101020
.
-
#100900 na ez -
#100899 Ilyen hulyesegekkel azota nem talalkoztam, miota amerikaba koltoztunk. Emlekszem nevelofaternak az autojaban olyat szereltek be ami a kozepkonzolba volt beszerelve es a valtast gatolta. Igazabol azt se tudtad mizu ha nem voltal eleg figyelmes. Anyos ules felol csak egy ilyan vasat be kellett csusztatni es vegulis a kis zaron kivul semmi nem latszott ki. Tok kulturaltan volt megcsinalva. Ugy nezett ki mint az autot igy gyartottak volna. Ja es emlekszem egyszer a fater meg anyam occse elteptek a kormanyzarat egy mercin vagy audin. Mar nem emlekszem miert csinaltak de sikerult nekik :D
Ja es volt kill switch is valamelyik autoban. A supraban meg beszelos riaszto :D:D:D
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2021.07.06. 03:43:51 -
#100898 -
#100897 -
#100896 pfuuuuuu
én eddig 1 lakatossal és 2 fényezővel szptam be, most épp megint a fényezőnél van a járgányom, állítólag kijavítják a hibákat amiket csináltak, kíváncsian várom, remélem idén még lesz ebből forgalmi, mert lassan letelik az idei autós szezon.. -.-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#100895 scion sztori folytatodik.... Akinek kifizettem a motort ugy nez ki hogy tobb embert atbaszott es %99 hogy sosem fogja elkuldeni a motort sem vissza adni a penzt. Persze perelgethettem meg mittom en de nemtom mikor lesz belole valami... Megint egy rahedli penz a kukaba mert probalom a faszom sciont eletben tartani :(((((((((((
Van a regi motorom... Abba vehetek kovacsolt hajtokart meg dugattyut. Csak olyan nincsen aki ossze rakna rendesen. Mindenki be van tablazba fel evre.
-
#100894 jo otletnek tunik de a ducttape ragasztoja kb elolvad egy par honap utan ha kint hasznalod a napon. Lesz majd homlokveregetes mikor le akarja szedni es olyan lesz mint a legypapiron a ragaszto. -
#100893 -
#100892 lol. ez tisztességes munka lehetett :D -
#100891 Ha jól látom DuctTape-l dolgozott a mester, mindenesetre jól áll neki a távolság.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.06.25. 16:17:07 -
#100890 -
Stockbauer33 #100889 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#100888 -
#100887 Persze de szerintem kuuuuuurva draga lesz. -
#100886 off: lehet hozzád lámpát rendelni, aztán elpostázod Budapestre ? :DDd -
#100885 hát ez kurvajó
Twin turbo LS powered Miata
és világít is: https://www.instagram.com/p/CLsdFJbnJDL/
-
#100884 Ebbe egy 1700 -es Lada Niva motor van, amit felfúrtak 1990-re kb.
