Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bency
Szeintem jol latod!

:) Semmi okosság :P

I.C.ram
hát rajta nem is, de vele igen 😛
cement
de azon nem tudsz jatszani 😊))

respect to the man in the ice cream van

I.C.ram
annyiból már veszel egy valódit is 😄
I.C.ram
Ford GT-nél is ilyen.

Nem látom jól, de a motor tényleg keresztirányban van?
cement
bency
Elol a ket huto fasza...

cement
rossion q1

respect to the man in the ice cream van

pszihopata
vagy a korai példányok jók? 😊

de valószínûbb hogy a kis darabszám miatt nincsen késõbb a listán,mert 99-óta gyártják

én meg a ford KA-t nem értem,mi tud elromlani egy vasgolyón? <#idiota>

mindenestre a kóreaiak a carnivalon kívül csak egy estben vannak a 'szamárpadban'

a fiataloknál a franciák,az öregeknél az olaszok is gyengék

a chrysler is ott van végig hátul <#wilting>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

autoszimulator
😄DD

úgy tûnik, 7 évnél tovább senki se tartja meg, bezúzatják, mert utána nincs a lista végén 😄

.: mobilize.hu :.

bency
Romaniaban nagyon fasza volt,mindenhol jartam ahol ok mentek!😊

CSOCSO
Top Gear legutobbi resze bun rossz volt 😞

a feladat resz gagyi volt mint atom es szarra volt szkriptelve.

az egyetlen jo resz a romanias volt es egesz evadnak mindjart vege es igy is csak 6 resz volt osszesen 😞
desigo
Csabesz6
rendõrség, mi...
_S:SD:_SD:SD_DSa

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

I.C.ram
Tudom, másodszériában már KE volt.
Csabesz6
?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Szegény nagyon randa lett.

LaszloLedzenyi
az sima K-Jetronic, jaj de szerettem ilyeneket állígatni még a suliba<#szomoru1>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

maffioso
srác végre kihozta a 120ast egy kicsit a hóra😄DD sportcsarnok nagyparkoloja pont megfelelt, csuszkáltunk vele kicsit, kibaszott jo élmény volt

\"If in doubt, flat out!\"

I.C.ram
Igazad van, benéztem.
pszihopata
azonkívül meg hengerenkénti😊

I.C.ram
hát folyamatos.
pszihopata
ez pont nem

I.C.ram
ja, K-Jet.
R0zs0máK
hah központi befecskendezés XDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

I.C.ram
szemét burzsoá! 😄
CSOCSO
olyan motorolank nekunk is volt az autoban NAGYOOOOOOON regen
I.C.ram
Kéne, csak másodszériás 560-as inkább 😊

REPS0L
motorgenerál. ollé.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

óhogyén nem ebbe az autóssuliba mentem.. :-/

mufracsek képe

pszihopata
-15 fok indítanám az ivecót aztán át sem forgatja

nem ment egy hete de azért ez erõs

babrálok az akksinál,hát kiderült hogy 2 hónapja laza-kézzel rányomott sarukkal járok<#zavart1>

majd megköszönöm azért a szakinak, jó hogy nem égett le alattam!

Zetorg
szerintem azt hitte, hogy a terminátor üldözi
ilyen robot hangot bazmeg... <#idiota>

Ams

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

I.C.ram
"-"Hidd el a gazdasági növekedésének 70%át a folyamatosan leértékelésnek köszönheti."

-"Totál nem is érted, hogy mit írók, csak a számokat látod. 70%-ot nem a leértékelésre mondtam...."

Legalább a saját hsz-idet olvasd el. "

Most komolyan azt kell magyaráznom másodszorra is, hogy a 70% nem a 70%-os leértékelésre vonatkozik, HANEM A MONETÁRIS POLITIKA ARÁNYÁRA BASSZA MEG MÁR! Erre te elkezded összehasonlítani a 2.5%os leértékelést a 70%hoz, miközben annak semmi köze ehhez. Kb mintha a kg-ot próbálnád cm-be átváltani.

"Szinte minden dimenzióban - lakossági piac, befektetések, energia- és nyersanyag felhasználás - ez a páros fogja képviselni a nehézsúlyt a XXI. században."

(amúgy az energiafelhasználás/GDP sose volt pozitív mutató, abszolút értékben meg tök lényegtelen)

Megint leírsz egy csomó dolgot, amirõl nem volt szó, vagy senki nem vitatta, és leírsz mondatokat tök evidens dolgokról. Ilyeneket én is tudok: Az alma piros.

