101020
.
-
#84356 a kínai autós jellemzően belpiacos kínai autóval jár,amiből 100% marad kínában mert kínai tulajdon kurva mindegy hogy vásárláskor mennyi adót fizet belőle mikor ő tartja el a gazdaságot és a dolgozókat
sokkal nagyobb arányban készülnek a külföldi autók is ott mint nálunk
a kínai fiat meg indiában készül:D
-
#84355 szvsz hagyd is abba a fotozast....... remelem telcsivel csinaltad a kepet es Painttal irtad ra a neved. -
#84354 Fos
bocsi,de sehol nincs fokusz,homalyos az egesz,koszos a kocsi is..... -
#84353 VW -
#84352 gyáááááááááááááá -
#84351 Komoly? -
#84350 az ötlet jó, az autó lehetne tisztább és expozhattál volna csak az emblémára, hogy az legyen éles. -
#84349 Bocs a méretért. -
#84348 Saját kép. Véleményeket várok!!!
-
#84347 Kínában 1 millió egy autó. Itthon 3. Abból a 3 millióból legalább 1 millió az adó (áfa, regadó, esetleg vám, stb).
Ha a kínai vesz egy Fiat-ot, abból pénzből, csak egy része marad Kínában, a maradék szépen vándorol Torinóba.
Tehát a magyar kapásból 1 millióval hízlalta Mo-t, míg a kínai jóval kevesebbel.
és akkor arról nem is beszéltünk, hogy esetleg vehet Suzukit, Audit. ami tovább növeli ezt az összeget.
+a felvett hitelek a bankokat gazdagítják, amiknek egy része magyar, de mindenképpen itthon adóznak, magyar állampolgárokat alkalmaznak.
Szóval nem hiszem, hogy több pénz maradna Kínában. -
#84346 ki beszélt európaiakról?
-én magyarországról beszéltem
de ha már itt tartunk a kínai fogyasztás egy két luxuscikket kivéve teljesen hazai termelésű
európában bármit veszel pár exluzív terméken kívül-minden kínából jön
újat mondtam?
-
#84345 Jaguar vadászat a Hungaroringen
-
#84344 Hidd el, hogy egy átlag európai jóval többet hizlal a saját nemzetgazdaságán, mint egy átlag kínai, mikor autót vesz. -
#84343 a német autók sokkal drágábbak mint itthon, sőt szinte az összes európai.
Ellenben nincsenek a "nagy" autókból olyan hogy kisköbcentis (mondjuk 520as bmw, 3.0 tuareg, stb..), mindent a legnagyobb motorral adnak el. Persze a benzin az előző héten pl 71 ft volt literje és ott állítólag már szívják a fogukat hogy drága. Egy diplomás fizetése 180 és 200 USD között mozog egyébként (egy 40nm-es lakás bérleti díjja havi 70-100 USD, 6mbites net ára 75 USD, évente :) ) -
#84342 Ok, értem:D -
#84341 A lényeg az volt, hogy nem golf V belső van benne. -
#84340 De akkor meg nem mind1 hogy VW vagy skoda fábia belső van benne?:D -
#84339 No ezt nem, nem vagyok otthon az ilyen dolgokban, de legalább akkor már ezt is tudom:D Köszi:D -
#84338 Épp írni akartam, hogy ott már senki nem nyúl le semmit. -
és azt hallottad-É hogy az egy cég -
#84336 Igen, de a skoda nyúlta le a VW belsőjét. (én így hallottam) -
#84335 Skoda fabia belső van bene. -
#84334 kínában egy autó szerintem max 1 milla
még mindíg előbb megkeresi mint a magyar a 307-es árát,pláne nem a külföldi bankokat és autógyárakat hízlalja hanem a saját gazgaságából fogyaszt -
#84333 Ez komoly cucc, én is simán bokkónám :D -
#84332 Nem mondtam hogy baj lenne :)
Majd ha kínában lesz igény biztonságosabb autókra akkor majd olyanokat fognak gyártani / beszállítani oda.
Az átlag kínai jómunkásember egyébként ezeket az őskövületeket is hitelből veszi, ne félj. Sztem a nagy átlag nem csenget ki 2-3 millió Ft-ot egy új autóra, jóval alacsonyabbak ott az átlag bérek mint itthon. -
#84331 Az igazi vicc, hogy az itthoni tunerek vagyonokat költenek ehhez hasonló konverziókra :DDD -
ZsirosKenyer #84330 megnéztem, 2.5M HUF körül van az alapár, de az annyira fapad, hogy rádió sincsen benne, meg centrálzár, úgyhogy egy elfogadható verzió legalább 3 milla... Szerintem egyáltalán nem olcsó, inkább vennék vmi kínai szart ennyiért, az legalább modernebbül néz ki + full extra. -
#84330 nincsen ezzel semmi gond
több értelme van egy régi konstrukciót venni olcsón,mint beledögleni a hitelbe
ahol kevés a pénz ott ne játsza senki a 'janit'
a hűde fejlett németország is túlélte a golf2 szintű autókat,kína is túl fogja élni
a magyar gazdaságot meg faszán blokkolja a lakósság eladósodottsága -
#84329 Golf I, és 2009-óta nem gyártják. Amúgy simán kéne normális belsővel ócsóé'. -
#84328 dél afrikában nem ugorhatnak át a szomszéd országba más levetett szarjáért:D -
ZsirosKenyer #84327 A legdurvább szerintem a VW citi néven árult autó Dél-Afrikában, ami gyakorlatilag egy GOLF II kasztni golf V (?) belsővel :DDDD
És mindezt 2010-ben :)
Nagyon kemény.
Milyen faszányosan harmonizál a műszerfal az ajtóval :D
-
#84326 Vagy alapból a 10 éves konstrukciójukat adják el vacsi újként. -
#84325 jah direkt kigyengítík a hátulját:P -
#84324 :D majdnem.... -
ml85ml #84323 reggel 7kor?Egész éjjel vezettél? mivel? -
#84322 breaking news!!!!! 3 dologgal is megbuntettek ma a rendorok :(((((((((((((((((((((((((((((((( -
#84321 Meg ott szabályozva sincs szinte. -
#84320 Azt hiszem a rengeteg jutúbos töréstesztes videó után jogosan van előítéletem.
Egyébként meg kínai piacra szánt Fiat szerintem nem NCAP 5 csillagos :D Mivel azon a piacon ennek nincsen marketing értéke, ezért oda az európai gyártók is a gagyit (olcsóbbat) fossák SZVSZ. -
#84319 Igen. Pont ezt írtam. -
#84318 tudjuk,de ha egy mercit vezet a részeg akkor se:P