Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy hova rakták utána? A lehetõ leglogikusabb helyre -_-'
Ide...
Magyarország 2009, hurrá...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
lopjál Chrysler 300c lámpát meg koppintsd le a trendy Audi rácsot és már mehet is X'D
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Astóriától elhallatszok a blaháig XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

mondjuk nálam nincsen
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
De azért az utólagos xenonokat sem kellene leírni, vannak köztük olyanok, melyek konkrétan szériaként kerülnek más, akár prémium márkák kocsijaiba. Ezeket persze nem a 10 ezres kategóriában kell keresgélni, de vannak ilyenek, és sokan ezeket is használják. Másik dolog az autó, nem tudom miért gondolja azt valaki, hogy a 10-15 éves, fapados kocsijáról a yard el fogja hinni, hogy gyári xenon? Sõt, ha ezt kétségbe vonja, hát tegye, sok köze nincs hozzá. De jogosan feltételezi, hogy nincs automata szintszabályozás, esetleg látja, hogy nincs lámpamosó, akkor intézkedik ellened, és nem tudsz mit tenni, mert igaza van, beletrafált.
Engem például ne nagyon büntetgessen egyik sem, kivonatni a kocsit a forgalomból emiatt meg fõleg meg ne próbálja, mert aki ezt hagyja ezek után, az hülye. A kresz alapból félkarú, nem különbözteti meg a lámpákat kelvin alapján, csak egy tág intervallumot ír le, napfénytõl a fehérig. Na szép, és akkor ennek most hány kelvines xenon felel meg? Ergó ez alapján nem basztathat, 6000K-ig kb nyugi van. Van mosód, automata szintállítód, onnantól nem lehet belekötni a rendszerbe, még akkor sem, ha esetleg vakít. Ha pedig ezek egyike nincs meg, akkor igazoltatáskor szépen sunyulás, vagy marad a halogén.
.: mobilize.hu :.
Ha forgalomba került akkor ne szóljanak már bele,hogy ki használja vagy ki nem.
respect to the man in the ice cream van
Döntsd el mennyire fake 😊
persze.... 😊 na meg látom ez a forgalmi elvétellel való büntetés is nagy divat lett. majd elmúlik ez is.
Nem mondom, az ótvar kékxenonosakat kiszedhetnék, de aki csak egy kicsit is foglalkozik a lámpával, és neadjisten még egy lámpamosót is rak be, nemhiszem hogy rettegnie kellene..
Pl.:
- Párhuzamos kanyarodásnál a külsõbõl rám húzza a kocsiját.
- Kanyarodósávból jön át az egyenesen haladók közé, index nuku, engem meg áttol a másik sávba ahol jönnek!
- ZÖLD LÁMPÁNÁL VALÓ MEGÁLLÁS!!!!!(egyenesen haladásnál, semmi gyalogos)
<#nemtudom>#nemtudom>
köszönjük!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
sry
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egész egyszerûen hajtják a vizet az elõvizsgáztatók/átvizsgálók malmára, hogy ott kell kiderülnie a hibáknak, és nem az éles vizsgán.
értelmezné ezt nekem/helyettem valaki?
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Szombat reggel 6 Sopron-Fertõd Audi A6 2.8 quattro, Fertõd-Tatabánya Seat Alhambra
Szombat délután ugyan ez fordítva
Vasárnap reggel 6 Sopron-Tatabánya WagonR+
Vasárnap délután az enyémmel Tatabánya-Sopron
Nyertem? 😄AS😄
Mi reggel 5-kor indultunk Dad - Békéscsaba - Dad útvonalra 😊 Kb 300 km, fele autobahn, fele fõútvonal... Kecsótól Csabáig fõút, 130km kábé, namost ezen a szakaszon KETTÕ autót elõztünk meg, és minket senkisem... végig 100as tempomat, kivéve lakotterületen. 5-kor indultunk, fél9kor már csabán voltunk 😊
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n