Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy néz már ki?! :D
SötétBarom
?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

loál :D
I.C.ram
Korea és Kína tök más... Korea mindig is egy Japánhoz közelálló gazdaság volt, annak módszereit, és kultúráját próbálta másolni. Gyakorlatilag Korea ugyanazt csinálta a 80-as, 90-es években, mint Japán a 60-as 70-es években. Kína viszont nem is próbálkozik ezzel. Miért is tenné? Tudja, hogy a minõségi piac telített, viszont a gagyira egyre több vevõ lesz a sok felzárkózó fejlõdõ ország hirtelen megnövekedett fogyasztói igényei miatt. Ilyen az autó is. Kínában, Indiában ott tartanak, hogy leszarják még a minõséget, hiszen eddig még autójuk se volt. Örülnek, ha egyáltalán tudnak venni egyet (mint anno nálunk a Merkúr korszak, tizedleges kérdés volt a minõség.)
Willi Betz
Most oltári nagy ökörséget mondtál...

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

pajti
opellel lehet.. xD messze vannak azért a toyota-tól..

GregSB
Pedig fognak javulni minõségileg. Nézd meg a koreai autókat. 10 éve sereghajtók voltak, ma meg már elérték az európai minõséget (ha nem hiszed ülj bele egy új Kia-ba, simán egy szinten vannak Opellel-Toyotával stb.)

autoszimulator
Szerintem nem akarják, hogy felvegyék a versenyt, és ez így jó is mindenkinek, egyelõre, amíg az a bizonyos szarnak fenntartott bödön, amit Kínának neveznek, meg nem telik, és kiönt, elárasztva az egész nyugatot. Azt nem kellene megvárni.

.: mobilize.hu :.

I.C.ram
Attól még, hogy kína hatalmas, gazdaságilag egy mesterségesen felpumpált massza. Az egész gazdasági erejét annak köszönheti, hogy a pénzét állandóan leértékeli, és emiatt rohadt olcsón tud dolgozni a külföld számára, ugyanakkor ez azzal is jár, hogy a kínaiak csórók maradnak, szar az életszínvonal és olcsó húsnak híg a leve. Jelenleg kína nem bírná a mínõséget szuflával. Arról nem is beszélve, hogy tök más az ottani kultúra. Ott nincs értéke semminek, szarnak, alszanak, esznek. Még legalább 30 év kell, hogy Kína felvegye a versenyt a nyugattal minõség terén, ha egyáltalán fel akarják.
Máté94
Bár sajnálom a Saabot mert biztos jó autók (voltak) de mondjuk kíváncsi vagyok kína egyszer képes e lenne produkálni valami minõségit egyszer.Sose értettem,hogy egy ekkora állam,hogy képes ilyen mûanyagautó minõséget gyártani miközbe csak egy kicsit oda kellene figyelni és minõségibb autót gyártani és akkor lenne esélyük betörni akár Európába akár máshova.
MikX
Sajnos...
Azért nekem bejötek a SAAB-ok, fõleg az új 9-5 sztem elég vad, meg még SUV soha nem tetszett, de a 9-4 egész pofás, azért megkell mondani, sztem tudtak designolni, szépek a SAAB-ok... R.I.P.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ehh, kellemetlen :DD

SötétBarom
LoL voltam ma gumisnál, volt bent egy cherokee, épp tettek fel rá valami nagyon pikk-pakk offroad felnit valami orbitron téligumival. Csávó felszenvedte õket kiderült, hogy az autó valamikor olyat kapott, hogy a balon volt vagy 10 centi a kerék meg a lökös közt, a jobbon meg nem tudott elfordulni :DDDD Ott szitkozódott szegény gyerek :DD

:-/

pszihopata
pár kínai nevet megtanulhatunk helyettük

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

SötétBarom

pajti
Kicsizoli
Bizom benne hogy nem:)

Készülget a gép lassan, de biztosan..

akkor nemsokára te is csõdbe mész

Kicsizoli
Nekem kimondottan tetszik..<#vigyor5>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

GregSB
Lol :D

így jár aki 20 éve nem képes egy szép mûszerfalat összehozni

Máté94
Nem hinném,hogy engedni fogják.Biztos jön majd valami kínai óriásvállalat.
Egyszer.........
GregSB
milk4
Késõbb úgyis piacra dobják...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

HaP
Szegeny :-D:-D:-D

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idõ után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsbõl PÁLINKÁT lehet fõzni!

kemszi2
rá kéne szabadítani egy óvodás csoportot<#vigyor3>hamar lerendeznék
GregSB

CSOCSO
szep de inkabb a sarga SLS kene :D
cement
jaja, eleg vagesz ez az Edition 79" Special

respect to the man in the ice cream van

I.C.ram
Kéne! :)
cement

respect to the man in the ice cream van

GhostR1der

<#hehe>

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

CSOCSO
nem vicc es nem PS
SötétBarom
2.8 L V6 rated at 105 hp

Az komoly :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

R0zs0máK
Na majd anyámat meglepem egy Aston Martin bodykit-el az iQ-jára XDDDDDDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

