Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Már kezdünk odajutni, hogy az autó eladáson nem haszon, hanem veszteség lesz. Már így is minimális 2-8%os árréssel mûködnek a kereskedések. A szervizek viszont nem ritkán 100-200%kal.
I.C.ram
Ez ugyanaz, mint ahogy az amerikaiak is rájöttek, hogy az örökkévalóságnak gyártott hatalmas, primitív batárjaik gyártása nem kifizetõdõ, mert túl sokáig tartja meg az autóját egy ember, aztán elkezdték ontani a szarabbnál szarabb minõségû autókat. Amerikában meg duplán igaz ez, mert ott ugye nincs olyan autósznobizmus, mint Európai egyes részein, hogy kötelezõ 3-4 évente lecserélni az autót, mert különben összenéznek mögöttünk az utcán.

A veterán autózás is ezért tök más kint, mert ott tök normális, hogy valaki 30 éves vassal jár még.
pszihopata
pont ez a kibaszás része hogy a relatíve olcsó újautó hasznát a gyár az alkatrészhálózaton keresztül hajtja be utólag
ez elõszõr francia találmány volt,de sikeresen átveszi mindenki

célszerszámok,védett szoftverek,egységben cserélhetõ alkatrészek,égõcserére sorbanálló tulajok

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

I.C.ram
Valaki pont ezt szereti, ha átlagos. A legtöbb Audi messze nem olyan karakteres, mint a BMWk vagy a Mercik.
I.C.ram
Jó hát az autótulajok 80% életében nem szerelt autót, még akksit se cserélt. Emiatt tök fölösleges praktikus helyre tenni. Meg ugye tudjuk, hogy a kereskedések már rég nem az eladásokból élnek, hanem a szervizek óradíjából.
I.C.ram
Hát nézd meg a mostani Merciket. Nem igazán hasonlítanak egymásra az orruk alapján. Egyedül a klasszikus Mercedes hûtõmaszk, ami hasonlít, de ugye az meg a Mercedes védjegye alapítása óta, mint az Alfa-nak a fordított ék alak.
R0zs0máK
A Porsche 911 meg egy felturbózott bogár XDDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

GregSB
" Az A1-es a burkolat alatt a VW Polo és a Skoda Fabia technikáját hordozza."

Polo sznoboknak 😄

(mint ahogy az A3 is egy sznob Golf)

R0zs0máK
Nekem nemteccik...olyan aránytalanul semmilyen...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

pajti

pici'ódi <#hehe>

pajti

aztaku..<#ijedt>

MikX
Minden márka ezt csinálja... najó majdnem minden márka...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

pszihopata
talán gerjesztett fogyasztás,kb. mint a kártyás kulcs vagy az esõszenzoros ablaktörlõ

én legalábbis így látom

meg az is tök jó,hogy mikor hugom corsájában lemerült az akksi,egy órát bontottam mire kikerült belõle
az öreg szutykomból 30 másodperc kivenni

peti193
http://old-timer-in-21th-century.blog.hu/

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

cement
ne nekem mondd, mondd a gyáraknak. biztos megvan az oka az autókban miért van így

respect to the man in the ice cream van

pszihopata
szerintem egyszerûbb lenne elhagyni a lámpakapcsolót,mint a motorokon
egy kis elktronikai pöcs indítózáskor kilövi oszt jóvan

cement
aki rönót vesz az meg is érdemli azt mondom 😄

cement
te fasza gyerek vagy de sok farok nem ilyen fasza gyerek és nem tolják be a tompítottat még lakott területen kívül se és az pedig nem véletlen kötelezõ. egyébként azokban a típusokban amik alapbol xenonosak benne van nem feláras. xenonnal jár. sztem nem hülyeség, meg jól is néz ki de kinek mi tetszik

pszihopata
pont egy órája volt nálam a haverom egy megane pár éves van neki harmadszorra szarik be a csomagtérnyitó /csak elektromos van benne/

eddig kétszer levették 50000-re kábelköteg cserével

most jön a harmadik..<#wow2>

Csabesz6
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

fifi
<#eljen><#nevetes1><#taps>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pszihopata
még egy felesleges szar amiért pénzt lehet kérni

fifi
ja igen: bullshit a helyes szó erre...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
ez sztem egy nagy vakítás, amiért el lehet még zsetont is kérni...
"sok okostoni nem nyomja be a tompitottat nappal, pedig jobban látszana az auto, ezt hivatott potolni"
én bekapcsolom, kész ennyi, meg is spóroltam az árát?