Hiába írod (másolod be) le, hogy Kína ilyen nagy gazdaság, olyan nagy gazdaság, mert nem errõl volt szó, és ezt nem is vitatta senki.

Najó, ilyen kimásolt szarságokra nincs kedvem válaszolni, részemrõl tényleg befejeztem. Most a cikkel vitázom (igazából nem is vele, mert ezek evidens dolgok, és az eredeti vitánk tök másról szól/t), vagy veled? Ennek így semmi értelme.

"Azt javaslom barátkozz meg a gondolattal hogy egyre többször fogsz találkozni a "made in china" felirattal."

Ez meg no komment. Mindegy, tényleg kiszálltam.
Black Ghost
-"Hidd el a gazdasági növekedésének 70%át a folyamatosan leértékelésnek köszönheti."

-"Totál nem is érted, hogy mit írók, csak a számokat látod. 70%-ot nem a leértékelésre mondtam...."

Legalább a saját hsz-idet olvasd el.

A mondandómban semmi irreleváns nem volt, csak próbáltam megértetni veled hogy a Kínai gazdaság mennyire szerteágazó, hogy mindenhol jelen vannak és mekkora fenyegetettséget jelent szinte bármelyik piaci ágazatra mint konkurencia és ezt nem figyelembe venni nagyobb hiba mint nem tudni róla.

Igen gagyi, rossz minõségû autókat gyártanak, tankerhajókból meg a legjobbat, ennek az országnak van nyersanyaga, fejlett technológiával és irdatlan sok munkaerõvel rendelkeznek. Azért gyártanak gagyit mert ez hozza a legnagyobb profitot és amíg van rá igény (és remélem hogy még hosszú ideig lesz is) addig megmaradnak ezen a szinten.

Ja és ha már a számok mögé látását említetted, ez az általános nézet a XXI. század piaci átrendezõdésével kapcsolatban:

„Egyesült Államok és a többi nyugati ország nemigen tehet mást, mint hogy helyet enged Kínának és Indiának.

Szinte minden dimenzióban - lakossági piac, befektetések, energia- és nyersanyag felhasználás - ez a páros fogja képviselni a nehézsúlyt a XXI. században.

Számolni kell azzal is, hogy sok technológiai területen nyugatról keletre helyezõdik a súlypont.

Az innovációt a fizetõképes fogyasztói réteg folyamatos bõvülése is elõmozdítja, Kína már most a világ elsõ számú mobiltelefon piaca.

Az ország autópiaca a harmadik legnagyobb a világon.

India fejlõdése hasonlóképpen robbanásszerû.

Mindkét ország fogyasztóira az jellemzõ, hogy a legújabb technológiákat igénylik.

A két ország egymásnak is riválisa. Bárhogyan alakul is a versenyük, a multiknak nincs más választásuk, mint részt venni a kínai és indiai játszmában.

Az elkövetkezõ évtizedekben Kína és India felemelkedése világszerte elemi erõvel fog hatni a piacokra, teljes ágazatokra, vállalatokra és persze az emberekre.”

Azt javaslom barátkozz meg a gondolattal hogy egyre többször fogsz találkozni a "made in china" felirattal.
I.C.ram
Hát egyhamar biztos nem. Amihez meg hozzányúlnak menten szarrá változik lást Roewe. Ott volt nekik minden. Technológia, szabadalmak, gyártósor, minden. Mégis képtelen voltak alkotni. Megelégedtek az olcsó szarral, cserébe tönkre tettek egy patinás márkát. Grat hozzá, szép volt.

Tisztában vagyok vele, hogy minden a szar gagyi felé megy, pont ezért örülök, ha minél késõbb lépnek be a játékba a gagyigyártás koronázatlan királyai.
GregSB
Csak aza különbség hogy te untig azt állítod hogy a kínaiak soha nem fognak betörni a minõségi autók piacára, mi szerintünk viszont kb semmi nem tudja megállítani majd ebben õket.

pszihopata
egy csomó amerikai cég kínában végeztet olyan termelést ami az egészségre vagy a környezetre káros

vagy a német cég aki magyarországra hozta a szemetet kamionszám?

megteheti-megteszi!

