Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
de valószínûbb hogy a kis darabszám miatt nincsen késõbb a listán,mert 99-óta gyártják
én meg a ford KA-t nem értem,mi tud elromlani egy vasgolyón? <#idiota>#idiota>
mindenestre a kóreaiak a carnivalon kívül csak egy estben vannak a 'szamárpadban'
a fiataloknál a franciák,az öregeknél az olaszok is gyengék
a chrysler is ott van végig hátul <#wilting>#wilting>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
úgy tûnik, 7 évnél tovább senki se tartja meg, bezúzatják, mert utána nincs a lista végén 😄
.: mobilize.hu :.
a feladat resz gagyi volt mint atom es szarra volt szkriptelve.
az egyetlen jo resz a romanias volt es egesz evadnak mindjart vege es igy is csak 6 resz volt osszesen 😞
_S:SD:_SD:SD_DSa
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"If in doubt, flat out!\"
nem ment egy hete de azért ez erõs
babrálok az akksinál,hát kiderült hogy 2 hónapja laza-kézzel rányomott sarukkal járok<#zavart1>#zavart1>
majd megköszönöm azért a szakinak, jó hogy nem égett le alattam!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
-"Totál nem is érted, hogy mit írók, csak a számokat látod. 70%-ot nem a leértékelésre mondtam...."
Legalább a saját hsz-idet olvasd el. "
Most komolyan azt kell magyaráznom másodszorra is, hogy a 70% nem a 70%-os leértékelésre vonatkozik, HANEM A MONETÁRIS POLITIKA ARÁNYÁRA BASSZA MEG MÁR! Erre te elkezded összehasonlítani a 2.5%os leértékelést a 70%hoz, miközben annak semmi köze ehhez. Kb mintha a kg-ot próbálnád cm-be átváltani.
"Szinte minden dimenzióban - lakossági piac, befektetések, energia- és nyersanyag felhasználás - ez a páros fogja képviselni a nehézsúlyt a XXI. században."
(amúgy az energiafelhasználás/GDP sose volt pozitív mutató, abszolút értékben meg tök lényegtelen)
Megint leírsz egy csomó dolgot, amirõl nem volt szó, vagy senki nem vitatta, és leírsz mondatokat tök evidens dolgokról. Ilyeneket én is tudok: Az alma piros.
Hiába írod (másolod be) le, hogy Kína ilyen nagy gazdaság, olyan nagy gazdaság, mert nem errõl volt szó, és ezt nem is vitatta senki.
Najó, ilyen kimásolt szarságokra nincs kedvem válaszolni, részemrõl tényleg befejeztem. Most a cikkel vitázom (igazából nem is vele, mert ezek evidens dolgok, és az eredeti vitánk tök másról szól/t), vagy veled? Ennek így semmi értelme.
"Azt javaslom barátkozz meg a gondolattal hogy egyre többször fogsz találkozni a "made in china" felirattal."
Ez meg no komment. Mindegy, tényleg kiszálltam.
-"Totál nem is érted, hogy mit írók, csak a számokat látod. 70%-ot nem a leértékelésre mondtam...."
Legalább a saját hsz-idet olvasd el.
A mondandómban semmi irreleváns nem volt, csak próbáltam megértetni veled hogy a Kínai gazdaság mennyire szerteágazó, hogy mindenhol jelen vannak és mekkora fenyegetettséget jelent szinte bármelyik piaci ágazatra mint konkurencia és ezt nem figyelembe venni nagyobb hiba mint nem tudni róla.
Igen gagyi, rossz minõségû autókat gyártanak, tankerhajókból meg a legjobbat, ennek az országnak van nyersanyaga, fejlett technológiával és irdatlan sok munkaerõvel rendelkeznek. Azért gyártanak gagyit mert ez hozza a legnagyobb profitot és amíg van rá igény (és remélem hogy még hosszú ideig lesz is) addig megmaradnak ezen a szinten.
Ja és ha már a számok mögé látását említetted, ez az általános nézet a XXI. század piaci átrendezõdésével kapcsolatban:
„Egyesült Államok és a többi nyugati ország nemigen tehet mást, mint hogy helyet enged Kínának és Indiának.