cement
/facepalm

jobban látszik. mivel ahogy ráadod a gyújtást bekapcsol. sok okostoni nem nyomja be a tompitottat nappal, pedig jobban látszana az auto, ezt hivatott potolni

fifi
mert jobban lát vele?

Willi Betz
Vakít mint a picsa egyébként. Nappal is.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

cement
nappali fénynek hívják, nappal tényleg hasznos

LaszloLedzenyi
az a ledsor bazzeg. egyébként tegnap este jött velemszembe egy nyú A6 evvel a szar ledsorral és rohadtul pirította szemem, nem tom más hogyvan vele

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

cement
ha a cayennet is ilyen touareg-okadekra csinaljak kinyirok valakit 😄

Willi Betz
Legalább kerültek bele domborulatok,hullámok. Nem olyan dögunalmas szar dizájn mint a többi foschwágen. Egyébként az új Cayenne is így fog kinézni.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

LaszloLedzenyi
ez azé pofásabb kicsit

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

cement
fosch

Csabesz6
Egész pofás<#vigyor5>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
szerintem meg pont ez kéne hogy ne csak a jel alapján tudjuk mi az

legyen karaktere a márkáknak -ez tetszik egyébként

GhostR1der
Mercedesnél se vót' sosenem egyenedizájn.

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

I.C.ram
Nem tudom, miért kell erõltetni ezt az egyendizájnt a VW-nél.
GregSB
Itt az új tuarég

Szívesen terpeszkednék benne 😊

GregSB
Én pont fordítva vagyok vele 😊

Belsõben nekem az S80-által elkezdett irány jött be, ez egy bunker ahhoz képest 😞

I.C.ram
Csak mikor naponta 5x megismételhetnéd, mert vagy rátolják a havat a kotrók, vagy simán éjjel nappal esik, akkor szerintem te is leszarnád.
desigo
Nekem valahogy alap,hogy letakarítom a kocsiról a havat
fõleg ha már nem is esik.

Washington 2010. február 11
Csabesz6
Dehogy😊
Nagyapámé a fõ érdem.
65 évesen azt hiszem elég precízen dolgozik még mindig.

neevous
Egyedül?😊

Csabesz6

Alakul😊

Csabesz6
Pontosan.Csak nem éreztem helyén valónak a "mi nem visz el?" kérdésedet, ugyanis nem ezen volt a hangsúly😊

desigo
Fiatalon elsõ autódnak persze,hogy jó.Lehet rajta gyakorolni,ökörködni,rutint szerezni.Egyszerû kisautó ha baja is van gyorsan megszereled.Kötõdsz hozzá mert élményeid vannak vele,örömmel gondolsz rá.Viszont nem akkora nagy classic jóság,hogy másnak is eszébe jusson használni,netán felújítani egyet.
Csabesz6
Kivetted a lényeget.Ezt az autót úgy kaptam, tök ingyen.Mivel ajándék lónak ne nézd, meg ugye francia, meg ugye Visa meg stb...szóval minden ellene szól, kivéve azt a tényt, hogy mindig vigyáztak rá.Talán ezért becsülöm ezt az autót.És sokkal jobb, mint amire számítottam.
Jó néha vannak hülyeségei, de szerintem bõven elnézhetõ neki.
Te buszoznál inkább?

desigo
miért mi nem visz el?
Csabesz6
Baszod😄

Párszor kib@ssza nálam a biztit a Citrom, de azért szar látni ilyen képet.<#rolleyes>
Az esetek 95%-ban elvisz oda, ahova indulok.

ez még R2nak is sok.. 😄DD