mások a körülmények ezért más a hozzáállás a dolgokhoz ugyanez megy indiában,vietnamban afrikában v. dél-amerikában

kína annyiban különleges hogy egy politikailag eddig fékezett gazdaságot pár év alatt suttyomban piacgzdasággá változtattak

engem a széthulló kínai autók mellett ugyanúgy idegesít,hogy egy olyan ország aki a 2. világháborúból megszedte magát a pénzbõl felszerelte a világ legdurvább hadseregét,és most játsza az eszét hogy mekkora hatalom mindenki fosson tõle

közben lassan kilóg a seggük a gatyából,mert a katonásdi elviszi a gdp-t

I.C.ram
Ki mondta, hogy nem így van? Pont ezért utálom a kínai vackokat, mert szarnak az egészbe, mivel nincs semmi szabályozás náluk. Pofátlanul minden szart legyártanak, aztán csodálkoznak, ha kiröhögik õket az EuroNCAP-on.

Ne felejtsd el, abból indultunk ki, hogy a kínai autók szarabbak a legszarabb európai/japán/amerikainál. Nem tudom, miért akarja állandóan megcáfolni ezt olyan szövegekkel, hogy a japók is így kezdték... és akkor mi van? Jelenben vagyunk.
pszihopata
olyan naív vagy hogy az hihetetlen!

minden autógyártó a profitért olgozik

szemrebbenés nélkül legyártanak bármit,az elõírások azért vannak hogy rászorítsák õket a biztonságra!

az elõírások meg a társadalmi és anyagi helyzettõl függenek

visszadobták a kínai kocsit a törésteszten,majd kijavítják a hibát addig úgysem kap típusbizonyítványt

ahol megfelel oda már viszik is,aki egy wartburg szintû autóból ül át annak úgysincsen más választása ha autózni akar

pszihopata
amerikában jó emberek élnek,kínában meg rosszak <#nemtudom>

más magyarázat nem lehet!😊

I.C.ram
Én a jelenlegi autókról beszélek. Ford Pinto meg már veteránnak számít. Mikor Pinto kijött, akkor ugyanilyen törésteszteket produkáltak az európai kisautók is. akkor még nem volt olyan szempont ez, és a technológia is más volt. Ma viszont minden rendelkezésre áll, mégis szarnak bele, és ezek ráadásul nem is kisautók, hanem középkategóriás családi autók.
pszihopata
ford pintó stb. hagyjuk!

a kínaiak elárasztják a fejlódõ csóró országokat olcsó gyengébb minõségû autókkal,majd késõbb betörnek a gazdagabb piacokra is,közben meg fejlõdnek

a kóreai autók is szépen húzódnak a felsõbb kategóriákba,kínával sem lesz másképp

I.C.ram
Baki? Az baki, ha 5 év után elöregszik a mûanyag, és megreped, az baki, ha anyaghibás a kárpit. De az nem baki, hogy felelõtlenül beleraknak olcsó szar acélt, vagy eleve szarul tervezik meg a kocsiszekrényt. Itt emberek halnak meg.

Detroiti autók legalább nem válnak konzervdobozzá egy 60 km/hás ütközéstõl. Ég és föld van a két autóipar közt minõségben még mindig. Inkább veszek egy gazdaságilag csetlõbotló cégtõl egy jobb minõségû autót, mint egy szárnyalótól egy rakás szart.

Örülök, hogy ilyen fosokat gyártanak, mert addig is távol maradnak Európától a jóizlés elleni bûncselekményeikkel.
pszihopata
szerintem sokkal nagyobb égés 100 éves autógyártás után a detroiti gettót nézni,mint egy 5 éves autógyár bakijainak örülni

I.C.ram
Lehet, õk is csak egy gombot nyomkodnak, mint a metrón "kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak". Tuti van egy numpad a középkonzolon, és mindegyik számra egy másik szöveg van beállítva 😛
autoszimulator
Régen volt egy rendõrautóm, amin ha megnyomtam egy gombot, akkor is ilyeneket mondott, hogy KÉREM ÁLLJON FÉLRE, KÉREM HÚZODJON LE, hasonló hangszínen 😄D

.: mobilize.hu :.

I.C.ram
Ezerszer inkább egy francia, mint egy szar kínai.

De amúgy én a route 66 és a kínai autópálya közti párhuzamra gondoltam, hogy azért a 66-oson egy amerikai cirkálóval végigmenni tök más mint valamelyik fos Cherryvel.
pszihopata
Mert nálunk jobb gépek járnak az utakon?