101020
.
-
Borg #83717 Akkor írhatnál róla bővebben is :D Van összehasonlítási alapod nevesebb cuccokkal?
Amúgy tényleg csak 2GB max az SD kártya amit támogat? -
#83716 Igen,nekunk olyan van!Es megy rendesen!Semmi gond vele! -
Borg #83715 MNC Innocd fejegységről van valakinek tapasztalata?
Meguntam a CD-zést, és SD kártyás cuccot vennék. Nincsenek nagy igényeim amúgy, és elég olcsó ahogy elnéztem... -
ZsirosKenyer #83714 aszittem ti is emlékeztek arra a bizonyos crash-re... -
#83713 Jó hogy lefényképezte a törzskönyvet, ezt találtam róla:
"Előbb a vámnyomozók hallgatták ki az 530 milliós autós áfacsalás ügyében Farkashidai Árpádot, pénteken pedig arról a rendőrségi határozatról értesült, amely a szeptember 22-i őrült száguldást követő balesetnek okozóját nevezi meg – írja a Napi Ász." -
#83712 uhh ezt szépen lerendezték.... -
#83711 látom itt is már csak a papírokon van a hangsúly
mindenesetre ha forgalomba kerülne még egyszer az életben,az minimum adókikerülés lenne v. orgazdaság -
#83710 ELADÓ az a bizonyos kiégett MURCIELAGO... -
#83709 Úgy látom félreértettél. -
#83708 Az előző Megane nem hiszem, hogy annyira idős lenne. Aztán kitudja hányszor szopott apám amiatt, hogy nem tudott bemenni a munkahelyére, mert nem ismerte fel a kártyát. Mázli, hogy garanciás volt még, különben naggyon drága mulatság lett volna a javíttatása.
Avensisnek meg semmi baja, hiába ment vele 60e km-t egy évben. Egy százas simán van benne már. Ez még az ötsebességes változat, ne tudom milyen évjárat, 2.0 tdi. -
#83707 Kontakt sprével, garázsban tartod....XD
Nyílván az idősebb típusokra értendő főleg, ott nem igen van "hajj de elektro gombóc". -
#83706 És az elektronikát hogyan kell karbantartani?:) -
#83705 Én részben azért utálom őket, mert gusztustalan üzletpolitikát folytatnak az elmúlt években. Ócsóér adják a kocsijaikat, aztán a szervízben legombolnak rólad súlyos pénzeket egy izzócseréért (amiért le kell bontani az egész kocsi elejét).
A megbízhaságuk fingom sincs milyen mostanában, az tuti hogy a 90-es években és a 2000-es évek elején gyász volt... -
#83704 "sokat számít szerintem azért hogy hogy tartják karban az autót.no meg használtnál az előélete"
100000%-ban egyetértek:) -
#83703 sokat számít szerintem azért hogy hogy tartják karban az autót.no meg használtnál az előélete,pl egy széthajtott céges 307-es "kitűnő" állapotban külsőre, árban a békasegge alatt.megveszi aztán csodálkozik hogy fél év alatt többet költ rá mint amennyit ér.
de tény hogy nem a legmegbízhatóbb autók. -
#83702 Azért, mert tényleg sok van ami hamar szétmegy.Hál' Istennek van kivétel. -
#83701 most nekünk is az van 308 -
#83700 Bizony :D
Ezüst, 5 ajtós
Anyámék meg decemberben vettek egy 308-as rözsót -
#83699 mi a PSA másik oldalát képviseljük jelenleg Peugeot -
#83698 Hát nem is tudom, nem nagyon néztem az autós topikokat:D
Neked is xsara-d van? -
#83697 hol bujkáltatok eddig?:D -
#83696 Ugyanezt tudom én is mondani a miénkről. Én se értem miért fikáztátok a francia autókat. Mondjuk egy ismerősömnek Peugeot-ja van és már kuplong csere volt meg minden szar. Igaz ez nem elektronika. -
#83695 na akkor üdv a csapatban:) Xsara-d van? -
#83694 Az én Citroenemnek semmi baja nem volt még, 117999 km van jelen pillanatban benne, 8 éves lesz júniusban.