Szinte minden dimenzióban - lakossági piac, befektetések, energia- és nyersanyag felhasználás - ez a páros fogja képviselni a nehézsúlyt a XXI. században.
Számolni kell azzal is, hogy sok technológiai területen nyugatról keletre helyezõdik a súlypont.
Az innovációt a fizetõképes fogyasztói réteg folyamatos bõvülése is elõmozdítja, Kína már most a világ elsõ számú mobiltelefon piaca.
Az ország autópiaca a harmadik legnagyobb a világon.
India fejlõdése hasonlóképpen robbanásszerû.
Mindkét ország fogyasztóira az jellemzõ, hogy a legújabb technológiákat igénylik.
A két ország egymásnak is riválisa. Bárhogyan alakul is a versenyük, a multiknak nincs más választásuk, mint részt venni a kínai és indiai játszmában.
Az elkövetkezõ évtizedekben Kína és India felemelkedése világszerte elemi erõvel fog hatni a piacokra, teljes ágazatokra, vállalatokra és persze az emberekre.”
Azt javaslom barátkozz meg a gondolattal hogy egyre többször fogsz találkozni a "made in china" felirattal.
Tisztában vagyok vele, hogy minden a szar gagyi felé megy, pont ezért örülök, ha minél késõbb lépnek be a játékba a gagyigyártás koronázatlan királyai.
vagy a német cég aki magyarországra hozta a szemetet kamionszám?
megteheti-megteszi!
mások a körülmények ezért más a hozzáállás a dolgokhoz ugyanez megy indiában,vietnamban afrikában v. dél-amerikában
kína annyiban különleges hogy egy politikailag eddig fékezett gazdaságot pár év alatt suttyomban piacgzdasággá változtattak
engem a széthulló kínai autók mellett ugyanúgy idegesít,hogy egy olyan ország aki a 2. világháborúból megszedte magát a pénzbõl felszerelte a világ legdurvább hadseregét,és most játsza az eszét hogy mekkora hatalom mindenki fosson tõle
közben lassan kilóg a seggük a gatyából,mert a katonásdi elviszi a gdp-t
Ne felejtsd el, abból indultunk ki, hogy a kínai autók szarabbak a legszarabb európai/japán/amerikainál. Nem tudom, miért akarja állandóan megcáfolni ezt olyan szövegekkel, hogy a japók is így kezdték... és akkor mi van? Jelenben vagyunk.
minden autógyártó a profitért olgozik
szemrebbenés nélkül legyártanak bármit,az elõírások azért vannak hogy rászorítsák õket a biztonságra!
az elõírások meg a társadalmi és anyagi helyzettõl függenek
visszadobták a kínai kocsit a törésteszten,majd kijavítják a hibát addig úgysem kap típusbizonyítványt
ahol megfelel oda már viszik is,aki egy wartburg szintû autóból ül át annak úgysincsen más választása ha autózni akar
más magyarázat nem lehet!😊
a kínaiak elárasztják a fejlódõ csóró országokat olcsó gyengébb minõségû autókkal,majd késõbb betörnek a gazdagabb piacokra is,közben meg fejlõdnek
a kóreai autók is szépen húzódnak a felsõbb kategóriákba,kínával sem lesz másképp
Detroiti autók legalább nem válnak konzervdobozzá egy 60 km/hás ütközéstõl. Ég és föld van a két autóipar közt minõségben még mindig. Inkább veszek egy gazdaságilag csetlõbotló cégtõl egy jobb minõségû autót, mint egy szárnyalótól egy rakás szart.
Örülök, hogy ilyen fosokat gyártanak, mert addig is távol maradnak Európától a jóizlés elleni bûncselekményeikkel.
.: mobilize.hu :.
De amúgy én a route 66 és a kínai autópálya közti párhuzamra gondoltam, hogy azért a 66-oson egy amerikai cirkálóval végigmenni tök más mint valamelyik fos Cherryvel.