Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Bár ha ködlámpa elöl hátul + refi akkor megvan durván 400 😊
.: mobilize.hu :.
egyébként mûszerfallal együtt legalább 20-30 izzó ég ilyenkor
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
kb 1%os fogasztásnövekedést okoz a tompított, nem éri meg nem felkapcsolni...
respect to the man in the ice cream van
ugyer ezt te sem gondolod komolyan?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ausztriában talán egy éve vonták vissza a kötelezõ tompított fényt orrba-szájba, egyrészt azért, mert semmivel sem csökkent a balesetek száma, vagyis semmi ráhatással nincs a statisztikára, másrészt felkapcsolt fényszórókkal az autó többet is fogyaszt, olyan 0,5-1 literrel 100 km-re = több károsanyagkibocsátás.
De javítsátok ki, ha ez nem így van most a Lajtán túl.
MI A FASZNAK KELL AUTÓ AHHOZ HOGY KÉT SAROKRA ELMENJ??! Ááá.
Jogsi nélkül. Nagyon büszke vagyok rád, inkább add át a volánt valakinek, hogy elvigye a segged két sarokra, mert az egy perc séta, kétkerék neked büdös.
(havernak ennyi volt)
De tulajdonképpen mi tart vissza attól hogy felkapcsold? 😄
respect to the man in the ice cream van
sosem szoktam felnyomni, csak este meg autópályán. még nem állítottak meg miatta soha, de egybként mit kaphatnék érte?
Hat-hat forinttal emelkedik a benzin és a gázolaj ára is a hazai töltõállomásokon - értesült a holtankoljak.hu. A benzint így 324 forintos átlagáron tankolhatjuk szerdától, a gázolaj literenkénti átlagos ára pedig 300 forint lesz.
A bioetanolt 226 forintért tankolhatjuk, az árkülönbség így csaknem 100 forint a normálbenzin árához képest. Autógázt 174 forintos literenkénti áron kaphatunk.
holtankoljak.hu
már vártam, oly rég volt ily nemes esemény
.: mobilize.hu :.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Így vigyázzak a kocsira. Faszom.
www.voltetorve.hu - ismeri valaki?
most cserélem épp a hátsó féktárcsákat.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.