101020
.
-
Borg #84077 30 rugó kapásból, csak mert nincs nálad.
És ezután még a helyszínen rendszer úgyis megmondja nekik, hogy neked biza nincs jogsid, szal meg is basznak tejszínen. -
#84076 Srácok, tudom hogy nem ide tartozik, de ez a topik aktív:D Ha jogsi nélkül vezetnék és megállít a rendőr, hogy kéri a jogsit, akkor ha mondom hogy otthon van akkor hazakísérnek és megnézik, vagy alapból már ezért megbírásgolnak mert nincs nálam? Ha meg tényleg rájöttek hogy nincs jogsim, vagy én mondom akkor bírságot kapok és +1 év a jogsiig?
Tehát nincs ilyen hogy ejnye bejnye, nem szabad ilyet és elengednek?!
Tudom elég érdekes kérdéseket tettem fel, de nem vagyok teljesen tisztában vele:D -
#84075 jah, 1,6D Golfok pl, 2kat. minusz... -
#84074 Akinek "gyenge" autója volt/van az most is jól jár, főleg ha nagyköbcentis... -
#84073 buffameg, megnéztem a cikket :D
1,4-es moci 74kW ... +1 kategória -
#84072 1980 as 1.2 40 kw osra fogok vagy 3000-et fizetni -
#84071 Ez fasza kis módosítás....én is ugrok egyet fel...1.5dci-vel...gratulálok a módosítás megalkotójának. -
#84070 Ja:D Csak amíg az Octavia 100-nál forog 4000-t ez ugyan ennyinél 2000-t,vagy 1500-at -
#84069 amit aztán lehagy az 1.4-es Octavia?
A héten voltam szervízben (basszameg, 10ezer egy féklámpa kapcsoló, szereléssel), és ott mutogattak egy 1.4-es Octáviát, benyás, turbós, valami ilyen lóerővel, és papíron nem eszik annyit, mint az 1.4-es Fabiám O_o -
#84068 Ez lehet, hogy faszság, és nem is tilos, de nekem valahonnan ez rémlik. Persze szoktam én is, mert a faszom se nézegeti a sok vonatozó faszt. -
#84067 sure. xD -
#84066 ez mit jelent? erről nem tudtam, hogy szabálytalan lenne :D egyáltalán hány autó jelent már sort? -
#84065 ha majd nem lopnak többet én sem ölök embert:D -
#84064 Na erre vártam,lehet venni amcsi vényócat 130 lóerővel XD -
#84063 valid. -
ZsirosKenyer #84062 majd ha ők betartják a követési távolságot, én is igazodom a kreszhez :P -
#84061 Az ugye megvan, hogy sort előzni szabálytalan?
Amúgy érdemes lenne csinálni egy statisztikát, hogy az előzés közben bekövetkező baleseteket milyen arányban okozták erős/gyenge autók. -
#84060 a motorozás szerintem egy tipikusan jó példa hogy ahol lóerő van ott adják is neki
a megment a lóerő vagy hülyeségre csábít mindkettő igaz,de az arányok az érdekesek -
#84059 akkor magamból indultam ki -
#84058 :DDDD -
ZsirosKenyer #84057 de mivel a forgalomnak általában nincs ritmusa, ezért bepöccen az 1.0 corsa-s arc is és irány a ravatal. -
#84056 ha gyengébb kocsival mész felveszed a forgalom ritmusát,ha erősebbel akkor előzgetsz -
ZsirosKenyer #84055 1 kategóriával feljebb...
Amúgy én azokat az elméleteket támogatom, ahol bebizonyították, hogy az erőseb autók kevésbé kockázatosak. Gondoljunk csak az előzésekre.
Egy erős autóval ripsz-ropsz megvan egy egész sor, vmi 1.0-s erőszakkal pedig okozhat meglepetéseket akár egy átlagos kamion is.
Engem is mentetett már meg a VTEC :D
Erősebb autókhoz pedig általában jobb futómű és útfekvés is társul. Hiába szeretik a biztosítók a kisteljesítményű wagonR-t, ha egy átlagos kanyarban is képes felborulni...
bullshit az egész -
#84054 Ugyan abban a kategóriában maradok, viszont van egy olyan érzésem, hogy kevesebbet nem fogok fizetni :DDD -
#84053 Újabb rekord lehet az idei kötelező biztosítási kampányban, a tavalyinál is többen válthatnak biztosítót, miután a jövő évi díjakat új szabály, motorerő alapján kell számítani. -
#84052 Az meg tény, hogy az összes orosz autó valaminek a másolata. -
#84051 Elég sok amerikai autónak volt ilyen eleje. -
#84050 eddig fel sem tűnt hogy az m-24 gyanúsan hasonlít a cherokee sj-re
-
#84049 még ez a kettő-talán
-
#84048 Ez Igaz? -
#84047 Ez a "szerzek egy boxot" project amúgy is elég döcögősen indul, szal nem para -
ZsirosKenyer #84046 off:
sure.
de csak júni közepétől érek rá.. -
#84045 :D -
#84044 Nekem nem magyarázd meg, az életben nem vennék ilyen szaros suvot, se pickupot, maximum valami emberi range-t. De meg tudom érteni azt, akinek ez fekszik.
Esetleg egy ilyen szóbajöhet, de csak azér, mer mindig ezzel jön az efbíáj! :DD
-
#84043 Amcsi, ugyan ilyen ár, inkább ez.Persze hülyeség hasonlítani. -
#84042 RAM
6,5 milla, tokkal-vonóval. Ez szerintem, ahhoz képest hogy amcsi vas, picsaolcsó.. -
#84041 Ja, mert annyira nem nagy szám szerintem egy Ram, mint amennyibe kerül. -
#84040 taiwani játékautó dizájn -
#84039 dodge ram meg ford f ugyanmar..... ez az igazi redneck jatekauto:
all egy ilyen a munkahelyemnel is. (szvsz o ment neki az automnak de nem tudom bizonyitani) -
#84038 érdekes hogy a fogyasztás a 600-asnál nem játszik nálad
egy dodge-nál viszont egyből szempont:D