Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A veterán autózás is ezért tök más kint, mert ott tök normális, hogy valaki 30 éves vassal jár még.
ez elõszõr francia találmány volt,de sikeresen átveszi mindenki
célszerszámok,védett szoftverek,egységben cserélhetõ alkatrészek,égõcserére sorbanálló tulajok
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Polo sznoboknak 😄
(mint ahogy az A3 is egy sznob Golf)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
én legalábbis így látom
meg az is tök jó,hogy mikor hugom corsájában lemerült az akksi,egy órát bontottam mire kikerült belõle
az öreg szutykomból 30 másodperc kivenni
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
respect to the man in the ice cream van
egy kis elktronikai pöcs indítózáskor kilövi oszt jóvan
eddig kétszer levették 50000-re kábelköteg cserével
most jön a harmadik..<#wow2>#wow2>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"sok okostoni nem nyomja be a tompitottat nappal, pedig jobban látszana az auto, ezt hivatott potolni"
én bekapcsolom, kész ennyi, meg is spóroltam az árát?
jobban látszik. mivel ahogy ráadod a gyújtást bekapcsol. sok okostoni nem nyomja be a tompitottat nappal, pedig jobban látszana az auto, ezt hivatott potolni
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
legyen karaktere a márkáknak -ez tetszik egyébként
Belsõben nekem az S80-által elkezdett irány jött be, ez egy bunker ahhoz képest 😞
fõleg ha már nem is esik.
Washington 2010. február 11
Nagyapámé a fõ érdem.
65 évesen azt hiszem elég precízen dolgozik még mindig.
Alakul😊
Jó néha vannak hülyeségei, de szerintem bõven elnézhetõ neki.
Te buszoznál inkább?
Párszor kib@ssza nálam a biztit a Citrom, de azért szar látni ilyen képet.<#rolleyes>#rolleyes>
Az esetek 95%-ban elvisz oda, ahova indulok.