101020
.
  • pszihopata
    prayer wheel:P
  • Tufa
    ja :)
    Ma mentem el az egyik ügyfelünk előtt és neki is bent állt egy fehér ram, azt hittem ő az :)
  • SötétBarom
    Nem. Az Ádám vette Sopronban. :D
  • Tufa
    egészen véletlenül nem a Török vette csepelen?
  • SötétBarom
    Nem néztem még meg, de olyan 25 méterről eléggé uralta a parkolót :DDD

OFF:
    Szerzek egy boxot nyomunk elen wéket? :D
  • Smicy2
  • I.C.ram
    Olvasd el újra, amit írtam, de főleg azt, hogy mire.
  • EasyLife
    Itt meglesheted a képet az esetről :P aztán linkelj :D
  • ZsirosKenyer
    most nézem..gyárilag nem is annyira sick az az autó.

mögöttem saccra egy ilyen szénné emelt verzsön jött.

Bár gondolom ő is emel majd rajta, hisz úgy tűnik a srác komoly szándékot mutat az URALKODÁSRA :D
  • I.C.ram
    Meg jött a traffis büntetés a 248 km/h miatt :(
  • Borg
    A chippelt dízel mindent vitt, mi?:D
  • pszihopata
    egyébként legutoljára az ivecóval mmentem horvátországba:D

mindenki cuccát én vittem,volt bent 3 triálmotor,babakocsik biciklik gumicsónak stb.
  • I.C.ram
    :D

Amúgy a legújabb dodge ram (2010) is 19 litert eszik hivatalos adatok szerint a városban. Azért ekkora fogyasztással már lehet értelmesebb mókaautót is venni.
  • SötétBarom
    A FASZOM. NEM GONDOLTAM KOMOLYAN, HOGY EGY KIBASZOTT AUTÓT TESZNEK A PLATÓRA, CSAK ENYHE TÚLZÁS VOLT.
  • I.C.ram
    Felejtsd el. Még a Ford F650-re se fér fel egy autó. Talán egy régi Mini.
  • SötétBarom
    Bakker nem azt mondta, hogy ezzel hordják az autókat :DDDD De legalább ha kell, fel lehet rakni rá bármit szinte. (pl a motorodat, ha mész nyaralni)
  • pszihopata
    még a hosszúplatós is kicsi egy autóhoz,pláne olyan magasra
  • SötétBarom
    Itt a városban járkál egy viszonylag új landcruiser, nekem már az is sok x]
  • Borg
    Ja hát az igaz, de nem hiszem hogy ezen fogja szállítani az autókat a szervizbe :D
    Néha én is elgondolkodok rajta viszont, hogy kéne vegyek valami baszott terepjárót, már csak az úthibák miatt is.. néha jólesne úgy végigmenni a városon, hogy nem kell kerülgessek, meg lassítsak folyton ilyenek miatt. Szóval a 12cm-es hasmagasság meg a veseleverés 10 méterenként ellenkezőjét :)
  • cement
    jaja kb :D lattad mar a leghosszabb toyota tundrat eloben? bazzz az nagyon kemeny :D:D:D
  • SötétBarom
    A használni valamire alatt arra gondoltam, hogy egy átlag autó ráfér a platóra :D
  • Borg
    Azért azt annyira nem hangoztatnám, hogy használni is lehet valamire :) Főleg ha a terepjáró képességeire gondolsz... ahhoz egy kicsit több kell, mint böszmenagy kerekek meg egy benzintemető v8-as motor :)
  • Csabesz6

• Csabesz6

Ez kemény lesz, ha kész lesz:)))

• Csabesz6
    Az nem primitvitásra utal, hanem a tökéletességre vezető útra
    Amúgy, ha jól emlékszem a terepraliban sok egyed csak hátul hajt.
  • SötétBarom
    Tegnap előtt, szal nem ez volt. :D

Vicces amúgy, a primitívségét az autónak jól jellemzi, hogy hátsókerekes xDD
  • ZsirosKenyer
    mikor vette?

már kb 1 hónapja is láttam egyet.

Szép nyugodtan csorogtam a várkeren, egyszercsak a zenémet elnyomta vmi lágy morajlás, belenézek a visszapillantóba és minden amit láttam az egy kiba nagy lökhárító volt :DDD mondom wtf??

Amúgy ajánlom neki a történelmi belváros szűk utcáit, vagy akár a mélygarázst :D
  • R0zs0máK
    kölcsönadási szerződés
  • fifi
    viszont a rokkant kedvezménnyel megvett autó 4évig nem adhatja el, és nem adhatja oda üzembentartónak. a rokkantutalványnál így van, sztem ennél is.
  • EasyLife
    akkor most rájöttem valami újra? nobel nekem
  • R0zs0máK
    igen
  • EasyLife
    Üdv!
    Egy érdekes dolog jutott eszembe az éjszakai netezés folyamán :D
    szóval olvastam hogy rokkantnyugdíjasoknak nem kell reg adót fizetniük, nah most akkor mi van akkor ha én veszek egy autót egy rokkantnyugdíjas nevére akkor megkapja a regisztrációt és papíron megveszem tőle akkor ezzel elvileg kijátszottam volna a regadót? :D
  • SötétBarom
    Szereti a júeszéj dolgokat. Miért gáz? Szerviz+benzinköltséget leszarja, baszott durván néz ki, fasza hangja van, ráadásul ritka is, nem mellesleg még használni is lehet valamire, nem úgy mint egy hummert.

Mellette van amúgy egy kombi a6-osa. :)
  • MikX
    naja, de én a még nemlétező autóra gondoltam, hogy azt hol teszteli, hogy egyátalán kibírja-e vagy ilyesmi...
    Mindenesetre nekem 8, sikerüljön neki valamit elérni...
  • pszihopata
    kb. olyan mintha én ditech apriliával járnék:XD

• Tufa
    annak nincs sok munkája
  • pszihopata
    amelyik szerelő dodge-ot vesz magának az..........
  • SötétBarom
    Szervize van. :D
  • desigo
    "az Audi TT-ből 2008-ban több darabot adtak el, mint az összes konkurensből együttvéve"

Audi újdonságok
  • pszihopata
    az én haverom csak idegronccsá vált tőle tajparsztá nem,az adásvételiben kikökötte hogy írják be hogy motorhibás,mert annyira félt hogy megáll aztán visszahozzák

pedig akkor épp működött rendesen...:D