Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Bevallom kéne valami powerebb 😊 Meg most össze van törve, és egy retek. Ilyenkor mindig rámjön a "kéne valami jobb" érzés. Ha le van mosva, ki van takarítva és pikk-pakk, akkor meg mindig elfog a "jóóóezzzmég" 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nade miért õrlõdsz? Mégsem olyan über az a fiat, ha folyton a hirdetéseket bújod 😊
Hassan B
Talán a Bömci a legstílusosabb, a leginkább kéne autó, viszont roppant költséges lehet. Az Audi is faja lehet, csak ne romoljon el( had ne ismételjem önmagam ), és mégis - feltéve hogy nem vagy nagydarab - az MX5 tûnik a legjobbnak. Azért a cabrionak is van egy feelingje, és ha azt is hozzávesszük hogy igen jól vezethetõ, azért megy is és nagy eséllyel megbízható, a három közül teljesen egyértelmû lenne számomra a választás.
Persze tegyük hozzá, hogy nem hobbiautóról van szó, hanem mindennapos használtról is.
Ha második (/sokadik) autó lenne akkor viszont egyértelmûen BMW. <#miaz>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

neevous
+Az NB nehezebb is és az 110le nem annyira móka.

SötétBarom
Most az e36 kupéra feszülök 😄Dd Rájöttem, hogy csodaszép 😛

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

neevous
Ha MX-5-öt veszel, akkor elsõre sztem fölösleges NB-t venned, mert ha esetleg nem jön be, annál csak olcsóbban tudod eladni, mint vetted. Az NA ára gyakorlatilag nem csökken már. A feeling ugyanaz, de ha mégsem jön be, nem buksz rajta.

SötétBarom
Én, mivel nem vagyok tehetõs, folyamatosan azon õrlõdöm, hogy nem tudom eldönteni mire van igényem.. Ráadásul totálisan végletes minden autó ami tetszik. Ami megvan az egyikben, az abszolút hiányzik a másikból, és teljesen eltérõ mind.. :C

Ez, vs ez, vs ez..

😄D

De még elfogadnék egy vti-t is <#idiota> Rám legalább nem lehet mondani, hogy elfogult vagyok valami iránt..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csabesz6
Lehet, de most még szeretek szenvedni😊

azért párszor nekem is megkönnyebbülés a Fabiával menni a Citrom után, rendesen fût, halad is szépen, nem kell majom pózban ülni, stb...😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

R0zs0máK
Majd ha öregebb lesz rájön õ is ezekre 😊) Én is imádom vezetni apám Lexusát még a hacsi után is 😄DD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

I.C.ram
Errõl van szó.
SötétBarom
Minek? Nem mindegy neked, hogy a többtízmillás autókban milyen automata seggtörlõelektronika van? 😄

Gyalogosérzékelõ infra: kibaszott jó ötlet
Hipcsiszupcsi kanyarérzékelõ GPS-es lámpa: határeset 😄D
Kétradaros távolságtartó tempomat: istenkirály. egyszer majd rájössz te is, hogy az autózás halála nem a elektronika, hanem egy 3 órás út az autópályán.

Van benne még egy halom cucc, ami kurva jól hangzik. Aki meg vezetési élményt akar, vesz egy mx5-öt, vagy egy typeR-t, vagy tökmindegy.

desigo
BMWs pár milyen szimpatikus
R8 azért brutál még mindig...
Csabesz6
Dehogynem, bojkott XD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

I.C.ram
Ez kb olyan, mint amikor kijött a W140-es, vagy a W220. Ezek voltak akkoriban ilyen forradalmian agyonextrázottak. Nekem tetszik ez a nagy luxus. Nem gyorsulgató hülyegyereknek tervezték, és a legtöbb dolgot ki is lehet kapcsolni, vagy egyszerûen meg se rendeled.
GregSB
Jónak nem jó, de tenni úgyse tudunk ellene, ez lesz...

pajti
<#levele>

I.C.ram
Mondjuk azért van benne igazság 😄

Viszont az Audi, még mindig a legjellegtelenebb. Talán a Lexust azért megelõzi 😊
Csabesz6
De ez tényleg ilyen marha jó dolog?😄
Én valahogy nem tudok örülni ennek.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

