Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Horribilis tényleg, bnár benzinröl dizelre nemtudom, de egyik ismerösöm cserélte le papirozással 1.6 szivódizelt 1.9TDI-re... hát... ha jól emlékszem 200k körül volt csak a papirozás, mert regadó különbözet, meg tökömtudja...
Szóval nem éri meg
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
az üzemanyagrenszer is biztosan más ac. gázolajszûrõ stb.
+papírozás
én nem állnék neki,ha dezsõ kell vegyél másikat
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ennyi pénzt kiadok akkor már valami szép legyen 😄 Aston Martin, Lamborghini, de még a Pagani Zonda is sokkal szebb az LFA-tól SZVSZ.
"Egyrészt az átalakítás miatt horrorisztikus összegbe kerül és átalakítának minõsül és nem egyszerû lepapírozni a bürokrácia miatt,másrészt tapasztalatom szerint a benzines és diesel karoszéria miatt. A kettõ között a motortérben van 12cm diferencia ami miatt nem fér bele a motor ,és a váznyulványok is egyenesek ,felfogatásokat át kellene alakítani ami szintén eltérnek a dieselétõl.-Ez saját tapasztalat ,én sem bajlodtam különféle nehezen kivitelezhetõ megoldással,hanem vettem egy másikat"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ha jót akarsz, ne is szerelj ilyet...😄 élmény az biztos
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
indenesetre hülyeséget nem mondok, citromot nem szereltem még...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Nincs véletlenül tapasztalatod francia õrületben?Motor cserén gondolkodok, az 1.1 benzin helyett egy 1.7 szívódénes nekem most sokkal jobban jönne(igen én a benzinfejû...)
Ugyebár gyártottak ilyen motorral Visát, találtam is erõforrást, de a tulaj szerint jóval nagyobb a dízelmotor kiterjedése (logikus lehet, 1769ccm), és nagy macera belefaragni.
Ha gõzöd sincs, akkor bocs hogy zargattalak😊
Ha valaki rejteget Visa motorok méretérõl szóló dokumentumot, ne legyen rest megosztani velem<#idiota>#idiota>
pl multkor láttam egy új impreza 1,5R-t. Hát majdnem olyan hangja volt mint egy wv bogárnak.
respect to the man in the ice cream van
Nekem tetszik nagyon...
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
De kihasználni ezt úgysem fogja senki, plusz tegyükfel szarásig lennék pénzel, nem venném merg, inkább vennék egy 458 Italiát, mert szép, tuti hogy nem lesz semmivel szarabb ennél, és ami a legfontosabb, sokkal szebb 😄
Ez a full LCD müszerfal meg... nemtom... nemigen tetszik, hogy állandóan ugrál a mutató, idegesítö... Meg azért csak jobb egy hagyományos, aminek tényleg van mutatója, nem ien pixelbiszbasz...
De ezek az én véleményeim...
Biztos fasza egy verda, biztos összehugyoznám magam ha vezethetném, vagy vinnének vele.
De ha megvehetném, inkább mást vennék.
A Libanoni Rettenet!!!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>

Az se erdekel ha tesznek ra egy ssangyong logot 😄
Nah most akkor lehet rola beszelni, hogy mennyit nem er az auto.
Lehet, hogy "csak" egy lexus logo van rajta de az autot ugy raktak ossze ahogy meg ferrari nem keszult. Kezdve azzal ahogy a carbon fibert keszitik vagy pl, hogy a yamaha keszitett egy surge tankot a motor tetejere amitol kulonbozo hertzeken szolaltatja meg a motor hangjat a kabinba.......
En azt hittem Top Gear majd minden dologrol beszamol, hogy mi minden erdekesseg van az autoban. Es akkor ezekutan megmutattak a kilometer orat halal gagyin, semmit nem mondtak rola hogy mikor es miert meg hogyan nez ki. Annyit mondtak hogy az elejen levo res az nem illesztesi hiba hanem az is ugy lett oda tervezve ezert meg azert...........
nyugdijas marka? mercury... buick. Nah azok nyugdijas marka. Lexus?
olyan veszi akinek van penze.
Ferrarikban is csak idosebbeket latok. Sokszor rosszul is vagyok, hogy en is csak 50 eves koromra fogok ilyet autot osszekaparni?
Floridaban elek. a legnagyobb golfparadicsom es nincs tele a golf park leparkolt lexusokkal. Ahogy a merciket se csak ciganyok veszik.
mind1. mennem kell majd meg jovok osztom az eszt 😄
A lexus azert nem KIA vagy VOLVO...
Lexus nem prestige marka??? MIOTA NEM?
Imádom elvisz mindenhova
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Aranyos kis Colt😊
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

" ...Békéscsabai teccsó parkolóba verettük ladával, közbe meg ment a kamerázás... "
szerintem... nem tudom
Ez miylen rendszer? home made? középdobot rakd vissza ha kivetted...