Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
csapattam is egy jót után auchan parkolóban(Y)
respect to the man in the ice cream van
a gond az hogy a magyar presztizsautók legnagyobb része virítani van,közben meg lóvé semmi
nekem maradt pénzem téligumira /vadi új/ bárhol elmegyek a hátsókerekesemmel
Régen a G se volt olyan nagyon drága. Sõt a fapad kivitelek kifejezetten olcsók voltak. Nem csoda, hogy Afrikában tök népszerû lett, fõleg Dél-Afrikában. Dél-Amerikáról nem is beszélve.
Mi a francnak csicsázni, ha úgy jó, ahogy van.
Világ hadseregeinek nagyrészénél rendszeresítve van a G-Merci, pedig oda kell a strapabíró szerkezet.
Nyilván ismertebb, mivel régen kb fele annyiba került. Kb mintha azt mondanád, hogy a Ford Mondeo elterjedtebb mint a Mercedes E-klasse-nél.
Nagyon szeretem én is az LC-t, de a G valahogy közelebb áll a szívemhez, és nem csak azért mert Merci.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
olyan drága volt mindíg,hogy még a németek is inkább a toyotát vették már a 80-as években is,késõbb meg méginkább
a land cruiser sokkal ismertebb és népszerübb a világon mint a g-merci
az araboknál is sokkal több van mint G
Ezerszer inkább G kéne, mint egy LC. Egy jó kis hosszított változat.
a darabszámokat inkább ne is említsük <#miaz>#miaz>
Mindegy, megyek befejezem a fûtõradiátorom.
40-ért komplett GT-t adnak el, papír nélkül.Annak a motorja fix beférne, de ugye nekem nem plusz teljesítmény kell, hanem kisebb fogyasztás.Annak a dupla karbinak a beállítása pedig kész rémálom.Bár gondolkodok ezen is.
1.1->nem megy, eszik
1.4 GT->megy, eszik
1.7D->nekem elég dinamikus lenne, nem eszik (feltéve ha jó)
ha olcsón dízelezni akarsz akkor még mindíg egy francia a legjobb választás mert egy D toyota minimum 250 ezer és donort is nehezebb szerezni hozzá
Psziho, mondtam hogy autót venni nem tudok.Citroent meg pláne nem fogok😄
valszeg akkor ebbõl sem lesz semmi, de azért megnézek egyet majd élõben.olyan jó volt a passattal is, elmentem gyõrbe meg vissza, és alig mozdult valamit a mutató...jó lenne ugyanez a jelenség a citromnál is, de ezzel a kis köbcentivel lehetetlen.
attól még hogy kívülrõl ugyanaz a kaszni,a motortérben lehet hogy teljesen át van szabva minden,pláne hogy egy kisautóról van szó
össze-vissza hegeszteni meg már nem éri meg-szerintem
biztos hogy tele lesz szívással-én lebeszélnélek róla!
Tank minek másik?
Tartó bak nyilván más, az nem gond.
de fel lehet készülni minden idõk egyik legnagyobb kendácsolására ;D
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
másik tank kell...
mindemellett ezt lepapírozni cumi lesz...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Váltóval együtt van az egész, szûrõ stb meg gondolom rajta van a motoron.Kipufogó van hozzá.Itt az a kérdés, hogy vajon tényleg annyival nagyobb-é a cucc...