101020
.
-
#85556 Mert valszeg ez is azért néz ki így, mert ILYENNEK KELL LENNIE. -
#85555 Na ja. Ez így is van... de ez(most kerstem és be is tettem háttérnek) sokkal jobban tetszik... :P
Nem is egy kategória tudom, de akkor is... 3 sör után az embernek jobban jön, hogy belekössön mindenbe. -
#85554 Amikor versenyautót csinálnak, akkor minden normális ember leszarja, hogy milyen sztájl áll jól a kocsinak, és csak a funkcionalitás számít. -
#85553 (Meglátszik a sörözés az írásomon)
Bocsi a két hsz-ért. -
#85552 Nem ez a style áll jól neki szerintem... Szvsz.
-
#85551 Ez az a brutál pályára épített bmw, ott van benne a bukókeret is. Nem dísznek rakták rá a szárnyat. -
#85550 Hát mivel gyári, gondolom nem bizsuból van rajta. Ettől függetlenül tényleg "kissé" idegenül hat... -
#85549 Azt a szart mire tették oda???
Persze kéne de akkor is nagy ízlés ficamra vall az a légterelő... -
#85548 Ájj, áránybarátom, ötezeréé :D -
#85547 no és szinesfimet tuc-e?:D -
#85546 :DDDDDDDDD -
#85545 Énis lakatos vagyok :D
Mármint karosszéria, mielőtt valaki... :D -
#85544 van pesten korrekt emberem rá ha érdekel, előtúrom a számát. M3as mellett vannak Bp-n -
#85543 fakk :DD -
#85542 Fényező vagyok, van kasztnis cimbim is. Elég messze vagy távolságra. :)) -
#85541 csöndbemarac:D -
#85540 Hű te lakatos vagy? Épp keresek egy ügyes kezű mestert aki igényesen megcsinálná az autómat :DD -
#85539 Rover 800 Coupé
volt fénykorában... -
#85538 Mi baj vele? -
#85537 De gáz az a kék:D -
IVU #85536 -
#85535 Na ez mi a lófasz?:DDD -
#85534 Főcímet olvastam csak el a Totalcaron. És kapásból mondtam,hogy már ideje volt :D És közben basszus Brazilia...:/ -
#85533 Azt a legterelot leszednem rola ,de meg igyis mocskosul allat! -
#85532 M3 Vasalódeszka Edition
-
#85531 bocsi,nem birtam nagyobb felbontásban...:D -
#85530 megvan a 200k
-
#85529 -
#85528 ez degeci jol nez ki
nemtom mi ez a body kit rajta ( a tobbi 2.3v16 oldala nem igy nez ki)
kar hogy usa spec es automata.
eu spec manual lenne raugranek! -
USAMEN POWER #85527 Nem tudom honnan veszed hogy rosszul sikerült, biztos sok tapasztalatod van a verdával kapcsolatban. Én jövő év tavasz - nyár, vhogy így fogok venni egyet, külsőre nagyon bejön, és inkább jókat hallottam róla. Mondjuk a 4 ajtós változatért nem vagyok oda, de a Coupe az el van találva. -
#85526 Hat meglatjuk. Minden attol fugg, hogy mennyiert tudnam elhozni a kocsit.
Kosz az infokat! -
#85525 Sajnos minden autó(legtöbb) ellensége a rozsda, és azt már igazán nem lehet eltüntetni. Csak meghosszabbítani mindig pár évvel. Erről lehetne írni. Még a tél beállta előtt hozzák javíttatni a kocsikat ezzel a problémával is. Mercedesek is voltak, abból is az E-osztály, 2000-es évjárat körüliek. Az egyiknek a küszöb + ami van küszöbvédő díszléc (ha kinyitod az ajtót) alatt, a patentok lyukai körül. Ennél ugye le kellett venni mind a négy ajtót, hogy normálisan hozzá lehessen férni.
Másik az ezüst, annak mind a négy ajtó alja kívülről(díszléc alatt), + a belseje alul, és ennél is a küszöb.
A kilincsnél lévő sérülést meg ha már annyira belebújnak az autóba próbálják meg inkább kinyomkodni és utána kittelni. Ha multispotozzák oda a fém védeleme, mert ugye megégeti a felületet egy pontba(többe). Ajtóknál igaz lehet orvosolni ha az égett részt letisztítják, kezelik ...
Én most a küszöbömnél inkább nem engedtem, hogy spotozzák mert azt nem tudom belülről lekezelni és előbb utóbb ott elkezdi enni a rozsda. Szerencsére csak egy kis horpi.
Ma csináltam egy Nissan Almerat. Eredetileg csak egy jobb hátsó ív + küszöb javítás (rozsda). Ezt az autót már régen valahol javították(nem nálunk), mert a jobb hátsó ajtó farcban(kerék ív) már szétrepedt a kitt. Dolgozott alatta a rozsda, szabályosan szét volt nyílva(állt a kitt alatt is a víz). Természetesen ott ahol előzőleg átlett hegesztve. Így lett egy ív + küszöb javításból még egy farc javítás is ami több idő igényelt mint az eredeti javítások. Kb. egy arasznyi kittet kapartam le/drót korongoztam le. És töltöttem után rá kb. 1cm üvegszálat + kittet. -
#85524 Egy normálisabb metál simán ütheti a 400k-t...
Mivel gondolom minőségi festék kell, meg minőségi munka, nem ilyen "otthon a garázsban lefújom százéé"
Enyémre 250-et mondtak, ezt úgy, hogy megcsinálom az előkészítést, lakatolást, fillereezést, szórógittezést. Természetesen metál, lakkal együtt. -
#85523 Hat meg nincs, csak kalkulalom, hogy mibe fog fajni, ha lesz :) Van az a bordo, amit neztem augusztus elejen. Az nagyon mozgatja a fantaziam, csak felo, hogy nagyon rohad, mert telen nyaron kint allt, es soban hemperegtek vele kb. De amugy nagyon jol nez ki, es aron alul van elegge, szerintem. -
#85522 Amúgy mióta van bálnád?Vagy nem saját?:) -
#85521 -
#85520 Mindenkeppen metal kell, es lehetoleg minosegibb. Tehat nem akarom, hogy fel ev mulva mar holyagosodjon a fenyezes. +Van nemi feluleti rozsda is, amit mindenkeppen le kene pucolni (sozott utaktol az elso sarvedok ivei) + egy horpadas, amit pajszerrel csinaltak a kilincs alatt. -
#85519 Itt kezdődik egy gagyi akrill fényezés. Tovább drágítja ha metál, vagy gyöngyház... Ha esetleg szeretnéd még, hogy teljesen fémig legyen leszedve a festék.
Amúgy bírom, sokan (mármint nem Ti) nem bírják felfogni, elképzelni, hogy mi kerül annyiba pl. egy autó teljes külső újrafényezésen, vagy akár csak egy elem lefestése.
-
Borg #85518 Lesz is annyi, ha olyan fényezést akarsz, ami 2 éven belül nem mállik le ugyanúgy. -
#85517 csak? En azt hittem ilyen 350-500k.