Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gondoljunk bele..nem is olyan szar csajozós szöveg, hogy "most vágtak meg 54,5 millió forintra gyorshajtásért" :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bevallom nem olvasok semmit csak görgetek hülyén :D
Eladó BÉJEMVÉ
"az autonak azé enyi a az ára mert van rajta hitel az alényeg nem muszáj atválani a hitelt hanem közjezö által átadom a kocsit és ön füzeti továb nem kel bankba menyünk csak 1 jegyzöhöz és má vihetti is a kocsit makximum 50km körzetbe adom át. 2 éve felvetem rá 3300000ft hitelt csak nagyon felment a svájci frank amikor vetem akor 172ft került ugyhogy most 4milio valamenyi van rajta a havi törlesztése meg 105000ft minden honapra a kötelezöe 18000ft 3 honaponként az autonak nagyon szép esztékaliag hibátlan "
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Az angol jelenleg a legelterjedtebb nyelv a földön (igen, pár száz millióval többen beszélik mint a kínait), összenen kb 1.8 milliárdab neszélik. Az általad belinkelt arab nyelvet meg kb 200 millióan.
Aki 2010-ben nem ért angolul legalább alap szinten, az vessen magára.
respect to the man in the ice cream van
de nem biztos mindenki el tudja olvasni,gondoltam levágod a célzást
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

"Az egész világsajtót bejárta az a decemberi hír, amikor a navigációs rendszerbe vetett vak bizalom vezetett balesethez Németországban, ahol egy öt utast szállító autó zuhant a téves tájékoztatás miatt a kompkikötõn át a folyóba Offenbachnál. Az amúgy helyismerettel rendelkezõ sofõrt minden bizonnyal a GPS navigációs rendszer téves információja zavarta meg. Szerencsére az autóban ülõk még azelõtt ki tudtak szabadulni a jármûbõl, hogy az elsüllyedt volna. Más a szalagkorlátnak ütközve törte totálkárosra autóját, mert inkább a berendezésnek hitt, semmint saját szemének."
lol :)
elég komoly a kínálat, a fahrzeuge menupont alatt talaljatok az autokat, lehet lapozni is
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ez szvsz kifejezetten jol nezne ki leultetve es az osszes krom nelkul
"közjezö által átadom a kocsit és ön füzeti továb nem kel bankba menyünk csak 1 jegyzöhöz és má vihetti is a kocsit"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
'80254-
kérdésem annyi, hogy a képen hátul szereplõ targonca mennyi lenne? :DDDDD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
][ ВАЗ ][
A hajtást egy 611 köbcentis, vízhûtéses dízelmotorra bízták, ami csupán 11 lóerõs, és így a Magic Iris legfeljebb 55 km/h-val haladhat, de a célközönség ezt aligha bánja. A törpebusz ugyanis azoknak készült, akiknek még egy Nano is túl nagy fényûzés lenne, viszont a motorkerékpárok védtelenségét szeretnék maguk mögött hagyni, vagy olyan árut szállítanának viszonylag kis távolságra, ami egy kerékpáron vagy motoron már nem férne el.
Árakat egyelõre nem mondott a Tata, de nyilvánvaló, hogy a Magic Iris csak olcsóbb lehet a Nanónál, azaz átszámítva 3-400 ezer forintnál biztosan nem kerül majd többe. A gyártó ígérete szerint a csöppnyi kisbuszt még az idén gyártani kezdik.
:DD