101020
.
  • Csabesz6
    De ott a Millenes is!:D
  • bardocz
    Csak a nevét meg az autót kevertem össze!:D
    Köszönöm, erre gondoltam!
  • Csabesz6
    Ez pedig tenyleg Millen:D
  • Csabesz6
    Nem erre gondolsz?
  • bardocz
    Valakinek megvan az a videó, ahol Rhys Millen végigdriftel egy útvonalat elsőre, egy ilyen hegyi út. Ha jól emlékszem Hyundai Genesis-el csinálja, amiben egy Nascarba való motort raktak. Sehogy sem találom youtube-on.
  • Tufa
    velem csak szimplán kicsesztek nemrég, autóhifiben.
    Srác hetek óta nyaggatott hogy kell neki egy komplett rendszer, eljutottunk arra a pontra hogy következő nap jönne, vegyem meg a cuccokat (egy az enyémhez hasonló Kicx+DLD rendszer készült volna bele, kb 300e ft értékben). Megvettem, jeleztem hogy nálam van.
    Hát sajna csak jövőhéten fog ráérni mert ezmegaz jött közbe.
    Ok, addig szárazkenyér de sebaj majd jövőhéten.. Jövőhéten kaptam egy SMS-t hogy bocsi de már nem aktuális mert a barátnője meglepte egy SAL rendszerrel és hogy az mennyire állat ( :O ).
    Az volt a szerencse hogy sikerült viszonylag gyorsan kipörgetnem a cuccokat de egy kiadós anyázás kijött belőlem rendesen amikor megjött az üzenet :D
  • eksy
    Pedig pont a cápát szeretnék föléleszteni.
    "hogyan fog megújulni a BMW úgy, hogy közben visszacsempészik a legendás cápaorrot is"
    http://www.origo.hu/auto/20100724-bmw-design-night-gran-coupe.html
  • eksy
    A magyar az magyar, még a világ végén is.
  • CSOCSO
    Na.. akkor sztorizgassunk!
    Van a kocsimon egy felni amit az autoval vettem. A felni neve Nippon Racing Wishbone.

Mikor megvettem az autot, nagy nehezen talaltam 1 weboldalt ahol volt kep a felnirol de az oldal gagyinak tunt es amugy is azt irtak hogy mar nem gyartjak.
    Amugy nekem 17 es meretbenvan fent.

Teltek-multak az evek, par honapja valahogyan belebotlottam az ebayen vkibe aki 200 dolcsiert ad egy egesz szett felnit! Marmint az en felnijeimbol.. 18 as meretben!
    Tok zsir,hurra, van neki 4 szett... majd megveszem amikor nem tudom mire kolteni a manit ( csak azert hogy nagyobb legyen a felnim).
    Szal multak a honapok, rakerestem a csakora ebayen.. lattam, hogy mar csak 2 van neki! Mondom jolvan.. kov honapban jon egy csaladtag ide amcsiba.. majd utanna megveszem. Csaladtag hazament mar ket hete, es most megtalalt vki egy amcsi forumon, hogy honnan van a felnim es kene neki is stb.
    Leirtam, hogy nem lehet mar venni bla bla bla.

Aznap este a munkaban eszembe jutott, hogy mekkora marha vagyok.. hat miert nem veszem meg a ket felnit 400 ert es adom el neki az egyik szettet 400 ert!?!?!
    Na azonnal ahogy hazaertem, irtam is a csakonak az otletemrol hogy van egy haverom aki azt mondja tud szerezni japanbol ( kamu) 400 ert per szett!
    Na a csavo nagyon boldog lett.. 400 dodo is olyanjol hangzott egy szett felniert hogy nemigaz! Erre megyek az Ebayre... HAT NEM AZNAP VETTE MEG VKI AZ UTOLSO ELOTTI SZETTET!?!??!?!?!

Hat ilyen nincs!!!!! hihetetlen! gyorsan megvettem magamnak az utolso szettet es irtam az ebayesnek, hogy nincs-e neki meg veletlen 1 szettje?!

