Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.: mobilize.hu :.
Azért nekem bejötek a SAAB-ok, fõleg az új 9-5 sztem elég vad, meg még SUV soha nem tetszett, de a 9-4 egész pofás, azért megkell mondani, sztem tudtak designolni, szépek a SAAB-ok... R.I.P.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Egyszer.........
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idõ után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsbõl PÁLINKÁT lehet fõzni!
Az komoly :D
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Épp ma olvastam énis, állítólag azért, mert az Aston tulajok nagyrésze tart egy kis szaladgálós városi kocsit otthon, éshát akkor azis legyen Aston... Hát... :D
Bár inkább csak egy kicsit moddolt Toyota IQ, mint Aston...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
gondolod, hogy beleraktak volna egy 2.8 V6-os kispolák motort abba az izomautóba? Ez a motor már a II. gen-re vonatkozik, nem a filmbeli generációra, azt 1973ig gyártották.
A motorokkal nem voltam tisztába sorry, én a 429es BOSS-t csak a sima fastback kasztnival ismertem.
Ennyi....
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A karosszériát eltávolítva bukócsöveket építettek minden lehetséges helyre, a sebváltót megerõsítették, és egy mozgatható kameraállványt szereltek a hátsó ülésre. Eleanor ezenfelül golyóálló borítást, megerõsített alvázat, Goodyear Rally GT gumikat és egy 24 voltos akksit kapott. Az egyik jelenetben egy kaszkadõr elszámította magát, 160 km/h feletti sebességnél elkapta a Ford hátulját, és egyenesen nekiküldte egy villanyoszlopnak. Eleanort mindössze két óra alatt rendbe hozták, és Halicki legnagyobb gondja az volt, hogy sikerült-e felvenni a balesetet. Az emlékezetes ugrást a film végen az eredetiben valóban végrehajtották, az autó 39 métert repült, és 10 méteres magasságot ért el, ami Halickinek komolyabb gerincsérülést okozott, Eleanor azonban a saját lábán távozott a helyszínrõl!
Toby Halicki szomorú módon a második rész - Gone In 60 Seconds II, The Slasher - készítése közben 1989 augusztus 20-án egy szerencsétlen baleset következtében életét vesztette, amikor egy telefonpózna a kocsijára zuhant. 48 éves volt.
Eleanor azonban hihetetlen módon a mai napig fut, bár a film befejezte óta nem végeztek rajta javítást, csak karbantartást. Idõnként bemutatókat tart versenyeken, találkozókon, a fennmaradó idõben pedig a Petersen Museumban látható az egyik új Eleanor társaságában, ám ellentétben a Shelby-kkel, belõle csak ez az egy létezik."

Valahogy így:
és igenis kurvaronda...
Az eggyel ezelõtti sokkal szebb: