Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
most te mirõl beszélsz itt?

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Hassan B
Csúnyán megártott neked amerika...

][ ВАЗ ][

Tufa
igen a nyomatékgörbe általában úgy mûködik hogy vannak tartományok ahol elfogy márpedig egy dízelt nemszokás tiltásig pörgetni. (bár lehet ez még új..)

pszihopata
legalábbis az 1.3-as

Tufa
Az a baj hogy az nem esett le mire írtam...
Abban a nyomatékot 6osban 150nél padlónál érzed, nem pedig 1-2esben tiltásig pörgetve..

pszihopata
Nyomaték: 116 Nm @ 4200 rpm

Csabesz6
De marha nagyra vagy ezzel a Floridával😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
"nohát csak eljutottunk arra a pontra hogy valójában fogalmad sincs mi is az a nyomaték 😊 "

Ezt mi alapján szûrted le, tévesen?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bardocz
Nap mint nap látok autókat, akkor most okosabb vagyok mindenkinél, aki nem?
CSOCSO
1-10 ig paros szam:

2-4-6-8-10

emlekszel kicsirigo, hogy errol mikor volt szo???? Tehat ha a rendszamod 2-4-6-8-0 ra vegzodik akkor paros.

Nem en vagyok aki ertetlenkedett szal nemtom minek okoskodsz.
Nem az a lenyeg hogy en a nagy flordiaban elek te meg a kis gagyi XZ helyen...
hanem az, hogy akarhol is laksz ( azert irtam a cifra hosszu nevet) megis okosabb akarsz lenni annal aki floridaban el es latja nap mint nap az autokat.
Tufa
(és ki hol..?)

Csabesz6
Ne haragudj, csak rá akartam világítani hogy hülyeség nyomatékszegénynek nevezni egy 6.0 V12 motort.

Tufa
szóval az autók már nyomatékból gyorsulnak? nemáááááááááár

Csabesz6
Dehogy, egy kihegyezett 1.2 van benne...alul nulla, 5ezren meg lead 120 nyútont<#wow3>

pszihopata
sõt még fejbõl az sem menne mik a páros számok!

talán floridából <#fejvakaras>

itt a sötétben ülök és baromira irigyellek!<#eljen>

Csabesz6
Ja, persze😄

(607 Nm) @ 5600 rpm

De adjon csak le 300-at 3000-es fordulaton...
Nyomaték az nyomaték lesz, akármilyen tartományban jelentkezik.
Tényleg hülye példa ezt aláírom, de sajnos csak ez tudtam kiragadni a top tapasztalt autók közül.

Tufa
Nem mintha nyomatékból tudná azt amit 😊 (olyan mintha a Te vagy az én autódnál kezdenénk el nyomatékról beszélni.. 😊 )

Tufa
190nm/1750-2250fordulaton. 1250ccm, 74 LE. swift.

Fáj?

R0zs0máK
Azé' egy 599GTB-ben nyomaték is van dögivel 😊))

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

R0zs0máK
1750 és 2250 közötti fordulaton 😊

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Tufa
nohát csak eljutottunk arra a pontra hogy valójában fogalmad sincs mi is az a nyomaték 😊

pszihopata
hol is adja le a swifted az a kurva nagy nyútont?

nem igazán vágod mirõl volt itt szó-látom!

Csabesz6
Az a baj, hogy senki se írt ilyet😄

Csabesz6
Ültem már elég aktívan mozgó 599 GTB-ben, van fogalmam a nyomatékról ne aggódj.Nem mondtam hogy el vagyok ájulva az 1.6D Passattól, de szerintem kurva kevés gázolajból elmegy úgy, hogy korrekten lehet tartani a tempót mindenhol.Ahhoz meg pont elég nyomatékos.

CSOCSO
ne haragudj.. teljesen igazad van... te magyarorszagrol rakosfelhegyaljapistamiserol biztos jobban tudod.

