Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ajtónak az számít, amelyik nyílás az utastérbe nyílik, így az összes hatchback csomagtartója is annak számít, a szedánok azért nem, mert ott a csomagtartó elkülönített rész, mint a motorháztetõ is.
Mégazééé ennyire emlékszem a suliból... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Újra jár, hallod?"😄DD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

respect to the man in the ice cream van

a képkeresõbe beírva kiad párszáz egyedi kombit😄
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
amúgy ne siránkozz, légy pozitív. szerintem 20 év múlva már egy használt nem lesz annyira drága 😊
Egyébként szvsz szép. De mindenképp szebb mint a Continental. <#idiota>#idiota>
][ ВАЗ ][
Ja persze elképzelem, ahogy leszurkoltam az alapáron is 157misit és onnan egyenest megyek az Electroworldbe és veszek egy energomat hajdu mosógépet, kitolom az autóhoz és a homlokomra csapok: "HUHH!!! De jó, hogy lehajtható a hátsó üléssor!"
Engem amúgy megfogott.
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Olyan mint egy félresikerült kombi, amirõl lespórolták az ajtókat.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
★
Adott a helyzet, hogy (nem értek hozzá, de valszeg erõsen áron alul) van egy Merga, amire nagyon ráizgultam, viszont abban a helyzetben ez nem tervezett kiadás lenne, dobna egy mentõövet a barátom, elfogadnám ofkórsz, ha látok rá esélyt, hogy belátható idõn belül vissza tudom adni a pénzét. Az meg nem kuncsorgás, hogy Bende meglátta ebben a tripben a lehetõségeket (olvasottság, reklámbevétel) és leült tárgyalni cégekkel mindenki jól jár alapon.
szegény mókus nem lát az adrenalintól 😄
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Mindegyiknek az a véleménye, hogy iszonyat beképzelt, lenézõ, és csak az a jó, amit õ csinál szerinte...
A mi klubunkból egy nagyon profi (talán az egyik legjobb az országban) szerelõ felajánlotta neki, hogy megcsinálja a rezonálást az ERA-ban. Csikóst még válaszra se méltatta, inkább nyafogott tovább a cikkben.
Ezerszer inkább egy Winklert látnék szívesen egy ilyen kaland élén. Õ szerény, tisztában van a képességeivel, tudásával, ugyanakkor baromi jó újságíró. Akármennyire is Merci-buzi vagyok, inkább látnám õt egy régi Toyota/amerikai vas után vadászva, mint ezt a majmot akármilyen Merciért loholva.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Csikóshoz csak lerohadni járnak az autók. Az állólámpásan kívül mindegyiken megy a gányolás ezerrel. Ha ebben is "csak pár alkatrész fog megcsinálni", akkor ez is halálra lesz ítélve. Merci-buziként egy mégnagyobb bûn, mert egy ilyen ritkaságot soha nem bíznék egy olyan mekmester kezébe, mint Csikós.
Abban én is biztos, vagyok, hogy a TCnek marhajó biznisz, mint, ahogy az RTLnek a Gyõzike Show is az volt, de attól még a "show" fõszereplõje marad ugyanaz az ember...
Annak az 5ezer eurónak a 1/3 a saját pénze. Többi lejmolás.
Volt nekem is állólámpám, én is raktam bele nem kevés pénzt, energiát, idõt.
de ám az 1,6oson is ugyanez a teknika van, meg hát megpakolva azért fekszik az utra😛 de a fékek valoban szarok voltak
\"If in doubt, flat out!\"
u.i.: És ez a kategóriába tartozó összes kisautóra igaz, még mielõtt megkapnám, hogy szarozom a szuszkát.
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
valjuk be egy ezres autotol ez nem olyan rossz
ps.: a hetényi leejtõ elég nagy, mielõtt megkapom h 170miazmár...valoban sok és énse láttam, csak azt mondom amit nekem is mondtak
\"If in doubt, flat out!\"