Kötelező szervizen kívül, egy akku, valamint 2 izzó volt benne cserélve!
Kényelmes, jól fogyaszt, 1.6 16V, benzin, átlagfogy: 7.3 (főleg bp-i forgalomban), illetve autópálya.
-
eugabesz #83693 MANN nálam is nyerő...mondjuk merő véletlen,de olyant rendeltünk,de már most nem tudom megnézni,mert a kölyök elment vele dolgozni...majd holnap.
És még egyszer köszi.Keresgélhettem volna. -
eugabesz #83692 Köszönöm.Eleve ott kertestem én is,de biztos nem volt ráírva,hogy "szűrőtartó" ..megnézem és jelentem ha megtaláltam.
Érdekes,míg nem akartam kicserélgetni a szűrőket,azt sem tudtam,hogy ilyen is van.Csak aztán felvilágosítottak,de az öreg szaki akinél vettem/rendeltem se tudta,hogy pont ebben a tipusban hol van. -
ZsirosKenyer #83691 ja és ha utángyártottat akarsz, mindenképpen mérd le a szűrőt előtte.
unix-nál kapható filterek 70%-a nem passzol..pl jakoparts sem... nálam a MANN volt a nyerő. -
#83690 mindazon által hogy lezárjam részemről a témát egyiket sem venném.ennyiért biztosan nem. -
ZsirosKenyer #83689 b-oszlopnál baromira irritál az a félsziget :)
olyan ingerem van hogy letörjem a picsbe.
amúgy semmi különlegeset nem látok benne..utcán észre sem venném ha elmenne mellettem, míg mondjuk egy fiat 500-as kifejezetten feltűnően esztétikus.
-
ZsirosKenyer #83688 kesztyűtartót lehajtod, kiakasztod, a fém merevítő mögött lesz egy fiók-szerűen kihúzható kazetta, abban van a cumó... -
#83687 szerintem az pont elég:) -
eugabesz #83686 Honda Civic 1.5i VTEC,98'-as klímás. -
#83685 Az árcédulán kívül szinte mindenben követi az elődöt.
Régi is baromi divatos autó volt, abból is volt sportos változat, azt is ugyanaz a réteg vette/venné, mint a mostanit. -
#83684 nem a designról beszéltem -
Borg #83683 Ha 5gen-ről van szó, akkor sehol. -
#83682 Áh tényleg semmi köze a régi Minihez.... Csupán a designt másolták le egy az egyben... :D
Wikipedia-ról idézve: "This range of vehicle shares no common feature with, and is in no way the successor to, the legendary Citroën DS."
A neve pedig a Different Spirit szavakból jön. Míg a régi DS neve kiolvasva a franciául istennőt jelent. -
eugabesz #83681 Szia mindenki!
Meg tudná nekem mondani valaki,hogy hol van az 1.5-ös Honda Civic pollenszűrője,még mielőtt az egész műszerrfalat szétkapom. -
#83680 amúgy meg már tök mind1 egy olyan piacon ahol van hely kupé suvoknak :D -
#83679 a mininek sincs semmi köze az eredeti rendeltetéséhez .drága presztizs autó lett.
Abba meg biztos vagyok hogy nem véletlen volt a DS név választás:D -
#83678 és? Ennyi erővel a Mininek meg a 7-es BMW volt az elődje.
DS3 és a DS között SEMMI kapcsolat nincs. Még csak a formája sem az, ami tök alap lenne egy retrónak szánt autótól, amit ugye tudunk, hogy a DS3 nem retrónák készült, így már alapból ki van lőve minden kapcsolat a DS-sszel. Tök véletlen egybeesés, hogy hasonló a nevük.