Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Persze tegyük hozzá, hogy nem hobbiautóról van szó, hanem mindennapos használtról is.
Ha második (/sokadik) autó lenne akkor viszont egyértelmûen BMW. <#miaz>#miaz>
][ ВАЗ ][
Ez, vs ez, vs ez..
😄D
De még elfogadnék egy vti-t is <#idiota>#idiota> Rám legalább nem lehet mondani, hogy elfogult vagyok valami iránt..
azért párszor nekem is megkönnyebbülés a Fabiával menni a Citrom után, rendesen fût, halad is szépen, nem kell majom pózban ülni, stb...😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Gyalogosérzékelõ infra: kibaszott jó ötlet
Hipcsiszupcsi kanyarérzékelõ GPS-es lámpa: határeset 😄D
Kétradaros távolságtartó tempomat: istenkirály. egyszer majd rájössz te is, hogy az autózás halála nem a elektronika, hanem egy 3 órás út az autópályán.
Van benne még egy halom cucc, ami kurva jól hangzik. Aki meg vezetési élményt akar, vesz egy mx5-öt, vagy egy typeR-t, vagy tökmindegy.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Viszont az Audi, még mindig a legjellegtelenebb. Talán a Lexust azért megelõzi 😊
Én valahogy nem tudok örülni ennek.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kinek gyorsabb a processzora c. verseny. xD
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"...két radarral és egy infrakamerával pásztázza az utat elõttünk, de arra is ügyel, hogy mi történik mögöttünk. Sõt, a navigációs rendszer segítségével elõre tudja, hogy mennyire éles kanyar következik, és automata váltója ennek megfelelõ fokozatot választ.
...
Felárért az elsõ fényszóró összes lámpája LED-es, ha szembejövõt észlel képes oldalanként kapcsolni a tompítottat, sõt, a navigáció információi alapján elõre tudja, merre kanyarog az út, így nem a kormány eltekerésének hatására, hanem elõre állítja be a világítás irányát."
Beteg. Mostmár tényleg csak pár évtizedre vagyunk a teljesen automatizált közlekedéstõl.
Autóbuziknak érdemes kihasználni ezeket az éveket, mert sztem 20-30 éven belül le fogunk szorulni a versenypályákra 😊
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
mivel nincsen, aki nyomonkövethetõen fogyaszt az tartja el az államot pl. autós
ez nem is lesz jobb,úgyhogy aki nívósabb jármûre vágyik abból fejõstehén lesz
én pl. már lemondtam róla,akkora lúzer nem leszek hogy az államnak keressem a pénzt
][ ВАЗ ][
Átvett autó másnap nem indul
"Visszavittem, azt mondták a Ford-szervizben, ezek a modell típushibái."
.: mobilize.hu :.
Amikor full mindent megadóztatnak keményen,fizetésed felét is ajándékba leadod....
inkább itthon maradtam egy korsó forró kakaó társaságában.
Ennél a résznél azért elmorogtam magam elõtt egy "Magyarország, kurva jó"-t:
"Nullaablakos ügyintézés
Amíg a magyar hatóságok egy ideje az „egyablakos ügyintézés” jelszóval nyomnak le egyre több költséget és bürokráciát a torkunkon, addig az Egyesült Királyságban szóba sem kerül semmiféle ablak. Teljesen értetlenül néztek Gábor rokonára például, amikor az átírás költségei felõl érdeklõdött: „Fizetni? Azért, hogy a nevemre írjanak valamit, ami az enyém? Hát ezért fizetjük az adót, nem?!” Maga az átírás meglehetõsen egyszerû: a régi forgalmin kitöltik a vevõ adatait, kettétépik, az egyiket elküldik postán a nyilvántartónak, a másik felével pedig az új tulaj közlekedik, amíg meg nem jön az új. Aztán megjön, persze ingyen.
Aki figyelt, észrevette: eredetiségvizsgálat sem volt. És a résen lévõk az okmányirodát sem észlelhették, mert ilyen helyre nem kell menni.
Kötelezõ biztosítást viszont kell kötni, továbbá súlyadót és úthasználati díjat is kell fizetni. A rendszer egyszerû, az ember kap postán egy kódot, azzal felmegy a vonatkozó weblapra, ahol kártyával kifizeti a cechet. Ha egyben kifizet egy teljes évet – tessék megkapaszkodni! – kedvezményt kap. Aztán megérkezik a matrica, amit fel kell ragasztani a szélvédõre, szintén postán. "
Mondjuk a szél megbassza a szádat, ha sokáig vagy a szabadban.
Ilyen alkalmakra kell tartogatni egy Land Rovert, vagy Lada Niva-t 😊
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
-délben ugyanez csak szörfszerkóval a tengerpartra
-este irány a házibuli, ahol felpattannak rá a csibék, mentek egy kört a városban, közben maxon küldöd a zenét.
Most képzeld el ugyanezt egy platós klasszikus teherautóval.
Na melyik a lazább? 😄
egy normál teherautónál meg kb. 80-90 %-a,és még tolatni is könyebb vele
Nem találtam jobb képet:

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Ez sem sznobizmus, szimplán megalománia. Ezek an agy szar pickupok nem olyan drágák.
vagy franciaországba
a németeknél státusz meg keleteurópában-szerintem maradjunk annyiban!
bár egyértelmûen ezt sem lehet kijelenteni
ez nem sznobizmus?

Kabriók azért fogynak ennyire, mert egy átlag amerikai is megveheti magának, de ott is egy Chrysler Sebring olyan árban van, mint nálunk egy sima középkat családi autó.
Sokat bringáztam gazdag környékekre, és láttam, hogy a legtöbb gazdagnak (2-3+ millió dolláros kúriák udvarán) tök átlagos autói vannak: Toyota Rav4, Camry, stb stb, de csomó régi vasat is láttam, pl imádják a régi W126-os Merciket, amit megkapsz manapság pár ezer dollárért. Ott nem státuszszimbólum az autó.