Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, visszaútra leszek kíváncsi a ponton hogy viseli a körülményeket 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
segítik,támogatják a másikat
remélem készítenek sok fotót ahogy szenvednek a nagy hóban xD
És elég nagy állatság is kell egy ilyenhez, hogy belevágjon, és hogy a felesége is bennelegyen minden hülyeségben, az komoly 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ne kotorásszunk már a zsebében-fõleg hogy fogalmunk sincsen mennyit keres,felnõtt ember nem fog éhenhalni sem õ sem a családja nyugi,senkitõl nem kért kölcsön a kollégái ajánlották fel
egyébként a tc-nek már a reklámért is megéri egy ilyen projekt simán beszállhatnak az útjába sõt a kocsiba is ,a winklerék a rádióban is nyomták ami rengeteg olvasót hoz
végre egy kis Clarkson-os kalandtúra,a sok fos dícsérgetõs újautó bemutatós cikk után
én értékelem ha valaki nem csak álmodozik,hanem küzd a hobby-jáért,és szívesen olvasom az írásait amik terjedelemben pl. annyi mint amennyit az összes többi ír a tc-n
errõl az útról is ír biztosan majd egy fasza cikket,ami eleve egy unicum egy veteránosnak,lábon több ezer km egy ismeretlen 50 éves kocsival amiért leszurkolsz úgy 5000 eurót hogy láttál 5 képet róla
kurvára nem értem miért vagy ilyen negatív vele szemben,fõleg hogy mindketten a régi mercikért vagytok oda
te adatokat linkelgetsz hogy õ milyen hülye meg mennyire nem ért hozzá,õ meg veszi eladja küzd velük
ezek után te nevezed szánalmasnak õt?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"If in doubt, flat out!\"
Úgy vettük hogy kb. 5-6 milire volt a Földtõl. Csajé' vót! <#vigyor1>#vigyor1>
Kicsit szánalmasnak tartom.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
mentunk egy szorakozohelyre, ami a helyi plaza 4. emeleten van. mar gyanus volt a plaza parkolojanal, hogy rendor transit, meg sok focus. kiszalltunk be akarunk menni, a fotocellas ajtok es a forgoajto is uzemen kivul, egy csomo ember mar ott fagyoskodott kint.
na én persze marha leleményes gyerek vagyok, mondom a többieknek pattanás vissza a kocsiba, mert én be akarok éjfél elõtt érni. (sokkal olcsóbb a belépõ, mint éjfél után).
ledzsaveltünk a mélygarázsba, leparkoltunk, majd fellifteztunk a 3. szintig, ott meg kellett állnunk mert a másik lift visz csak fel a 4. szintre, ugyhogy at kellett setalnunk a 3. szinten. na de ott mar friss jelvenyes baratunk meg is allitott hogy mi mit keresunk itt. hat mondom melygarazsbol jovunk, megyunk a masik lifthez. 5-en voltunk, mindannyiunkat lekérdezett cb-n hogy nem-e vagyunk körözve, satöbbi... hát nem kell mondanom, nem értünk be éjfél elõtt, kb 30-40 percet elbaszakodott vele. nem beszélve hogy a club inkább egy rendõrbálra hasonlított, valami razzia volt és mindenütt rendõrök. érezd jól magad 😄
respect to the man in the ice cream van
kb ilyesmit kaptam múltkor egy hasonszõrû sztorimra<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Tökre megértelek.
Amihez meg dolgozni kéne akár egy picit is, azt kb leszarják.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
100 méterenként villogva mindenkit állítottak meg és igazoltattak
kajálásból hazafelé tartva mögénk vágnak és villogva letolnak
negyed óráig ellenõriznek minden iratot
már a boltokból az eladók is minket néznek,hogy mi tart eddig
nekünk kellemetlen,nyomasztó az egész õk meg szépen elbandáznak,röhögnek
aztán elmennek fény nélkül agyon gyilkolva az új Fordot...
az nem baj,hogy rengeteg ismerõs kis falvakban retteg,hogy mikor törnek be hozzájuk és fojtják meg õket (mert egyre több ilyen betörés van)
na igen, csak ilyenkor mivel tudod bizonyítani, hogy tényleg indexeltél? két járõr szava (elvileg!!) többet ér az aranynál... csak ahhoz elõbb becsületesnek kellene lennie mindüknek..
.: mobilize.hu :.
Érdemes lenne lassan jogilag felülvizsgálni az igazoltatás szabályait Magyarországon.
Mai fél órás városi utam folyamán összesen 4 alkalommal láttam OK NÉLKÜL, járõrautók által villogóval félreállított és ellenõrzött civil autót.
Természetesen az 5. alkalommal én is horogra akadtam. Nem az igazoltatással van bajom, hanem hogy bûnözõként kezelve, szirénázva, elémvágva, járókelõk szeme láttára megalázva kell mindezt átélnem.
Az indok "közúti ellenõrzés".
Egyszeren egyértelmû volt, hogy ez a módszer KI VOLT ADVA feladatként a mai estére. Kérdésem, 2010-ben, egy európai uniós jogállamban helytálló-e az efajta zaklatás. Mert szerintem ez kimeríti a zaklatás fogalmát.
Az már csak hab a tortán, hogy a 2 derék járõr állította, hogy nem indexeltem a körforgalomból kifelé jövet. Mondom nekik WTF?? Bevártak és mikor elhaladtam mellettük már beálltak a seggembe, ehhez képest szerintük vagyok olyan hülye hogy nem indexelek???
Õk állítják és IGAZOLJÁK hogy nem indexeltem, ezért most feljelentenek. Visszaültek az autóba adatokat ellenõrizni, majd 10 perc után visszaadták a papírjaimat, megúsztam egy figyelmeztetéssel (gondolom rájöttek, hogy úgyis fellebbezek és nem biztos hogy jót tesz a karrierjüknek)
ÉS most jön a további döbbenet. Beszálltak a járõrautóba, és SZÁNDÉKOSAN burnout-tal akartak megfordulni az utca közepén, ami természetesen nem jött össze ugyanis becsúsztak a járda közepére ahol majdnem bedaráltak egy idõs házaspárt. Ezután nyélgázon elhajtottak (semmi kékfény, tehát nem helyszínre siettek), hanem egyszerûen vagizni volt kedvük. Kár hogy nem írtam fel a rendszámukat.
Hihetetlen kik kapnak rendõrigazolványt manapság.
itt kecskeméten is akad, néha ha elbambulok, koppan is rendeset a lengéscsillapító, egybõl magamhoz térek... szánalmas. szerintem nem is kéne sebességkorlátozás sehova, úgyse megy épeszû ember 30-40 fölé, hacsak nem légpárnás hajóval van
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
nekünk volt 2 tacskónk. az egyik fajtatiszta volt. bekötöttem õket a szánkó elé, és 140el drifteltünk az m0-ás m5ös lejáratánál. najó nemis...
nyertem.
:3
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
\"If in doubt, flat out!\"
Teljesítmény adót az autóra is kell fizetni ha nincs 170 ló... (és minden másra)
-kevésbé szennyezi a környezetet
-kevésbé bassza szét az utakat...
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n