101020
.
  • sovatalevi
    Jajj,ha mar 18 lennek vennem is meg ...de meeg addig 2 szaros ev :((
  • Csabesz6
    Nem az ő kocsija.Úgy volt hogy megnézem pénteken, csak kicsit sokba kerül az út egy csekkolásért.
  • maffioso
    jó hát lényeg, hogy tudja mi van a kocsijában
    nekem is a vtech az nagyon megy...:DXDDD
  • Csabesz6
    Le.van. szarva.
  • maffioso
    "SPEER-DIFI"
  • Csabesz6
    ÁÉÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
  • desigo
    Most,hogy a zöldkártyázás összevonódott a műszaki vizsgával továbbra is megmaradta a különböző osztályok? zöld,sárga matrica...
    Mitől függ,hogy egy autó milyen osztályba kerül?
    Évjárat,típus vagy kibocsájtott károsanyag?
  • melcsiw
    Most olvastam egy cikket, amiben összehasonlították a mazda mx-5-öt meg a bmw z4-et... Valami olyasmit hoztak ki, hogy a bmw kényelmesebb, a mazda meg roadster...mégis mit vártak? :D nem értem azt, hogy miért hasonlították össze, nem egy kategória a kettő :S Persze, hogy a mazda lesz a "vesztes" egy luxus alapú elemzésnél :( (itt a cikk egyébként, ha kíváncsi vagy rá: http://autopult.hu/index.php/tesztek/tesztek/1057-a-huelyegyerek-es-a-dzsigolo-bmw-z4-es-mazda-mx-5-oesszehasonlito-teszt)
  • REPS0L
    az igen gec :D
  • REPS0L
    ménem iszol ilyen teát a nestea helyett?

ANYÁDÉÉÉÉ
  • SötétBarom
    Awwwwwwwwwwwwwww
  • desigo
    MX-5 találkozó

• MikX
    :D

Énmeg valamelyik nap tankoltam eni kúton, megyek be, hogy fizetnék, erre jön utánam a tag, hogy helo, ittvagyok. Fizettem neki kézbe, előkapta a tárcát, adott vissza, azt csak néztem, hogy mivan, semmi blokk, meg gépbe beütés, semmi :D
    Back to da' oldskool?
  • desigo
    lehet te vagy az egyetlen vevőjük és kiszolgálnak rendesen :)
  • Csabesz6
    Ahogy mondod:DDDD
    Starlet értékeli a csupa nagybetűt
  • SötétBarom
    Agresszív megjelenésű, SPORTKOCSIVAL érkező kopasz tagnak én sem tukmálnám a smartkártyát
  • Csabesz6
    :DDDDD igen, ez mondjuk előfordul, szoktam hallani.
    Nekem nem nyomják már egy ideje, thank's God:D
  • Tufa
    lukoilnál szerencsére nincs kiszolgálás és szinte maguktól vágják hogy a számlát is kinek a nevére kell írni :) Mire beérek fizetni kb kész a számla, pedig max hetente 1-2x tankolok ott :) Agipnál sincs csak ritkábban találok.. (98 miatt)
  • SötétBarom
    Nekem a shellkutas tukmálástól van hidegrázásom. Már előre irritál, ha shell kúton kell csinálnom valamit.. VPOWER mehet? Olajat töltsek? Smartkártyád van? Nincs? Csináljak? Csak 2 perc, ezt kell kitölteni..

• REPS0L
    én azt nem bírom ha már túl kedves vmelyik. lemosta a FRISSEN MOSOTT KOCSIN a szélvédőt, aztán tiszta vízfoltos maradt utána körülötte :@
  • matthias92
    arra a Mol-ra gondolok, ahol tankoltam. voltam már molon tankolni. mikor bezárt az, ahol tankolni szoktunk :D
  • matthias92
    életemben először tankoltam talán a Molnál, beálltam, hogymajd töltök, faszi odajött segítsen-e. hátmondom ok, legalább nem koszolom össze magamat, vagyvalami. visszaadta a kulcsot, az utitársam fizetniment, énmegmondom felfújom a gumikat. beálltam, épp egy másik autóvolt ott, az végzett, én meg vittem a felfújót. jött a benzinkutas srác (ugyanaz), hogy mennyire fújja fel. mondom én ilyet még nem láttam :D
  • Caby
    én a labancoknál tankolok, de egy helyen. Amikor csak tehetem odajárok, már én is összespanoltam velük. Viszont példának okáért a MOL-lal eddig csak negatív tapasztalataim voltak...
  • Csabesz6
    Nekem spanok a Shellen, nem szoktak türhősködni:D
    Mondjuk ez vidék, nem tudom Pesten hogy megy, ritkán tankolok arrafelé.Többi kúton se volt még panasz rájuk.
  • TaRka0107
    Persze, faterom benzinkútvezető, tesóm is dolgozott benzinkúton a nyáron és ők kedvesek:D:D:D:D MENJETEK LUKOILRA!!!!! (hupsz ez reklám):D:D:DD
  • Caby
    Jogos. De biztosan találkoztál már olyan esettel amikor megállsz, még udvariasan kérdez/körülugrál, de visszautasítás esetén, ha jössz kifele a shopból és ráköszönsz örülsz, hogy nem hányja telibe a szélvédődet :)
  • Csabesz6
    A kettő nem függ össze:D
    Sosem tankoltattam.
  • Caby
    jobb szeretem magam tankolni a szekeret :)
  • DIESEL DOG #85768
    Persze, nem is egyszer... :)
  • Csabesz6
    igen
  • matthias92
    ma volt dolgom normális, segítőkész benzinkutassal. ti találkoztatok már ilyennel?
  • MikX
    Áhh, kösznem :D
  • REPS0L
    a kis időd be próbáld ki ezt is, nagyon hangulatos! Főleg ez a mód amikor szakaszokat kell menni, nagyon jó!
  • MikX
    Áhh, ha autósjáték, nálam csak GT jöhet szóba...
    Csak még várni kell rá kicsit, de pont van időm :D
  • REPS0L
    kicsit OFF, de aki bírja ezt a Ken Blockos dolgot meg a rallyt, DiRT2-t muszáj kipróbálnia, csináltam is róla gyorsan egy videót :)
  • SötétBarom
    Ez nem "milyenség", ez tiszta bizinsz. Ha az ember meglátja valamiben a lehetőséget, akkor azonnal mozdulni kell :>
  • CSOCSO
    en ezert vartam elob arra hogy a manit atkuldje. ilyeneket nem szabad csinalni.
  • CSOCSO
    de ezt csak aze mondod mert te tudod milyen a magyar az olaszokhoz kepest.. az afrikaiakhoz kepest meg a japanokhoz kepest iga?

csak mert ok nem irjak le ide neked a hasonlo sztorijaikat nem jelenti azt hogy csak a magyar az ilyen.
  • MikX
    Na ja, még jó, hogy sokminden mást nem lehetett rajta összekeverni :D
  • eksy
    #85743 erre ment
    Oldalról nekem Jaguar-os, így nekem is "cica".