Masnap irt az ember hogy de van neki meg 5!!!!!!!!!!!!
    Na... az szep. Irtam a forumosnak, hogy akkor van felni 400 ert.. kene a cime es itt a paypalom kuld a manit.
    Leirta a cimet majd orakig nincs valasz.
    Valaszoltam neki este, hogy akkor most mi van?!

Majd jott az oromteli valasz uzenet, hogy talalt az Ebayen 200 ert!!!!!!!!!!!!!!!

en meg ott doltem bele a kardomba... miutan meglestem, hogy tuti nem latja a history-t hogy ki vasarolt az embertol es mit :D Mert latta volna, hogy en megvettem elozo nap a felniket.

Ez van.. nem jott ossze. :(

Nem tudtam, hogy tudja-e a felni nevet. En nem mondtam neki. Es az ebayos csavo amugy is szarul irta a nevet a felninek szall nippon racingot nem is talalsz az ebayen.

Mind1. Az en felnim uton van olcsoert. A baj, hogy szurke es vagy masik 400 lesz lefestetettni gunmetalra
  • matthias92
    az eleje a Volvokra emlékeztet (S40, S60, S80)
  • MikX
    Jaja, így képről fura a nózi.
    Aztán majd meglássuk' élőben
  • bency
    Szerintem nagyon szepre sikerult,es a Lotus Elite is elkepesztoen szep,nem kell valtoztatni rajta semmit!
  • Willi Betz
    Eleje az így képről nem az igazi,többi az brutál.
  • SötétBarom
    Cápából cicát csináltak. :D
  • Csabesz6
    Nem csak szerinted.
  • Csabesz6
    Ugyanez a véleményem:)
  • I.C.ram
    Jól néz ki, de a belseje hihetetlen ocsmány, azzal a LEXUS RX belsővel.
  • SötétBarom
    Oldalnézet-hátulnézet awesome.
    Szemből viszont nem annyira nyerő nekem. Aztán lehet, hogy élőben szétbüntet mindent :)
  • Máté94
    Képen valahogy nagyon semmilyen. :S
  • GregSB
    Azt hiszem szerelmes lettem:

• broman191
    Most akartam betenni. Approved! :)))
  • SötétBarom
    Ez csak szerintem kurva szép?

• GregSB
    Ezt ideális esetben nem is te vezeted, hanem Garson. Te csak a hátul utazó supercarral, illetve a pezsgőfurdőben koktélozó luvnyákkal kell, hogy el legyél foglalva :D
  • SötétBarom
    Nincs rá jogsim
  • GregSB

• SötétBarom
    Ejj ez mennyivel szebb mint a mostani 6os :o
  • Csabesz6
    szep
  • GregSB
    Bazz, 650 lóerő ebben a kis vacakban... :S

• USAMEN POWER
    Odabasz!
  • MikX
    nemis rossz, sőt...

Bár félve mondom ezt egy BMW-re :D
  • DIESEL DOG #85726
    Túl sok ez az elmozdulás, nem éppen egészséges az autónak...
  • pszihopata
    biztosan,ekkorát nem bólinthat csoda hogy nem tépi szét a kipufogót
  • SötétBarom
    Kecc! :D
  • dieselG
    Szerintetek cserére szorulnak a bakok ennél a motornál?
  • USAMEN POWER
    Visszaköpte a halál.
  • Borg
    Mákja e volt?
  • SötétBarom
    Lehet eladó lesz tavasszal :> Ha nem, akkor ezentúl ezen lesz a téligumi.
  • DIESEL DOG #85719
    Hol versenyeznék? 1.5-ös karbis Samara-val? :D

30ezrenként ledobom róla spanolóval együtt osz' jónapot... legkésőbb 35ezer... szeretem az autómat rendben tudni, szeretem azt ha minden a legnagyobb rendben van vele... :)
  • Kicsizoli
    Milyen autód van hogy 30 ezrenként megeszik a szíjjakat????

Vagy versenyezel?
  • matthias92
    megártott az alkohol

amúgy szép gép! :) tetszik az alufelni!