101020
.
  • cement
  • Tufa
    végig nézegettem a kalkulátorokat de sehol nem volt bugatti sajnos :D (VW-nél sem :( ) Mondjuk szerintem nem is nagyon lenne biztosító aki bevállalná.
    Képzelem ahogy esetleg egy olcsókisautós belerongyolna egy veyronba, aztán a biztosító kiküldené neki a levelet hogy egyben rendezi-e a mondjuk 160 milliós kárt vagy visszasorolják :D
  • ZsirosKenyer
    üsd be netriskre :D

az éves vagyonadót poénból kiszámoltam = 761 760 Ft
  • Tufa
    Vajon mennyi lenne itthon egy veyronra a casco + kgfb? :D

Más.
    Az az arab csávó akinek itthon vannak luxusautói. Egyre többet látom a cabrio rolls royce ami neki van. Brutális az az autó, talán hosszabb mint a teherautó amivel szoktam járni és olyan magasan ül mint én :D
  • R0zs0máK
    Azért tud, mert az elmúlt pár évben igen-igen sok munkaórát "elbasztak" a futóműgeometria tökéletesítésére Nissanék :)))
  • R0zs0máK
    17 percet bírják a gumik 400km/h felett...a teli tank benzin meg 15 percet, tehát sosem lesz probléma :DDDD
  • Smicy2
    Olcsóbb repülővel járni, mint Bugatti Veyronnal

http://www.deluxecar.hu/cikk/20100118/bugatti-veyron-ar

• ZsirosKenyer
    Jó, de akkor minek hasonlítgatjátok őket?

Melyik jobb gyorsulásban, kanyarban, pályán...
    Az a kőgazdag sznob akiről te beszélsz úgysem fog egy nissan-nal járni, még ha lenyomja a veyron-t akkor sem.
    Viszont itt most csóró SG-sek szempontjai számítanak és én súlyozottan veszem figyelembe a cucc árát, így az a 345 milla különbség az én összehasonlításomban igenis számít.

Azt se felejsd el, hogy nem mindenki olyan mint te, aki kizárólag egy merciben találja meg az önbecsülését.
    Ha nyernék a lottón 2 milliárdot, én is felesleges pózolásnak tartanék egy veyron-t, és inkább elkölteném hasznosabb dolgokra azt a +345 millát ami marad a GTR után.
  • CSOCSO
    de most komolyan..... ez kb egy veyron ara

ossze se lehet hasonlitani hogy melyikben mi menni munka es anyag van azert a masfel millioert
  • desigo
    minden annyit ér amennyit adnak érte...
  • CSOCSO
    szamomra szanalom, hogy mondjuk egy 4 szobas hazat megvezel miamiban agy slr araert...

csak gondolj bele... hany tonnya anyag van egy hazban meg minden es akkor itt van egy kis auto es mennyibe kerul... hihetetlen.
  • desigo
    az mondjuk komoly,hogy egy kis repülőt olcsóbb fenntartani mint egy veyront
  • CSOCSO
    en egy supraval olyangeci boldog lennek hogy leseszarom a veyront. najo... az lfa val meg boldogabb lennek.
  • Smicy2
    nem mindenki azért vesz ilyen autót, hogy pályán száguldozzon. valakinek az is óriási élmény, hogy gurul egyet vele a városban/hegyekben.
  • kemszi2
    az meg hogy a pályán jobb időt megy profik keze között nem jelent semmit.jó lehet veled dobálózni,de ezt közúton átlag sofőröknél úgy se jön ki,eleve nem lehet annyira határon autózni sem
  • kemszi2
    de ez most a lényegen nem változtat. akinek 30 milliója van autóra az nyilván nem fog veyront venni vagy enzo-t esetleg hasonló nagy vérűt.
  • I.C.ram
    Pff egy Porke lófaszjóska egy Veyronhoz képest. Mondom, hogy kategóriát tévesztettél.
  • ZsirosKenyer
    egyik versenyen váltottam pár szót egy porsche-s arccal, aki hosszan ecsetelte, hogy azér vette azt, mert x lóerővel erősebb volt mint az egyébként nem sokkal drágább nemtommilyen ferka.