MikX
Ezt énsem gondoltam komolyan, deazé biztos lesz ilyen... 😄
Kinek gyorsabb a processzora c. verseny. xD

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

GregSB
Á, sztem trackdayek, versenyek mindig is lesznek. Ki nézne olyan versenyt, ahol 20 robotpilóta menne körbe-körbe az ideális íven? 😛

MikX
vagy még onnan is kiszorul 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

GregSB
A8 teszt @ totalcar

"...két radarral és egy infrakamerával pásztázza az utat elõttünk, de arra is ügyel, hogy mi történik mögöttünk. Sõt, a navigációs rendszer segítségével elõre tudja, hogy mennyire éles kanyar következik, és automata váltója ennek megfelelõ fokozatot választ.

...

Felárért az elsõ fényszóró összes lámpája LED-es, ha szembejövõt észlel képes oldalanként kapcsolni a tompítottat, sõt, a navigáció információi alapján elõre tudja, merre kanyarog az út, így nem a kormány eltekerésének hatására, hanem elõre állítja be a világítás irányát."

Beteg. Mostmár tényleg csak pár évtizedre vagyunk a teljesen automatizált közlekedéstõl.

Autóbuziknak érdemes kihasználni ezeket az éveket, mert sztem 20-30 éven belül le fogunk szorulni a versenypályákra 😊

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

GregSB
Ez kéne most Fejér megyébe 😊

GregSB
<#taps><#taps><#taps>

Link, ha nem siker-lne ay embed.

pszihopata
hiába,pár jól bejáratott gyarmat nekünk is jól jönne,meg egy kis ipar,hajózás stb.
mivel nincsen, aki nyomonkövethetõen fogyaszt az tartja el az államot pl. autós

ez nem is lesz jobb,úgyhogy aki nívósabb jármûre vágyik abból fejõstehén lesz

én pl. már lemondtam róla,akkora lúzer nem leszek hogy az államnak keressem a pénzt

Hassan B
Én egy délután alatt két autós társamat ástam ki a hóból (hogy mire nem jó a hólapát a csomagtartóban?), tehát mondhatnám, itt(K-E-megye) nem túl jók az utak. A fõutak, forgalmasabb részek még csak-csak, de a kertvárosi részek, stb nehezen járhatók.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

desigo
lol

Átvett autó másnap nem indul
"Visszavittem, azt mondták a Ford-szervizben, ezek a modell típushibái."
autoszimulator
én is kénytelen leszek maradni, pedig elég fontos lenne, hogy menjek, most még oda is érnék, de éjjel haza, na az cinkes már...

.: mobilize.hu :.

desigo
A legjobb,hogy itthon meg megy a sírás,hogy nincs pénz.
Amikor full mindent megadóztatnak keményen,fizetésed felét is ajándékba leadod....
én meg szhelyre mentem volna sopronból 😊
inkább itthon maradtam egy korsó forró kakaó társaságában.

GregSB
Autót angliából.

Ennél a résznél azért elmorogtam magam elõtt egy "Magyarország, kurva jó"-t:

"Nullaablakos ügyintézés

Amíg a magyar hatóságok egy ideje az „egyablakos ügyintézés” jelszóval nyomnak le egyre több költséget és bürokráciát a torkunkon, addig az Egyesült Királyságban szóba sem kerül semmiféle ablak. Teljesen értetlenül néztek Gábor rokonára például, amikor az átírás költségei felõl érdeklõdött: „Fizetni? Azért, hogy a nevemre írjanak valamit, ami az enyém? Hát ezért fizetjük az adót, nem?!” Maga az átírás meglehetõsen egyszerû: a régi forgalmin kitöltik a vevõ adatait, kettétépik, az egyiket elküldik postán a nyilvántartónak, a másik felével pedig az új tulaj közlekedik, amíg meg nem jön az új. Aztán megjön, persze ingyen.

Aki figyelt, észrevette: eredetiségvizsgálat sem volt. És a résen lévõk az okmányirodát sem észlelhették, mert ilyen helyre nem kell menni.

