101020
.
  • USAMEN POWER
  • USAMEN POWER
    Nem igazán lennék annak a helyében akit üldözőbe vesz vele a 911. Arra pont jó, nameg ezt is agyon lehet tuningolni, de háth nem mindegy hogy milyen célra használunk egy autót.
  • SötétBarom
    Csippel csak. :DDDD
  • pszihopata
    dízellel:D
  • Csabesz6
    :DDDD
  • pszihopata
    'menjen mint a qrwa isten"

hú 5 literből megcsinálja a 9 másodpercet -vicc!

egy szaros pandával leszopatom:D
  • Csabesz6
    Merevhíd rulez
  • cement
    WHY DID YOU TURN? WHY DID YOU FUCKIN TURN????????!?!?L!?!?!?!?!?!?!
    I DIDNT TURN!!!!!!!!!!

:D:D:D
  • pajti

• USAMEN POWER
    Én úgy tudom hogy az USA -ban az Impalakat, úgy mint a Ford Crown -t, inkább a Rendőrség használja (ők a főbb vevő réteg), nekik meg minek a luxus. :D Legyen fűtés télen, nyáron légkondi, nameg menjen mint a qrwa isten, mi kell még ? :D

Na szóval itt az Impala haverja (utastér ellenére, kéne mindkettő):

• SötétBarom
    Olyat nem lehet, hogy valahogy belefaragunk valami francia enteriőrt? :DDD
  • I.C.ram
    Amúgy egy ismerősömnek van pont ilyen Impala SS-je. Csak feketeében. Megy mint a barom, de maga az autó szerintem semmivel sem jobb egy átlagos felsőkat autónál. Baromi ronda belülről, olcsó gagyi műanyagok mindenhol.
  • I.C.ram
    Fapad hegyek :D Lefogadom, hogy laprugók vannak hátul merevtengellyel.

Inkább egy S600-as bálna kéne :)
  • MikX
    Igazából annak sem a legszebb, amcsi verdákban nemigen láttam még szép belsőt, de Impaláénál jah, szinte bármi jobb :D
    Ilyen 1-es swift szintű az egész... :D
  • Borg
    Bár imádom az Impalát, de főleg a beltér miatt én mégis a Challengerre szavaznék...
  • SötétBarom
    Ez mekkora királyság :))))

Sokkal jobban kéne, mint az előtte lévő challenger..
  • Csabesz6
    zsírnekem tetszik
  • USAMEN POWER
  • bency
    Az a belter....
  • USAMEN POWER
  • bboyatty
    Így megalázni egy ilyen autót, tiszta szégyen.
  • GregSB
    OMG

• MikX
    Próba cseresznye :D
    De ha így sem jó, akkor inkább próbáld meg kicseréltetni az akksit, sajnos elég hamar ki lehet nyírni egy aksit, a Jettában nekem is sikerült egy újat kivégezni egy kidörzsölődött vezeték miatt...
  • LaszloLedzenyi
    reklám -.-
  • Tend
    Üdv srácok!
    Tegnap este rajtolt el egy nem mindennapi MAGYAR oldal!
    Autó, motor, robogó, tuning, gyorsulás, drift stb. kedvelőket és jármű tulajdonosoknak ott helyük.
    Saját profil készítés; garázs a járművednek képekkel, videókkal; értékelések ; hozzászólások ; üzenetek ; hírek ; ismerősök jelölése stb.
    !!Valós versenyen, gyorsuláson elért eredményeiteket rögzíthetitek az oldalon ami alapján egy ranglistába kerültök be!! Külön autó, motor, robogó kategóriák, ezeken belül pedig részletes alkategóriák.
    ------ www.streetracingrank.com ------
    nézzetek be, csak regisztrálni kell, és szabad a pálya.
    szép napot
  • broman191
    Rendben, köszi, ki van véve az akksi, csak úgy töltöttem mert ugye nem hiper szuper ilyen olyan védelmes drága töltő...és nem volt kedvem hosszabbítót sem tekergetni. :)
  • desigo
    hát attól függ,hogy milyen töltő
    a profi töltők nem töltik túl van bennük védelem
    egyébként pedig este felrakod tölteni,reggel pedig leveszed
    de ha valami probléma van legjobb ha kiveszed a kocsiból az aksit és úgy töltöd
  • broman191
    A lényeg hogy az akksit tölthetem e a töltővel? Ha tölthetem akkor mondjuk hány órát hagyjam rajta? A generátor tölt az biztos, akksig eljut, azzal nincs gond. :)
  • desigo
    Ha nincs akkor vegyél vagy kérj kölcsön egy digitális multimétert.Pár ezer Forint egy ilyen.Járó motornál rá kell mérni az aksira és 13,8-14,4 Volt körül kell mérned.Ha ez nincs meg akkor a generátor nem tölt vagy a generátor által termelt energia nem jut el az aksiig.
    Ha járó motornál megvan a fesz akkor viheted vissza a 2 hónapos aksit,hogy cseréljék ki mert nem jó.
    Ha nincs meg a fesz akkor pedig vidd el a kocsit normális autó-villamossági szerelőhöz aki ért hozzá.
  • broman191
    Szépjóestét' :)