Tufa
te próbálod bemagyarázni mindenkinek hogy istenkirály nyomatékos vadállat a vitatott két szívó dízel 😄D

Tufa
elég, abban van. 200 240 szívódízel merciben nincs. egy ugyanakkora motoros TDben van.

pszihopata
figyelj most tényleg azt hiszed valakinek is újat mondasz ezzel?

pszihopata
légyszives ne tarts elõadást!

miután megbukott 30 éve az összes 4-6 hengeres amerikai hulladék,természetesen vannak kisebbek is

mindben japán szív van,az orrukon meg büszke amerikai logó

Tufa
(javasolnám hogy ülj be valaki olyan mellé akinek egy rendes TDje, PDTDIje van és beszarsz az 1.6D után. illetve megemlíteném hogy egy új 1.3D swiftnek 190nm-es nyomatéka van, ami az 1.6oshoz képest 50-60nm-el több 😊 )

bardocz
Amerika egyenlõ nagy motor és automataváltó.
pszihopata
5.7-es corvette elég

egyébként panaszkodtál a ducatóra,benzinessel mentél már?

én pár olasz kört mentem olyannal,a szívódezsõ istencsászár hozzá képest

CSOCSO
amerika nem = v8

miert gondolod, hogy az osszes auto v8 al jon itt?

Tufa
olyan autóban amiben tényleg van nyomaték biztos nem 😊 (nem lennél behugyozva ennyire egy szívódízeltõl..)

pszihopata
aki tisztességes autót nem tud gyártani,az hogyan tudna legyártani egy dízelmotort

flexfuel-hatalmas újítás a technológia csúcsa egy nyomórudas v8-ban eltüzelni <#eljen><#idiota>

CSOCSO
uj dolog helyett inkabb elterjedoben-t kellett volna irnom... 😞
CSOCSO
Uhm.... te valami importer vagy? esetleg iszmersz vkit aki ezeket az infokat tudja?
Mert en amcsiban lakom es egy uj dolog van az pedig a flexfuel

adatok szerint pedig usaban 8 millional tobb ilyen kocsi van europaban pedig a svedeknel van a legtobb: kevesebb mint 200ezer.....

Dizelt minek vennek az ember?
dragabb mint a benzin es neha ugy kell keresni hogy hol van a benzinkuton a dizel pisztoly!
Csabesz6
-as,das-d,as-sadDDDS

pszihopata
nem hát,sosem ültünk semmi másba<#idiota>

Csabesz6
Buhahaha...

Új hossztartót kap+taposót.

Én úgy értettem hogy a komputerben lett lekorlátozva 120nál 😊 Menne az még 140et is. Egyszer Ducatoval 160-at mentem németben jó hosszú lejtõn, de akkor már halálfélelmem volt 😄

bontja el
Tufa
ez 130at tartósan bírja de ha elõzés közben valaki kijön elém és visszalassítok 110re, kb 20-30mp mire megint eléri a 130at 😄

Iveco nyomatékosabb volt, szerettem. 😊 Csak le volt korlátozva 120-nál, így amikor rohanni kellett pályán, akkor csak dödödödödgnnnydödödö, míg meg nem untad és lementél 119-re... -.- Mire visszakaptam a Ducatot a szervíztõl (elektronikai probléma, állandóan letiltott az indítózár........ olaszból úgy vontattak haza 1 napon keresztül), addigra kiléptem.

Tufa
(ja és 65L körüli tank általában max 500km-re elég, javarészt pályás és fõutas 110-130as tempó)

Tufa
havi 6-7ezret vezetek egy 2.5 szívódízel ducival. Tudom mi a nyomaték, de ebben nincs olyan... 😄

Tufa
Az a baj hogy a szívódízel-király-trió nem ült még nyomatékos autóban, mondjuk egy TDben esetleg egy nagyobb benzinesben és ezért vannak szerintem azon a véleményen hogy a merci szívó dízele brutális

MikX
Õõ... mitis csinálsz rajta? 😄
Látom azért rajta is meglátszik az elmúlt 20 év kicsit... 😛

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csabesz6

Alakul szép lassan😊

I.C.ram
Nekem nem sok a 20 sem, mivel nem napi használatra kell 😛