Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

respect to the man in the ice cream van
Bár a gyorsulásnál értelmetlenebb versenyt nem tudok elképzelni 😄
ÁMEN
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként meg 4.2-eseket kapsz már fél-egy méterért is. Kb 25 darab van a használtautón az 1 méter alattiakból.
érzed a differenciát remélem, mit , kinek és miért kell piszkálni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Te meg azt hiszed, hogy neked van igazad mert talaltal egy szaros kepet egy dizel pumparol? HURRRA!!!
Persze, hogy nem tudok ertelmesen irni mert nehanyan annyira hulyek vagytok, hogy ha 20 mondatot tudnek leirni egybe is keves lenne. Nem birok veletek... azt hiszitek okosabbak vagytok mindenkinel mert be birtok valamit potyogni a faszom googleba meg a youtubeba es maris azt hiszitek, hogy ti profin kenitek meg vagjatok a temat.
persze közúton ki kéne emelni az ilyen ráktenyészetet a forgalomból,az nem vitás
/a verseny az más tészta ott bármit lehet/
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A legújabb Toyota motorokat alapul vevõ felmérésbõl vettem, hogy a dízeleknek magasabb a fajlagos NO és részecske kibocsátásuk jóval.
Hibrideket én sem pártolom, de ha csak az üzemeltetést nézzük, környezetbarátabbak, mint a dízelek.
logikus hogy a kibocsájtási rekorddal nem a w123-ra gondoltam,hanem a blutecre
egy amerikai pickup 4 literes benzinessel biztos kevesebbet szennyez mint egy crdi 2 literes ?
/a hybrid meg a legálszentebb túlbonyolított hülyeség,fõleg az amerikai autók méretében/
Dízelek iszonyat mennyiségû nitrogénoxidot termelnek, valamint elég magas a szennyezõ részecskék kibocsátása is. Benzinesnek csak a CO értéke magasabb a dízeleknél, viszont jóval alacsonyabb az NOx és a részecske kibocsátása is. A Hybrid meg oda-vissza veri a dízelt minden értékben.
A 3-3.5 literes benzines V6 most a menõ. V8 már elég ritka, sor 4 se túl gyakori, de azért van.
A Toyotának pl egy deka dízele sincs. Inkább a hybrid-et nyomatja, amivel kb ugyanazt eléri, mint egy dízellel, ugyanakkor megõrízheti a benzines motor minden elõnyét is.
Hidd el, hogy csak az EU-ban tombol a dízel mánia.
pl. az 1 millió eladott vw tényleg nem sok,de eddig szisztematikusan úgy határozták meg a nitrogéndioxid értékeket hogy védjék a piacot ellenük
pár beépített újságíró egy kis zsebbpénzért mindíg hajlandó úgy megírni a cikkeket hogy a dízel szarul jöjjön ki-az átlagamerikainak meg az a szentírás
sem a gyártóknak,sem az államnak nem jó ha elterjednek,csak az a bökkenõ hogy az új kibocsájtási rekordokat német dízelautók tartják
itt meg bizony lassan kilóg a lóláb!
En is bejartam jopar allamot kvazi kint eltem tobb mint felevet es dizelt nagyon keves kuton adnak. Az europai markakon kivul szinte nincs dizel. Japanoknal is szinte csak a legnagyobb suvokban.