Kötelezõ biztosítást viszont kell kötni, továbbá súlyadót és úthasználati díjat is kell fizetni. A rendszer egyszerû, az ember kap postán egy kódot, azzal felmegy a vonatkozó weblapra, ahol kártyával kifizeti a cechet. Ha egyben kifizet egy teljes évet – tessék megkapaszkodni! – kedvezményt kap. Aztán megérkezik a matrica, amit fel kell ragasztani a szélvédõre, szintén postán. "

SötétBarom
LUL, itt meg minden út kristály tiszta, és hétágra süt a nap 😄DD
Mondjuk a szél megbassza a szádat, ha sokáig vagy a szabadban.

GregSB
Azért ez kicsit több egy "kis szél"-nél 😄

Ilyen alkalmakra kell tartogatni egy Land Rovert, vagy Lada Niva-t 😊

LaszloLedzenyi
még anno 99 be volt Orosházán AutoCross európabajnokság. és volt egy Tony Lacko nevezetû szlovák csávó egy F650 es Ford mögötte pedig a nyergesfutó benne a Porsche motoros szöcske. nagyon állat szerelény volt

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

autoszimulator
Azért az kurvajó, hogy van egy kis szél, és konkrétan egész Vas megye megáll, 86osra nem engednek fel, Sopron felé is állítólag a 84es járhatatlan, tök jó, mikor oda akarna menni az ember... 21. század, jah..

autoszimulator
komolyabb hangcucc upgrade-el meg elég piával egy IFA is visszaadja ezt a feelinget 😄

-reggel feldobod rá a crossmocidat és kiruccantok a pályára
-délben ugyanez csak szörfszerkóval a tengerpartra
-este irány a házibuli, ahol felpattannak rá a csibék, mentek egy kört a városban, közben maxon küldöd a zenét.

Most képzeld el ugyanezt egy platós klasszikus teherautóval.
Na melyik a lazább? 😄

pszihopata
sosem értettem miért jó egy pickup nyerges,libeg-lebeg az úton és a hosszának max a fele a raktér

egy normál teherautónál meg kb. 80-90 %-a,és még tolatni is könyebb vele

I.C.ram
I.C.ram
Ja. Ezekre lehet kapni nyerges csatlakozót, és akár kisebb kamionutánfutót is elhúz.

Nem találtam jobb képet:
Balyy
Zsír! <#vigyor3>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

autoszimulator
jobban füstöl ha épp burnout idõ jõ el egy piroslámpánál

Balyy
Erre minek a dupla kerék? Olyan nagy a teherbírása? Csak mert a plató nem vmi nagy.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

I.C.ram
"mert ott ugye nincs olyan autósznobizmus, mint Európai >>EGYES<< részein"

Ez sem sznobizmus, szimplán megalománia. Ezek an agy szar pickupok nem olyan drágák.
pszihopata
akkor menj ki olaszországba,aztán számold meg hány puntó után jön egy s-osztály!
vagy franciaországba

a németeknél státusz meg keleteurópában-szerintem maradjunk annyiban!

bár egyértelmûen ezt sem lehet kijelenteni

ez nem sznobizmus?

I.C.ram
Miért lenne sznobizmus a 4x4 pickup? A legolcsóbb terepjárók, és ott azért baromi nagy távolságok vannak, itt-ott földúttal, kemény idõjárási körülményekkel.

Kabriók azért fogynak ennyire, mert egy átlag amerikai is megveheti magának, de ott is egy Chrysler Sebring olyan árban van, mint nálunk egy sima középkat családi autó.

Sokat bringáztam gazdag környékekre, és láttam, hogy a legtöbb gazdagnak (2-3+ millió dolláros kúriák udvarán) tök átlagos autói vannak: Toyota Rav4, Camry, stb stb, de csomó régi vasat is láttam, pl imádják a régi W126-os Merciket, amit megkapsz manapság pár ezer dollárért. Ott nem státuszszimbólum az autó.
GregSB
Ültél már Golfban és A3-asban? Ha nem veszünk figyelembe pár cicomázást, az A3 gyakorlatilag egy 4 karikás Golf...

pszihopata
ja,amennyiben nem sznobizmus egy baszom nagy 4x4 pickup a pusztába,v. belvárosba
de úgytudom a lifestyle kabriók is az usá-ban fogynak a legjobban

a sznobizmus pénzkérdés