-
#100883 volt fonokom inkabb kirangatta a ladajabol az epitett motort es beletette a 2jz-t. De szerintem volt rola belinkelve video. -
#100882 -
#100881 -
#100880 én január óta próbálom lefényeztetni a Subaru-m.. jelenleg a második fényezőnél áll több mint 2 hónapja, szinte hozzá se nyúltak, csak atomjaira van szedve, mert mindig van egy gyors félnapos meló, az enyémmel meg kéne vagy 2 hetet szarakodni, ezért inkább hozzá se nyúlnak, wtf... -
#100879 Ha elkészül gép én a helyedben váratnak a felkarra egy kék golyóstollas börtön tetkót, persze autentikus elírással Scoin vagy hasonló -
#100878 -
#100877 Szerencsere az egyik csavo megsajnalt a scionos facebook grupbol es epit nekem egy motort " nagyon olcson"
Igy is $2500 lesz de sokkal tobbet szokott kerni. Ismeri azt a csavot is aki eladta nekem a szar epitett motort es sajnalja, hogy ilyeneken kell keresztul mennem. Hat ja. Ha szerencsem van akkor az a paraszt vissza adja a penzemet a motorert. Es akkor nem kell sok dodot hozza rakni, hogy legyen egy epitett motorom ami akar 500-600 loerot is elbir siman. Mondjuk szerintem en max 350-370 korul maradnek. Nincs kedvem feltengelyeket torni meg elbaszni a valtot. Meglatjuk. Uj motor kb ket honap mulva lesz itt. Attol keszen vagyok, hogy ketszer kell kifizetnem 1700 et a motor cserere :/ De ha meg orulok is menni fog ez a kibaszott scion. Elozo hetvegere akartam, hogy kesz legyen. Ha az a szar motor mukodott volna rendesen akkor el is birtam volna menni az egyik legnagyobb toyota talalkozora orlandoban. Nem tudtam elmenni. Egy masik arany scion nyerte meg a legjobb scion dijat. Semmi nincs azon az auton csak le van ultetve a foldre, gorbe kerekek es foliazva van csillogo aranyra. Csak olaj a tuzre, hogy belegondolok abba, hogy szerintem siman megnyertem volna a dijat ha ott vagyok. -
#100876 -
#100875 ejj.. :-/ -
#100874 -
#100873 Lassan ebből már mangát lehet rajzolni vagy animét készíteni csak azt kell eldönteni, hogy happy lesz és a te életedben még vigyorral az arcodon nyomod neki vagy amolyan több generációs, fiú megörökli az apja ponyvával letakart nem működő vasát, amit aztán megjavít és az ő arcán lesz a vigyor és teleszel a záróképen a szellem az anyós ülésen -
#100872 Megepitett motor a scionba $2000
fej felujitasa $550
beszereles $1700
ez is fustol mint az allat. Lehet megint kiszedni az egeszet. Atnezni, hogy az olaj lehuzo gyuru van elbaszodva vagy a valve sealt felejtettek el visszarakni a barmok. Ettol fuggetlenul megint 1700 ba fog kerulni az egesz.
Hagyjan, hogy fustol de a levego ugy suvit a az olaj tolto lukon keresztul, hogy a szelmalmot meg lehetne vele hajtani.
Tavaly elott vettem egy masik motort 1200 ert amit beszereltek 1800ert ami utan meg majdnem 2000 et fizettem ki valakinek, hogy megfikszaljon mindent amit a masik csavo elbaszott.
az auto 2000 dolcsit nem er.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2021.04.08. 01:38:29 -
#100871 -
#100870 -
#100869 Ezt a bevásárlókocsit szívesen eltolnám :D
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.03.28. 22:51:26 -
Stockbauer33 #100868 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#100867 -
#100866 Ma elvittem az autot a motor cserere. A problema ota nem vezettem az autot. ( fust jott ki a fejbol es olaj volt a dugattyu tetejen es a kompresszio is alacsony volt). Berofentettem, elkezdtem vezetni es hamar rajottem, hogy semmi ereje nincs az autonak. Nyomas mutato 0at mutat nyomom neki = a turbot hallom porogni de semmi ero. Kezdtem mergelodni, hogy lehet akkor nem is a motorral van baj hanem a turbo van elszallva es lehet az nyomott vissza olajat a kipufogo szelepeken keresztul. Szerencsere mikor megerkeztem rajottem, hogy az egyuk gumicso leugrott a helyerol. LOL. csak az volt a baja. Ha minden igaz jovo heten kesz is vanaz auto. -
#100865 -
#100864 Htx -
#100863 ez nagyon király, egyik cimborám is ilyet vett csak ezüstben. nagyon jó áron meg lehet már őket kapni, ár-érték arányban verhetetlen vétel. grat hozzá. -
#100862 Szerencsere gyorsan arrébb lehet vele állni -
#100861 Ez a könnyebb átugorni, mint megkerülni típus.