélynyomó és az erősítő nem csak azért van hogy az utcára zenélj :)"egyetértek :D -
#83747 a mélynyomó és az erősítő nem csak azért van hogy az utcára zenélj :)
Anélkül is lehet zenét hallgatni, csak nem élvezhető. (ha élvezed akkor nem hallgattál még normális hifit :)
Moziba is lehetne stereo csak a dolby kicsit kellemesebb :) -
#83746 nagyon vicces gyerek lehet ott valaki :DDDDD -
#83745 Pfuuu,ez a Csonticar ez szanalom az egesz ugy ahogy van... -
#83744 nincs a fejegysegen bemenet?
miert nem dugsz ra egy mp3 lejatszot?
en is ugy hallgatok zenet hogy a telcsimen streamingelem a webzenet es ra van kotve a fejegysegre -
DIESEL DOG #83743 ezek nagyon lowok... :DDD -
#83742 nagyon panghat náluk a piac, ha ilyen baromságokat van idejük kigondolni XD -
#83741 Szánalmasak:DD -
#83740 Ez a csonti car olyan mint a faszom :D -
#83739 http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/rio/kia_rio_1.3_safety_tamad_eszak_korea-3822549
:DDDDDDDDD -
#83738 The incredible car HULK! :D -
n003 #83737 egy kis off(másik topikból loptam)
-
n003 #83736 ezen nem hátul van az usb? én sajna kenwoodot vettem
senkinek nem ajánlom .. gyönyörűen szól meg minden de beállítani egy rémálom -
Borg #83735 Soha nem adnék ennyit fejegységért... nálam olyan 30k körül van a lélektani határ, ha elkel a panasonicom. Se erősítőm nincs, se mélynyomóm (nem az utcának szolgáltatok zenét), szóval nem érdekel nagyon, hogy miben tud többet egy 80-100 ezres cucc... -
#83734 kollégának épp a második van, neki tetszik.
Én is pont most vettem új fejet, de ezen se usb, se SD és ahhoz képest meg 85k. :/
Ha egyszer sikerül beállítani normálisan, fasza lesz :D -
#83733 /Félig-meddig off
Ha valaki tud eladó A112-est, jelezze légyszi:] -
Borg #83732 Nincsenek. És amit tapiztam Saturnban, azok sapka szart nem érnek... lötyögnek a gombjaik, gagyi érzést kelt mind.
A JVC-k meg bazáriak, nem fogok ezüstös fejegységet tenni az autóba... csak szolid fekete jöhet szóba. -
#83731 teljesen jól néznek ki
Kenwoodból nincsenek jófajták? -
[ilyenje van] -
#83729 Amikor vettem leszartam hogy néz ki, ez volt az egyetlen fejegység elérhető áron, ami megkímélt a CD írogatás nyomorától. Viszont valóban ocsmány. :DD
Ezek a piok szépek. -
Borg #83728 Nameg ez, ami még mozgatja a fantáziámat:
Elég egyedi a megjelenése, de nem rossz. 26-28 körül lenne használtan, vagy ~40-ért újonnan... akkor már lehet inkább a pio. -
Borg #83727 De ez gyász, hogy néz már ki :D
Én szerettem régebben a blaupunktokat, de botrány a dizájn...
Pióból ezek lennének előlap mögötti SD-vel:
A második az újabb verzió. Szerintem szép. -
#83726 nekem ilyen van csak kék-piros
a cdket már alig bírja kiadni,lehet elkopott valamije
plusz az előlap csatija is folyton kontakt hibás
-
Én ilyennel tolom de kurvára nem vagyok elégedett. Gané kínai műanyag feelingje van, igaz nem volt drága, és megvan már három éve. SD kártyát gond nélkül veszi, és egyszer sem fordult elő, hogy valamilyen zenét ne játszott volna le. De a nyomogatós hangerőszabályzás egy gyász, roszog az egész, szal a minőségérzet kb olyan mint egy 500 forintos WC ülőkéé. -
#83724 Nem olyan vészes, főleg ha fekete a pendrive.
#83722 nem is rossz, keresek ilyet :D -
Borg #83723 Pendriveosat nem akarok, mert bénán néz ki. Max olyat, amiből hátra van kivezetve az USB, és be tudom rakni a kesztyűtartóba.
SD kártyás Pio újonnan lenne 139 euroért.
Ez az MNC meg újonnan 10-12k, de használtan is lehet találni mégolcsóbban.
Most egy Panasonicom van, motoros előlap, mosfet, meg egy csomó fícsör amiről a fassetudjami. 45k-s... Ezt el kéne pattintanom, akkor vennék én pio-t is... -
#83722 abszolút nem vészes.csak vigyázni kell nehogy letörd.vannak már egész kicsik is:D
-
#83721 az elejéből meg kilóg a sokcentis pendrive?
hogy néz az ki? -
#83720 Nekem Pioneer 2200UB van. Eddig nem volt vele probléma, sokkal egyszerűbb csak rádobni a pendrive-ra a zenéket mint írni a cd-ket. -
#83719 Arra emlékszek, csak az áfacsalásról nem hallottam. -
#83718 pfejj de unom már én is az újraírható cdket írni...
ha ez az Inno használható akkor 10kért ingyen van