MikX
Aztán majd jön a kombi... a dízel... :D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Nemhinném... :D
Épp ma olvastam énis, állítólag azért, mert az Aston tulajok nagyrésze tart egy kis szaladgálós városi kocsit otthon, éshát akkor azis legyen Aston... Hát... :D
Bár inkább csak egy kicsit moddolt Toyota IQ, mint Aston...

bency
Hat ez valoban vicc lenne!:))

:) Semmi okosság :P

Rettenthetõ
Ugye ez az Aston csak vicc, és valójában csak egy ügyes PS / 3D-s munka?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

I.C.ram
Ez a II. gen. Ocsmányabb mint az elõdje és cserébe nem is megy. Ezekben volt nagy sláger a 2.8 V6 105 LE-vel... muhaha.... Merci M110 ugyanebben az idõben már 185 lovat tudott (2.8 sor6), AMG csomaggal 210-et.
I.C.ram
Ja, csak ez már kurvára a 2. generációra vonatkozik....

gondolod, hogy beleraktak volna egy 2.8 V6-os kispolák motort abba az izomautóba? Ez a motor már a II. gen-re vonatkozik, nem a filmbeli generációra, azt 1973ig gyártották.
csabush
A kotróval már arányosabb, így még vinném is.
A motorokkal nem voltam tisztába sorry, én a 429es BOSS-t csak a sima fastback kasztnival ismertem.

R0zs0máK
"The Mach 1 was the performance package, fitted with the 2.8 L V6 rated at 105 hp (78 kW). The 1974 Mach 1s outsold the previous 4 years with the V6 in the light for its size 2,700 lb (1,200 kg) II. Next year the 302 was brought back into the Mustang, giving a much needed performance boost. At 140 hp (100 kW) and 240 lbf·ft (325 N·m) of torque, the MII was available with a 4-speed manual. It formed the top end of performance in the Mustang IIs."

Ennyi....

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

"Halicki végig maga vezette az autót (sõt autókat, mivel néhány mutatványt a kaszkadõrök némelyike egész egyszerûen nem volt hajlandó elvállani), ami azonban a remake-kel ellentétben még nem viselte magán Carroll Shelby védjegyét, a kobrát. Az eredeti Eleanor egy sárga-fekete1973-as Ford Mustang Mach 1-es volt, a Ford széria 351-esével (5751 cm3), négytorkú Windsor karburátorral és Cruisamatic váltóval. A hölgyet 250 órába és 60.000 dollárba került felkészíteni a filmezéshez (ne felejtsük el, hogy 1974-et írunk!).

A karosszériát eltávolítva bukócsöveket építettek minden lehetséges helyre, a sebváltót megerõsítették, és egy mozgatható kameraállványt szereltek a hátsó ülésre. Eleanor ezenfelül golyóálló borítást, megerõsített alvázat, Goodyear Rally GT gumikat és egy 24 voltos akksit kapott. Az egyik jelenetben egy kaszkadõr elszámította magát, 160 km/h feletti sebességnél elkapta a Ford hátulját, és egyenesen nekiküldte egy villanyoszlopnak. Eleanort mindössze két óra alatt rendbe hozták, és Halicki legnagyobb gondja az volt, hogy sikerült-e felvenni a balesetet. Az emlékezetes ugrást a film végen az eredetiben valóban végrehajtották, az autó 39 métert repült, és 10 méteres magasságot ért el, ami Halickinek komolyabb gerincsérülést okozott, Eleanor azonban a saját lábán távozott a helyszínrõl!

Toby Halicki szomorú módon a második rész - Gone In 60 Seconds II, The Slasher - készítése közben 1989 augusztus 20-án egy szerencsétlen baleset következtében életét vesztette, amikor egy telefonpózna a kocsijára zuhant. 48 éves volt.

Eleanor azonban hihetetlen módon a mai napig fut, bár a film befejezte óta nem végeztek rajta javítást, csak karbantartást. Idõnként bemutatókat tart versenyeken, találkozókon, a fennmaradó idõben pedig a Petersen Museumban látható az egyik új Eleanor társaságában, ám ellentétben a Shelby-kkel, belõle csak ez az egy létezik."

de azért elég jól néz ki :p

I.C.ram
Srácok durva fogalom zavarban vagytok. Mach1 es a Boss 302, 429 csak a motorokra vonatkozik. Semmi köze a karosszériához. Volt Mach1 és Boss is az elõzõ generációsból is. Ráadásul a filmben nem is Mach1 szerepel, hanem egy sima, ha jól látom, mert a Mach1-nek volt oldalt egy fekete csík, és bele volt írva, hogy Mach 1. Szóval ez egy stock I./3. gen Mustang 71-73-ból.

Valahogy így:

és igenis kurvaronda...

Az eggyel ezelõtti sokkal szebb:
csabush
Beleveszünk mindent? Ne mond, hogy ez durvábban néz ki mint a 429es BOSS...