101020
.
-
#84396 Nézd meg a "kém" fotókat. Ugyanígy fog kinézni a hatos is. -
#84395 A Legtisztább Porsche -
A TEQ kupakok marha faszák:) -
#84393 -
ZsirosKenyer #84392 nekem a régi jött be jobban, pont azért mert kicsit kilógott a többi bmw közül..
de az új modellválaszték úgylátom hasonlóan változatos lesz mint a vw-nél...
bangle-t kérném vissza. -
#84391 :DDDDDDDDD -
#84390 bmg, ennél meg lehetne állni villantózni, hátha van benne csuka, vagy balin :) -
#84389 pár kacsát rá azt jöhetnek a turisták xD -
#84388 Jó állapotok vannak azért ÉK-en, másfél órája a 37-es egyik szakasza:
Az amúgy is kiváló állapotú utaknak jót tesz ez a sok esőzés. Annyi kátyú van hogy csodálom hogy még nincs semmi baja a futóműnek, meg azt bírom hogyha rá is veszik magukat hogy megjavítsanak egy útszakaszt akkor felmarják és úgy hagyják jó pár napig. Akkor nincs gond ha az egészet felmarják, de így szakaszosan elég nagyot tud ütni minden marás kezdeténél és végénél szegény autón. Egy ültetett autó nem is tudom hogy bírna végig menni rajta, ide komolyan terepjáró kell már. -
#84387 Ja, letisztult semmilyen:D
Számomra. -
#84386 Tudom. De az új BMW formavilág sokkal jobban bejön, mint a Bangle-féle borzalmak. -
#84385 de ez nem az uj hatos. ez a grancoupe. cls villain -
#84384 szerintem szebb lett mint az előd ,bár átlagosabb külsőre,meg belsőre :D -
#84383 Kb. -
#84382 Kb. -
#84381 A 6-osban a legnagyobb vicc (meg mindegyik BMW coupéban), hogy nem bírják megoldani, hogy hátul is leengedhető legyen az ablak :P -
#84380 Sokkal jobb lesz ez, mint az előd. -
#84379 Jó lesz ez, látszik a maszkírozott képen is hogy úgy fog kinézni mint a Gran Coupé, csak 2 ajtóval. Nekem nagyon tetszik a mostani is, de szerintem méltó utódja lesz az új.
-
#84378 hátulja meg megane III -
#84377 Ez esküszöm jól néz ki. Nem olyan undormány mint a C5. Oldalról az eleje kicsit Golf 6-os. -
#84376 ez se egy ötletkavalkád -
#84375 bezzeg az új C4-es
képek
-
#84374 jah a mostani annyira el van talalva hogy nem nagyon lehet jobbat csinalni. ez szep lesz de kozel sem olyan mogorva es kemeny -
#84373 Nem tűnik olyan karakteresnek, mint az előd. -
#84372 Új 6-os
-
#84371 fikusz kukisz
-
#84370 Na, én kiszálltam. -
#84369 84362"-
"nézd meg a két ország gdp-jét visszamenőleg 10 évre,aztán világosan látszik hogy ki hova tart! "
Ezt te se gondolod komolyan... 1,3 mrd ember vs 10 millió.
Egy főre jutó GDP:
Kína: 6.600 USD
Magyarország: 19.900 USD
Tehát itthon egy ember átlagosan 3x annyit termel, mint Kínában, vagy ha úgy tetszik 3x hatékonyabban termel.
-ha elolvasnád mit írok nem beszélnél mellé! -
#84368 Meghatározó az olyan lebegőtagos front-fókusz, amely prediktíven racionalizálja a tükörreflexes normálobjektívet. Egy lehetőség manifesztálható: aszférikus apertúra prioritás. A horizontális dSLR közvetetten meghatározza a halszem típusú objektív módosítását. A lágy színmélység dedikáltan szubvencionálhatja a perspektivikus színkalibrátor újraértelmezését. -
#84367 Najó... ez hihetetlen.
Mikor beszéltél te a jövőről?
Csak halkan emlékeztetlek a a vita forrására: "hol marad több pénz egy autó vásárlásakor az adott országban" Kb címszavakban ez a téma.
Te elkezdtél jönni a GDP-vel, holott tök irreleváns dolog a kérdés szempontjából. Aztán jössz a növekedéssel, ami még köszönőviszonyban sincs az alapkérdésünkkel.
Egyszerűen fingod sincs a gazdaság működéséről. Lehet, hogy értesz a dízelek csippeléséhez, de ehhez rohadtul nem.
A gazdaság nem olyan egyszerűen működik, mint ahogy azt te elképzeled, hogy akinek nagyobb az abszolút GDPje, az a "mindentvivő".
