Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Mindegyik piros, fehér csíkkal a közepükön, ha jól emlékszem.Majd csinálok fotót, ha megyek a termosztátért.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Amúgy szép ez is. 😊
respect to the man in the ice cream van
szerk. de nagyon egyben van, és tatabányai 😛
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Élõben valóban el van találva. 20 évig egyetlen audi sem tetszett, de ez az új generáció nagyon alázósra sikeredett.
Ettõl függetlenül a hírekben és képeken uncsi hogy ugyanúgy néz ki az összes modelljük.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
...ha<#sniffles>#sniffles><#ravasz1>#ravasz1><#zavart1>#zavart1>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
:) Semmi okosság :P
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Valszeg az a gond, hogy valójában nincs a biztosítóknak közös rendszerük, ahol a kártörténeti naplókat hozzáférhetõen tárolnák.
Az ismerõs az aegon-nál dolgozik, tehát csak akkor tud lekérdezni károkat, ha a káresemény aegon szerzõdés alatt keletkezett. Ennek kicsi az esélye.
Bocs a félreinfoért, ha tudok többet majd írok.
Az viszont kiderült, hogy Walaki L.A.-ben született 😄D
iz dat true walaki?
és ugyan miért csinálnád nem másképpen? nem kéne ellesni a zsidó praktikákat. -,-
na de off, off, off.
én most olvastam, hogy a zsidók tulajdonképpen cigányok, és fordítva 😄DDDDDD
ez komoly. Egy izraeli néprajzkutató professzor cikkje alapján.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
GOTO 81780
részemrõl ennyi...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nem vagyok zsidó, meg nem is ismerek zsidót, de a hülyeség az idegesít