101020
.
-
#84037 prayer wheel:P -
#84036 ja :)
Ma mentem el az egyik ügyfelünk előtt és neki is bent állt egy fehér ram, azt hittem ő az :) -
#84035 Nem. Az Ádám vette Sopronban. :D -
#84034 egészen véletlenül nem a Török vette csepelen? -
#84033 Nem néztem még meg, de olyan 25 méterről eléggé uralta a parkolót :DDD
OFF:
Szerzek egy boxot nyomunk elen wéket? :D -
#84032 -
#84031 Olvasd el újra, amit írtam, de főleg azt, hogy mire. -
EasyLife #84030 Itt meglesheted a képet az esetről :P aztán linkelj :D -
ZsirosKenyer #84029 most nézem..gyárilag nem is annyira sick az az autó.
mögöttem saccra egy ilyen szénné emelt verzsön jött.
Bár gondolom ő is emel majd rajta, hisz úgy tűnik a srác komoly szándékot mutat az URALKODÁSRA :D -
#84028 Meg jött a traffis büntetés a 248 km/h miatt :( -
Borg #84027 A chippelt dízel mindent vitt, mi?:D -
#84026 egyébként legutoljára az ivecóval mmentem horvátországba:D
mindenki cuccát én vittem,volt bent 3 triálmotor,babakocsik biciklik gumicsónak stb. -
#84025 :D
Amúgy a legújabb dodge ram (2010) is 19 litert eszik hivatalos adatok szerint a városban. Azért ekkora fogyasztással már lehet értelmesebb mókaautót is venni. -
#84024 A FASZOM. NEM GONDOLTAM KOMOLYAN, HOGY EGY KIBASZOTT AUTÓT TESZNEK A PLATÓRA, CSAK ENYHE TÚLZÁS VOLT. -
#84023 Felejtsd el. Még a Ford F650-re se fér fel egy autó. Talán egy régi Mini. -
#84022 Bakker nem azt mondta, hogy ezzel hordják az autókat :DDDD De legalább ha kell, fel lehet rakni rá bármit szinte. (pl a motorodat, ha mész nyaralni) -
#84021 még a hosszúplatós is kicsi egy autóhoz,pláne olyan magasra -
#84020 Itt a városban járkál egy viszonylag új landcruiser, nekem már az is sok x] -
Borg #84019 Ja hát az igaz, de nem hiszem hogy ezen fogja szállítani az autókat a szervizbe :D
Néha én is elgondolkodok rajta viszont, hogy kéne vegyek valami baszott terepjárót, már csak az úthibák miatt is.. néha jólesne úgy végigmenni a városon, hogy nem kell kerülgessek, meg lassítsak folyton ilyenek miatt. Szóval a 12cm-es hasmagasság meg a veseleverés 10 méterenként ellenkezőjét :) -
#84018 jaja kb :D lattad mar a leghosszabb toyota tundrat eloben? bazzz az nagyon kemeny :D:D:D -
#84017 A használni valamire alatt arra gondoltam, hogy egy átlag autó ráfér a platóra :D -
Borg #84016 Azért azt annyira nem hangoztatnám, hogy használni is lehet valamire :) Főleg ha a terepjáró képességeire gondolsz... ahhoz egy kicsit több kell, mint böszmenagy kerekek meg egy benzintemető v8-as motor :) -
-
Ez kemény lesz, ha kész lesz:)))
-
#84013 Az nem primitvitásra utal, hanem a tökéletességre vezető útra
Amúgy, ha jól emlékszem a terepraliban sok egyed csak hátul hajt. -
#84012 Tegnap előtt, szal nem ez volt. :D
Vicces amúgy, a primitívségét az autónak jól jellemzi, hogy hátsókerekes xDD -
ZsirosKenyer #84011 mikor vette?
már kb 1 hónapja is láttam egyet.
Szép nyugodtan csorogtam a várkeren, egyszercsak a zenémet elnyomta vmi lágy morajlás, belenézek a visszapillantóba és minden amit láttam az egy kiba nagy lökhárító volt :DDD mondom wtf??
Amúgy ajánlom neki a történelmi belváros szűk utcáit, vagy akár a mélygarázst :D -
#84010 kölcsönadási szerződés -
#84009 viszont a rokkant kedvezménnyel megvett autó 4évig nem adhatja el, és nem adhatja oda üzembentartónak. a rokkantutalványnál így van, sztem ennél is. -
EasyLife #84008 akkor most rájöttem valami újra? nobel nekem -
#84007 igen -
EasyLife #84006 Üdv!
Egy érdekes dolog jutott eszembe az éjszakai netezés folyamán :D
szóval olvastam hogy rokkantnyugdíjasoknak nem kell reg adót fizetniük, nah most akkor mi van akkor ha én veszek egy autót egy rokkantnyugdíjas nevére akkor megkapja a regisztrációt és papíron megveszem tőle akkor ezzel elvileg kijátszottam volna a regadót? :D -
#84005 Szereti a júeszéj dolgokat. Miért gáz? Szerviz+benzinköltséget leszarja, baszott durván néz ki, fasza hangja van, ráadásul ritka is, nem mellesleg még használni is lehet valamire, nem úgy mint egy hummert.
Mellette van amúgy egy kombi a6-osa. :) -
#84004 naja, de én a még nemlétező autóra gondoltam, hogy azt hol teszteli, hogy egyátalán kibírja-e vagy ilyesmi...
Mindenesetre nekem 8, sikerüljön neki valamit elérni... -
#84003 kb. olyan mintha én ditech apriliával járnék:XD
-
#84002 annak nincs sok munkája -
#84001 amelyik szerelő dodge-ot vesz magának az.......... -
#84000 Szervize van. :D -
#83999 "az Audi TT-ből 2008-ban több darabot adtak el, mint az összes konkurensből együttvéve"
Audi újdonságok -
#83998 az én haverom csak idegronccsá vált tőle tajparsztá nem,az adásvételiben kikökötte hogy írják be hogy motorhibás,mert annyira félt hogy megáll aztán visszahozzák
pedig akkor épp működött rendesen...:D