Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
._.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
És te állítod fel a normát? Bújj el az autóddal együtt.
Most derült ki, hogy kb annyira értesz a témához, mint én a hajómotorszereléshez 😄DDDDD
Ostoba.
ilyenkor jönnek a kalibrások, hogy a világ legjobb légellenállású autóját birtokolják.. ajjajjaaajaaajjj...
edit.
amiben több a lóerõ mint a nyomaték. 😄 - ez miért lenne baj?
és sajnos itthon egyre kevesebb a rendes cali
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
240 a vége, egy Vectra/Calibra 240-nél váltódik fel 6-ba, legalábbis egy turbós gyári Cali eldöcög akár 260+ is. 😄
De nem is kell, hogy egy 16-18 éves technika elverjen egy sok-sok éve folyamatosan fejlesztett mai technikát, az ügyben az a zavaró, hogy sok barom tudatlanul "szarozza" a Vectrát/Calibrát, mert látott már néhány leharcolt/ótvarrá "tuningolt" példányt.
És ezt általában olyanok károgják, akiknek olyan vicc motor van az autójukban, amiben több a lóerõ mint a nyomaték. 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
itthon is volt egy turbo 4X4, jájjj, durva volt.
nekem a volvo 1250, és az akkora mint egy anyahajó...
A gyári Vectrát/Calibrát nem a mai EVO-hoz vagy Imprezához hoztam fel példának, de a nem gyárit már a mai EVO-k mellé is oda lehet állítani, nem hogy a régiek mellé.
Csak majd 18 év difirõl beszélgetünk.
talán azok, akik azthiszik, h gyorsulgatástól nagyobb lesz nekik, azoknak talán lehet bajuk vele...
"Elárulom neked, egy Vectra/Calibra egyenrangú ellenfél lenne egy EVO-nak pályán is, persze nem a gyári felfüggesztéssel, meg a gyári teljesítménnyel. "
Ok, ne hasonlítsuk, hasonlítsuk akkor egy korban megyegyezõ EVO vagy Imprezához, ok? 😄
Arról nemis beszélve, h te itt gyári opelekrõl beszéltél...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
nem csak letaposott, kruplihámozószárnyas, ültetett 2.0 8V van ám!
A gyorsulás az tényleg egy baromság, kár hogy nem egészen értetted mit írtam.
Elárulom neked, egy Vectra/Calibra egyenrangú ellenfél lenne egy EVO-nak pályán is, persze nem a gyári felfüggesztéssel, meg a gyári teljesítménnyel.
De ne is hasonlítsuk már a 18-20 éves technikát a maihoz, bár a mostani rallimatyik akik EVO-val meg Imprezával bohóckodnak ez igen rosszul esik. Megértem.
Hát persze. 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nemértem... Ez a gyorsulgatás télleg valami agyatlan egy baromság...
Akkor mondj iet, ha azok a vectrák meg calibrák 2 kanyar után is esetleg látotávolságban lennének egy EVO-nak 😄
Arról nem is beszélve, hogy minimális ráfordítással nem hogy te, de lehet egy gyári EVO vagy WRX STI se lenne ellenfél, vagy legalábbis egyenrangú vetélytárs lenne.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Engem annyiszor betalálnak ezek a barmok, ha a hacsival megyek...komolyan mondom szánalmas...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ha én nem akarok semmit, teheti a picsáját bárki, ahogy akarja, inkább azon röhögök, h mennyire nem veszi észre magát... 😄
Bár az 55LE-mmel nemsokan akartak még kikezdeni <#mf2>#mf2>
http://autozz.blog.hu/2009/12/14/legyorsultam_nem_birta_elviselni_a_vereseget#more1596979