Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
"A vásárló az egyik legerõsebb kínai gyártó, amely a többi kínai autógyártóhoz hasonlóan a legkorszerûbb technológiák, gyártási eljárások, valamint autógyártási tapasztalatok megszerzésén dolgozik, a Volvo megszerzésével hihetetlen tudástárhoz jutnak hozzá. A Geely nem csak egy neves márkát és annak teljes modellmixét vásárolja meg, hozzájut a szellemi tõkéhez, a kereskedelmi hálózathoz is, amelyeket felhasználhat a saját név alatt fejlesztett autók fejlesztéséhez, kereskedelméhez."
Kíváncsi vagyok mikor nyitnak Geely-fan topikot.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"If in doubt, flat out!\"
][ ВАЗ ][
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
M1 Abrams tank hütöjét használták fel szárny helyett, nemnagyon hallottam ilyenröl... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"If in doubt, flat out!\"
Boldog karácsonyt mindenkinek!
www.carden.eu
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ára ~400.000.000 Ft
(persze csodás, álomszép autó, de ezen a csirkerácson nagyot nevettem amikor megláttam 😊

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
gigabyte m56s-s3/amd athlon64 x24800am2/ kingston 2x1024mb ddr2 800khz/ sapphire radeon hd 3850 256mb/ wd 160gb/ chieftec p4, atx12V 400W
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
és az indexen egy topikba szúrtam be vagy két éve 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...