Egy akkumulátorral kapcsolatos kérdésem lenne, gugliztam is de nem találtam kielégítő választ... Szóval az lenne a probléma (akkut csutkára szívta folyton az udvaron állva...plusz menet közben is néha ledöglött, legutóbb vontatni kellett)hogy volt a Golfommal egy kis gebasz, de a probléma forrása kilőve (valami relé volt sz.r), autó megjavítva, szerelőtől visszakapva, a szerelőtől el lett hozva, az autó annyit kibírt normálisan hogy hazahozott, ma viszont beindítottam délelőtt, örültem is, kétszer pöccre indult, leállítottam, aztán a gyújtást rajta hagytam hogy ne zárja le az autót az elektronika automatikusan egy idő után, ablakok lent, hagy szellőzzön kicsit az udvaron ne legyen benne 40 fok. Este hat körül le akarom zárni az autót, eleget levegőzött, kulcs le, kulcs ki, riasztó gombját megnyomom, a normálisnál halkan nyikkan a riasztó, lezárja az autót, de hogyan...annyi elektromosság nem volt már hogy az elektromos ablakokat felhúzza magától (ugye felhúzza ha lent volt ha lezárod), csupán az ajtókat nyomta le...f4sza, ajtók zárva, első ablakok lehúzva teljesen.
    Amikor a legutóbb az autó el lett vontatva a szerelőhöz akitől most visszakaptam, az akksi annyira le volt szívódva hogy vontatás előtt hiába bikáztak rá próbaképpen meg sem nyikkant.

*** A lényegre térve most az a helyzet hogy van egy akkum ami alig 2 hónapos vadiúj Bosch (gondozásmentes zárt nem tölthető után semmivel) és ugye csutkára lett szívva a múltkor, most itt van az autó a hibás alkatrésze kicserélve, viszont nem tudom mennyit töltött rá a szerelő hogy haza tudott hozni a szekerem, de most megint nem indult be. Volt egy régebbi akkum amit azért nyugdíjaztam le mert már nem volt elég töltése néha újratöltögetve sem, azt beletettem az autóba - így pár hónap után kamrában porosodás után, és indult az autó, motort járattam vagy 10 percig ledöglik-e hogy - vajon csak szerencse-e éppen annyicska áram volt hogy elindult? - de nem állt le, műszerfal is kitűnően világít, töltés rendben (az utóbbiakból kiindulva, mivel töltésmérővel nem rendelkezem).

Összegezve: adott 2 nem kifejezetten megbízható akku, és egy elvileg már megbízható, megjavított autó. Az egyik akku fogalmam nincs milyen korú, amikor az autót vettem (január) azt mondták új (ki tudja...de tény most megy vele az autóm). A másik akkum új, 2 hónapos körülbelül, de az autó régebbi hibája miatt a töltése használhatatlanul alacsony lett.

A kérdésem: mit lehet kezdeni ezzel a szinte új akkuval? Mert 30 ropit nem akarok költeni újra amikor 2 hónapja tettem meg...csak történt ez a sajnálatos esemény. Egy 5V-os akkutöltőm van, de fogalmam nincs mit mutat, mennyi ideig hagyjam rajta az akkum. Kérem segítsen aki tud... :)

Köszönettel, Bro

• CSOCSO
    cool de az autot megvenned-e ha olcso vw-t keresnel? csak azert mert vki oszinte?!
  • Tufa
    nálatok a kötelező még a szélvédőkárt is fedezi azt mondtad.

nálunk ha az addig hibátlan autód kárt szenved (mondjuk 1-2 évesen) akkor még neked kell fizetned pluszba hogy megcsinálják (tudom mindenkinek van ismerőse meg stb, most a normál eljárásról beszélek)
  • desigo
    legalább őszinte
  • Caby
    SZAR!

Szeretem, az őszinte embereket!
  • I.C.ram
    Megnéztem a bálnát.

Minden rendben volt vele kivéve a kasztni. Na az siralmas volt. Minden eleme meg volt karcolva vagy kulccsal, vagy le volt zúzva. Első sárvédő ívek rendesen rügyeztek a sótól, képzelem, milyen lehet az alja. A tulaj férje anno 30 millió forintért vette Németországból. :)
  • Csabesz6
    buzi
  • R0zs0máK
    ték
  • CSOCSO
    miert mashol nem?
  • Csabesz6
    :D Tudta fene, csak egyszer hallottam.
  • Willi Betz
    :DD Az pszihoDebrecen :D