Szóval azért a gazdagok közt is vannak szintek és nem csak böszme sejkek léteznek.
  • bardocz
    Azért az is hozzátartozik, hogy a best motoringnál elég jó pilóták vannak. Nameg a négykerékhajtás, az epikus futómű, meg az egész autó epikus csodálatossággal van megáldva:D
  • SötétBarom
    Akkor már a Dodge Viper ACR. 20 milla, de elveri azt az irritáló GTR-t :D
  • I.C.ram
    Jajj könyörgöm... A (az igazán) gazdagok mióta vesznek autót az ár/teljesítmény alapján? Tök baromság ez az összehasonlítósdi. Semmi köze a két autónak egymáshoz. Kb mintha egy Golf GTi-t hasonlítanál össze egy S8-assal.
  • kemszi2
    szerintem akinek 360 milliót költ autóra nem is érdekli az ár/érték arány :D
    engem se érdekelne.A gtr bevásárló autónak jó lenne a veyron meg a templomba járós XD
  • SötétBarom
    Most őszintén? Mi a faszomtól tud olyan kibaszott jól kanyarodni egy ilyen két tonnás dög? Best Motoring battlet megnéznék, ahogy tudja tartani a lépést egy 500 kilóval könnyebb, és 100 lóval erősebb Zonda F-el -.-
  • ZsirosKenyer
    ehhez a vitához tegyük hozzá hogy amerikai árakkal számolva a GTR 15 milla, a veyron 360 millió Ft !!!!!!!! értitek..háromszázhatvan.

345 millió FT-tal drágább a veyron..

Ja és érdemes megfigyelni, hogy a GTR a nürburgringes listában milyen árkategóriás autókat nyomott le, mindezt 15 milláért...

Egyszóval ár/érték arányban a legjobb jelenleg a piacon.
    Persze ha Montecarloban akarsz pózolni akkor inkább vegyél ferkát.
  • bardocz
    Háhá, a gagyi veyron még az STI-re is alig ver rá valamit.
  • bardocz
    És a veyron 232 méterrel kevesebbet ment. A GTR kanyarokban nagyon nagyot aláz, volt egy videó, amin egy 911-essel hasoníltották össze, és az minden egyenesben elment, de a kanyarokban visszahozta a GTR.
  • neevous
    Pár kivételtől eltekintve (FFX pl.) ezen márkáknak az autói nem pályára valók.
    Egy Californiát kivénnél pályára? Nem.
    Ki tudod használni utcán teljesen, amit tud? Nem.
    Kéne? Jóhogy.
    Miről beszélünk?
  • SötétBarom
    Nürburgring köridők

Meglepően jó helyen van a GTR (nekem ez fura). A veyron ugyan úgy 7:40-et ment, mint a Murcielago LP640, vagy egy SLR..
  • MikX
    aham... ok...
    Neked ez a véleményed, nekem meg nem...
    Valakinek meg van lóvéja és megveszi, és magasról lefossa, hogy mi min vitatkozunk... :D
  • MikX
    Ez megint egy tök más kérdés, de egy jópár tuti, aki pl nem péniszhosszabbítónak, vagy klimax ellen veszi... :D
  • desigo
    ezekre sincs semmi szükség
    csak azért veszik mert megtehetik...
  • neevous
    Szerinted tízből hány tulaj csapatja ezeknek pályán?
  • bency
    Jujjj,azert ez eleg hulyeseg hogy 10 millanal dragabb autok semmire nem jok....egy M3-as,X5-s,vagy A6-os...de egy Porsche 911 vagy Aston Martin miert nem jo?!
  • MikX
    Ez hülyeség...
    Lambok, köenigsegg, Ferrari, Pagani, etc. Ezeket pl simán pályára... De veyront egy pályán...
  • desigo
    "Veyron semmire nem jó"
    lol

pont mint minden kb 10 millió Ftnál drágább autó...
  • MikX
    Csajt se tartanám fenn...
    csak magam előtt... meg alatt... :D
  • MikX
    "Behemót szartalicska". LOL.

"Gyári GT-R 1,740 kg, Bugatti 1,888 kg" Mé, pehelysúlyúak? :D

Veyron semmire nem jó, csak hype vagy presztízs okokból, az 1000 meg röhely, csak arra van, hogy néccázzaaa tudjon menni, persze azt is csak pár mp-ig, úgy tudom a gumik nem bírják tovább...

Visszatőrve, azért pár meglepetést okozott már ez a GT-R, főleg ez a P800. Bármennyire is bírom a GT-R eket, ez az R35 má nem bejövős amúgy... előzőek se voltak épp pehelysúlyúak, de... nemtom... nem egy szépség, R33-at megse közelíti... bár ez saját vélemény...
  • I.C.ram
    Nem tűnik rossznak hátulról a leányzó. A Ferkákat úgyse tudnám fenntartani :P
  • Szabi1991
  • SötétBarom
    Nem hiszem, hogy akárhol megverné a veyront ez a gtr. Pályán is ugyan úgy leszopna valószínűleg.