101020
.
  • Csabesz6
    Mert valszeg ez is azért néz ki így, mert ILYENNEK KELL LENNIE.
  • bboyatty
    Na ja. Ez így is van... de ez(most kerstem és be is tettem háttérnek) sokkal jobban tetszik... :P
    Nem is egy kategória tudom, de akkor is... 3 sör után az embernek jobban jön, hogy belekössön mindenbe.
  • bardocz
    Amikor versenyautót csinálnak, akkor minden normális ember leszarja, hogy milyen sztájl áll jól a kocsinak, és csak a funkcionalitás számít.
  • bboyatty
    (Meglátszik a sörözés az írásomon)
    Bocsi a két hsz-ért.
  • bboyatty
    Nem ez a style áll jól neki szerintem... Szvsz.
  • bardocz
    Ez az a brutál pályára épített bmw, ott van benne a bukókeret is. Nem dísznek rakták rá a szárnyat.
  • csabush
    Hát mivel gyári, gondolom nem bizsuból van rajta. Ettől függetlenül tényleg "kissé" idegenül hat...
  • bboyatty
    Azt a szart mire tették oda???
    Persze kéne de akkor is nagy ízlés ficamra vall az a légterelő...
  • MikX
    Ájj, áránybarátom, ötezeréé :D
  • maffioso
    no és szinesfimet tuc-e?:D
  • Csabesz6
    :DDDDDDDDD
  • MikX
    Énis lakatos vagyok :D
    Mármint karosszéria, mielőtt valaki... :D
  • Tufa
    van pesten korrekt emberem rá ha érdekel, előtúrom a számát. M3as mellett vannak Bp-n
  • R0zs0máK
    fakk :DD
  • Magnumrolcsi
    Fényező vagyok, van kasztnis cimbim is. Elég messze vagy távolságra. :))
  • maffioso
    csöndbemarac:D
  • R0zs0máK
    Hű te lakatos vagy? Épp keresek egy ügyes kezű mestert aki igényesen megcsinálná az autómat :DD
  • fifi
    Rover 800 Coupé

volt fénykorában...
  • Csabesz6
    Mi baj vele?
  • Csabesz6
    De gáz az a kék:D
  • IVU
  • Willi Betz
    Na ez mi a lófasz?:DDD
  • Willi Betz
    Főcímet olvastam csak el a Totalcaron. És kapásból mondtam,hogy már ideje volt :D És közben basszus Brazilia...:/
  • bency
    Azt a legterelot leszednem rola ,de meg igyis mocskosul allat!
  • cement
    M3 Vasalódeszka Edition

• maffioso
    bocsi,nem birtam nagyobb felbontásban...:D
  • maffioso
    megvan a 200k
  • SötétBarom
  • CSOCSO
    ez degeci jol nez ki

nemtom mi ez a body kit rajta ( a tobbi 2.3v16 oldala nem igy nez ki)

kar hogy usa spec es automata.

eu spec manual lenne raugranek!
  • USAMEN POWER
    Nem tudom honnan veszed hogy rosszul sikerült, biztos sok tapasztalatod van a verdával kapcsolatban. Én jövő év tavasz - nyár, vhogy így fogok venni egyet, külsőre nagyon bejön, és inkább jókat hallottam róla. Mondjuk a 4 ajtós változatért nem vagyok oda, de a Coupe az el van találva.
  • I.C.ram
    Hat meglatjuk. Minden attol fugg, hogy mennyiert tudnam elhozni a kocsit.

Kosz az infokat!
  • Magnumrolcsi
    Sajnos minden autó(legtöbb) ellensége a rozsda, és azt már igazán nem lehet eltüntetni. Csak meghosszabbítani mindig pár évvel. Erről lehetne írni. Még a tél beállta előtt hozzák javíttatni a kocsikat ezzel a problémával is. Mercedesek is voltak, abból is az E-osztály, 2000-es évjárat körüliek. Az egyiknek a küszöb + ami van küszöbvédő díszléc (ha kinyitod az ajtót) alatt, a patentok lyukai körül. Ennél ugye le kellett venni mind a négy ajtót, hogy normálisan hozzá lehessen férni.
    Másik az ezüst, annak mind a négy ajtó alja kívülről(díszléc alatt), + a belseje alul, és ennél is a küszöb.

A kilincsnél lévő sérülést meg ha már annyira belebújnak az autóba próbálják meg inkább kinyomkodni és utána kittelni. Ha multispotozzák oda a fém védeleme, mert ugye megégeti a felületet egy pontba(többe). Ajtóknál igaz lehet orvosolni ha az égett részt letisztítják, kezelik ...
    Én most a küszöbömnél inkább nem engedtem, hogy spotozzák mert azt nem tudom belülről lekezelni és előbb utóbb ott elkezdi enni a rozsda. Szerencsére csak egy kis horpi.

Ma csináltam egy Nissan Almerat. Eredetileg csak egy jobb hátsó ív + küszöb javítás (rozsda). Ezt az autót már régen valahol javították(nem nálunk), mert a jobb hátsó ajtó farcban(kerék ív) már szétrepedt a kitt. Dolgozott alatta a rozsda, szabályosan szét volt nyílva(állt a kitt alatt is a víz). Természetesen ott ahol előzőleg átlett hegesztve. Így lett egy ív + küszöb javításból még egy farc javítás is ami több idő igényelt mint az eredeti javítások. Kb. egy arasznyi kittet kapartam le/drót korongoztam le. És töltöttem után rá kb. 1cm üvegszálat + kittet.
  • MikX
    Egy normálisabb metál simán ütheti a 400k-t...
    Mivel gondolom minőségi festék kell, meg minőségi munka, nem ilyen "otthon a garázsban lefújom százéé"

Enyémre 250-et mondtak, ezt úgy, hogy megcsinálom az előkészítést, lakatolást, fillereezést, szórógittezést. Természetesen metál, lakkal együtt.
  • I.C.ram
    Hat meg nincs, csak kalkulalom, hogy mibe fog fajni, ha lesz :) Van az a bordo, amit neztem augusztus elejen. Az nagyon mozgatja a fantaziam, csak felo, hogy nagyon rohad, mert telen nyaron kint allt, es soban hemperegtek vele kb. De amugy nagyon jol nez ki, es aron alul van elegge, szerintem.
  • Csabesz6
    Amúgy mióta van bálnád?Vagy nem saját?:)
  • Csabesz6
  • I.C.ram
    Mindenkeppen metal kell, es lehetoleg minosegibb. Tehat nem akarom, hogy fel ev mulva mar holyagosodjon a fenyezes. +Van nemi feluleti rozsda is, amit mindenkeppen le kene pucolni (sozott utaktol az elso sarvedok ivei) + egy horpadas, amit pajszerrel csinaltak a kilincs alatt.
  • Magnumrolcsi
    Itt kezdődik egy gagyi akrill fényezés. Tovább drágítja ha metál, vagy gyöngyház... Ha esetleg szeretnéd még, hogy teljesen fémig legyen leszedve a festék.
    Amúgy bírom, sokan (mármint nem Ti) nem bírják felfogni, elképzelni, hogy mi kerül annyiba pl. egy autó teljes külső újrafényezésen, vagy akár csak egy elem lefestése.
  • Borg
    Lesz is annyi, ha olyan fényezést akarsz, ami 2 éven belül nem mállik le ugyanúgy.
  • I.C.ram
    csak? En azt hittem ilyen 350-500k.