Hidd el, jobban értek a gazdasághoz, mint te. Dízeles vitánál is csak nyomtad nagy általánosságokban a hülyeségeket, aztán egy deka adattal nem tudtál alátámasztani semmit, még CSOCSO-nak se hittél, aki kint él 10, vagy hány éve.
A vezető közgazdász =/= Blikk. -
#84366 what da... -
#84365 ha olvastál volna és nem csak gépelnél akkor észrevetted volna hogy én a tendenciákról meg a jövőről irtam
arról hogy hová tartunk mi és hová ők!
bármelyik vezető közgaszdász pont az ellenkezőjét mondja mint te-de ne is zavarjon hisz te ehhez is......
-
#84364 Azt már tapasztaltam párszor, hogy a gazdasági témák nem az erősséged, és csak a levegőbe beszélsz állandóan.
Kit érdekel a növekedés, ha a jelenről beszélünk?
Lehet, hogy gyorsabban növekszik a GDP, de még mindig csak 1/5-e az EU-s átlagnak (beleértve a Bolgárokat is) /főre lebontva. Ha ilyen fene jó az élet Kínában, akkor miért nem a nyugati emberek mennek oda, és miért a kínai illegális bevándorlók árasztják el a nyugati világot? Végtére is ez a célja minden nemzetgazdaságnak, hogy az állampolgárai a lehető legjobb életszínvonalon éljenek, abban meg Kína igencsak le van maradva, és lesz is még egy jó darabig.
Szerinted a kínai autógyár tulajdonosa a befolyt összeget mindig visszaforgatja? Az állami szinten korrupció, stb, az a magánszférában a luxusjachtok, brutális prémiumok, stb-k. Elég naiv dolog azt hinni, hogy egy vállalat bevételének 100%-a hasznosan (társadalom számára) lesz megforgatva. A bevételeinek csak minimális töredékét fogja látni a társadalom. -
#84363 a kínai gazdaság és gdp-nő,a magyart meg európait inkább hagyjuk
örülök hogy jó kezekben látod az adóbevételt,te aztán felülírsz itt pillanatok alatt bármilyen közgazdasági tanulmányt
end -
#84362 Ez egy baromi nagy hülyeség.
Az állam, mint fogyasztó/beruházó is jelen van minden normális nemzetgazdaságban. Tehát, amikor az államnak befizeted az adót, az kb. olyan, mintha egy autógyártónak adtad volna oda a pénzed, aki ebből a pénzből munkahelyeket teremt közvetve vagy közvetlenül (pl autópálya építéssel, állami bürokrácia fenntartásával, stb) Az állam az adók nagy részét ITTHON tartja, míg egy kínai autógyártó lehet, hogy kiviszi. Ezért is marad sokkal több pénz itthon egy autóvásárlás után.
"nézd meg a két ország gdp-jét visszamenőleg 10 évre,aztán világosan látszik hogy ki hova tart! "
Ezt te se gondolod komolyan... 1,3 mrd ember vs 10 millió.
Egy főre jutó GDP:
Kína: 6.600 USD
Magyarország: 19.900 USD
Tehát itthon egy ember átlagosan 3x annyit termel, mint Kínában, vagy ha úgy tetszik 3x hatékonyabban termel.
elhiszem, hogy mindenhol nyomják a kínai csodát a médiában, de aki kicsit is ért a gazdasághoz, az sokkal árnyaltabban látja a helyzetet. Kína, mint nemzetgazdaság brutál erős, de emberekre lebontva még mindig egy rohadt csóró ország. -
n003 #84361 reklám -
#84360 nekik van hazai tulajdonú termelésük-ez a lényeg,nekünk nincsen
kurvára mindegy mennyi az adó magyarországon-az csak az államháztartási hiányt fedezi meg az IMF-re megy nem beruházásra
nézd meg a két ország gdp-jét visszamenőleg 10 évre,aztán világosan látszik hogy ki hova tart! -
#84359 Most nem teljesen mindegy, hogy 1 milliós autóból marad Kínában 100% vagy Magyarországon a 3 milliósból 33%? Ráadásul a kínaiaknál nem minden autómárka kínai tulajdonú, tehát csomó autónál nem marad ott a 100%, míg Magyarországon garantáltan itthon marad a az 1 millió (3 milliós autót alapul véve)
Tök mindegy, hol készül a Fiat, ha olasz az anyavállalat, és a bevétel jelentős része az olaszokhoz kerül. -
#84358 Vidd kicsit távolabb a gépet és meg lesz a fókusz:) -
#84357 Azért nem kell teljesen elvenni a kedvét.