101020
.
  • RatBaG #100940
  • ximix #100939
    Az oktató videó elérte a hatását :)
  • ximix #100938
    Kívülről nézve, mint valami repülőgép úgy zúgnak el.

Nissan leforog a legnagyobb fokozatban.
  • RatBaG #100937
  • ximix #100936
    Az emberünk komolyan odatette magát videó ügyileg is

Utoljára szerkesztette: ximix, 2022.01.12. 17:07:43
  • ximix #100935
  • RatBaG #100934
  • ximix #100933
    lakaskultura.hu

• ximix #100932
    Save Supra
  • Stockbauer33 #100931
  • ximix #100930
    "Biztonsági csúcsot döntött ez a családi kombi"
    https://www.vezess.hu/toresteszt/2021/09/21/subaru-outback-euro-ncap-2021/
  • Szabi #100929
    kezd talán használhatóvá érni a szoporoller projektem, a 18-as felnik és az ültetés miatt szerencsére úgyse látszik ki a zöld rugó..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

már csak ezekkel az illesztési anomáliákkal kéne kezdeni valamit, nem szereti annyira a kombi lökös a sedan szélesítést mint amennyire én szeretném :DD
  • cement
    egy a sok olyan jutuber / influenszer közül akik nem értenek az autókhoz igazán csak ujjongani tudnak a kamerába folyamatosag, valóban rettentő irritáló :D
    engem mostanában a doug demuro basz fel egyre jobban. lassan háromnegyed órásak a videói, 1,25x vagy 1,5x -ös sebességgel kell őket nézni, mert amúgy olyan lassan beszél néha, és ugyanazt a dolgot hatszor mondja el egy videó alatt.
  • SötétBarom
    Hú de gecire irritál ez a lánygyerek :D
  • Mentol
    Csak egyszer tolja neki valaki a bevásrálókocsit az elejének, és lesz rajta pár milliós kár.
    Aztán meg a parkolóban a mellette álló kocsiban be akar szállni valaki, de túl közel állt, és a kabátja (vagy akármije) végigsimítja az ajtót, az meg rányílik a szomszéd autóra.
  • desigo
  • ximix #100924
  • desigo
  • cement
    de ezaz, hogy nem egy modellről van szó, hanem hétről. Veneno, Centenario, SC18, SC20, Sian, Essenza SCV12, és most ez. persze ezek közül van amelyik csak one-off, egyedi megrendelés.
    a számtalan aventador változatról nem is beszélve. 10 éve futó modell, és nagyon ügyesen lehúzzák róla az utolsó utáni bőrt is. úgy látszik, találnak rá vevőt
  • Borg
    Lambo mindig is ezt csinálta. Minden nagy szériája végén készített egy autót, ami ugyanarra az alapra épül, csak más a kinézete, illetve a technikája már a következőéből jön.

Nekem baromira bejön ez a countach is. Talán csak a hátulján még dolgozhattak volna egy kicsit, hogy retrobb legyen.
  • cement
    Lambóék (meg velük együtt most már a Bugatti is) kimaxolják az egy ugyanazon modellből átépített, és limitált számban forgalmazott autók lehetőségét.
    Egy átkozmetikázott Aventador amiért elkérnek 2.6millió dollárt... belülről szinte nem is változott semmit. Elég gyenge, szvsz. De nem én vagyok a célközönség szóval, amíg el tudják adni az összes példányt, addig végülis nekik van igazuk
  • ximix #100919
  • RatBaG #100918
  • ximix #100917
    tiktok
  • ximix #100916
    A zűd rugókat meg így kell "lepapírozni"
  • Szabi #100915
    én meg visszakaptam a szaromat, de első lökös és hütőmaszk még nincs kész.. a kilincset meg macerás összerakni és még nem volt türelmem hozzá..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

nameg a 20 éves lengéscsillapitókat is kéne már cserélni a Tein-re :D

• CSOCSO
    Lesz itt minden. fullosra epitett motor. Vettem Camryba valo valtot. Teszunk bele Limited slip difit. Motor blokkot kikuldtem, hogy betomjek ( nemtom hogy hivjak...) A dugattyu falak koruli ures reszt betomik hogy erosebb legyen a motor ( open deck / close deck)
  • ximix #100913
  • Szabi #100912

ejjj :-/

nekem a Subaru-m még mindig fényezőnél..

június közepén elhoztam már egyszer, hogy szerintük kész, de annyira igénytelenül rondán volt összecsapva, hogy visszavittem... azóta eltelt megint egy hónap... ma hívtak hogy kész és holnap elhozhatom... mondjuk az első lökhárító és hütőrács nincs kész.. és 2k-val többet kérnek már.. szép beszélgetés lesz ez még amikor elhozom az autót..
  • cement
    gondolom New York tele van közlekedést figyelő kamerákkal és fix traffipaxokkal aztán elterjed, hogy így meg lehet úszni a büntit, mert így nem ismeri fel a szoftver a rendszámot. ha meg a rendőr megállít kimagyarázhatod, hogy te nem vetted észre, hogy el van görbülve biztos valaki nekiment
  • CSOCSO
    Ledobtam a regi motort. Remeljuk ket honap alatt lesz belole valami. Masik helyrol tuti buko az egesz :(
  • ximix #100909
    RS Q E-tron: az Audi csodaszörnye a Dakarra
    https://totalcar.hu/magazin/hirek/2021/07/24/rs_q_e-tron_az_audi_csodaszornye_a_dakarra/
    - Formula E versenyautókban is használt villanymotort 2db
    - 50 kilowattórás aksipakk
    - egy harmadik villanymotor-generátort is, amely kifejezetten a töltésért felel
    - RS5 DTM-versenyautóból származó kétliteres turbómotor
    - 295 liter benya

Még 22-ig biztos csiszolnak rajta, de egyenlőre nagyon esetlenül mozog, WRC autó, vagy egy stadium truck(vagy minek nevezik) hozzá képest sínautó.
  • ximix #100908
    Audi hibrid gőzös menni Dakar 2022

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.07.25. 17:08:42
  • ximix #100907
    Hmm hát ez, hogy ?
    Elsőre azt hittem, valaki kicseszésből végig ment az utcán és elgörbítgette a rendszámokat, de tovább nézve tippre egy részét a tulajok görbítették el szerintem, na már most a helyi jardok ilyenre nem ugornak ?

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.07.23. 02:02:57
  • RatBaG #100906
  • RatBaG #100905
  • ximix #100904
    Na itt budget drift
  • RatBaG #100903
    baszki, az egy kilométerről látszott, hogy be fog borulni :DDD
  • ximix #100902
    Orosz felnőttek ha unatkoznak :D
  • ximix #100901
    Valami humor oldalon volt ahogy a "Szakál" beül és egy mozdulattal letépi a kormányról azt a zárat, rákerestem és van egy ilyen orosz nyelvű csatorna ahol az autó biztonsági dolgokat tesztelik.