Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az STI jáccósautó 300 lóerõvel mi lenne más? Ugyanúgy, ahogy a 200 ló feletti bmw-k, mercik stb meg luxusautók. Akinek ilyen autókra telik, fizessen több adót. Mindenki másnak pedig ott vannak a racionális megoldások, 170 lóerõ, és 6-8 milla alatt.
Én 2 nõvel elmentem 3 hétre a horvátokhoz egy 1.1-es puntoval, és érdekes módon még 150-el is mentünk. Na hány lóerõs is az?
Régen a szüleink meg trabanttal is abszolválták ugyanezt... akkor nehogymár neked 300 lóerõ kelljen hozzá.
Akinek telik S80 volvora, annak meg teljen luxusadóra is, az tényleg luxus, nem egy STI.
ha mûszaki nélküli autóval kapnak el, akk mennyire kennek??
Ez a lóerõ hajhászás csak a modern fogyasztói társadalom n+1. hülyesége.
(És ja, az én gyárilag 133 lóerõs autóm mostmár 170, papíron meg 110😄 Naés? REÁLISAN gondolkodva, ha tényleg 110LE-s lenne, akkor is elég lenne a hétköznapokban. Bõven.)
respect to the man in the ice cream van
te aztán igazságos vagy az autóbuzi társadalomhoz
kizárólag eurotax árhoz kéne kötni, mondjuk 8 millió lenne az alsó limit. ahogy avul a kocsi, kevesebbet fizetni, és így igazságos lenne.
nem mindenkinek jáccósautó az sti, sokan egyetlen autóként tartják, pont azért vették mert annak ellenére hogy ~300 paci még el is fér benne a család vagy a barátok
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
.: mobilize.hu :.
kb ennyi regisztrációs adót spórol meg egy X6 vagy egy 7-es BMWs ha nem honosítja.
vagy egy 1-2 éves Type-R luxus autó-e ?
más kérdés,hogy akinek van ennyi pénze autóra annak van pár 10 ezer Ft extra adóra is
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a gyári adat kerül bele...
ha az akkori ménes szétszaladt, akkor így jártál sajnos...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Érdemes figyelgetni a magyarországi subarus közösséget, tudtommal õk szerveznek mostanában vmi komolyabb ellenálást az ügyben.
Sajna korban még odébb van, sose gondoltam volna, hogy épp azért szívom meg, mert találok egy relatíve jó állapotú, relatíve erõs, és szinte féláron levõ kocsit.. na mindegy, megszoksz vagy megszöksz 😄
Azt sem vizsgálják, hogy az évek alatt mennyi veszett el. A gyári adat a mérvadó.
Egyedül úgy lehet megoldani, hogy bejelentesz egy kamu motorcserét gyengébb motorra, de ehhez már tényleg nagyon jó ismerõsök kellenek a KPM-nél, és persze sok pénz, amivel lehet többet buknál mintha befizeted a luxusadót.
Amúgy nézd meg, hogy mikor kerül az autód egy kategóriával lejjebb, ugyanis a kora alapján jövõre lehet hogy lényegesen kevesebbet kell fizetned.
Persze a lényege az egésznek a szutykos vagyonadó megkerülés lenne, fõleg mivel egy nyamvadt lóerõn múlik évi 60ezer forintom. Bár ha ehhez újra forgalomba kell helyeztetni a kocsit, érdemes átgondolni, mert az sem ingyenes. Szóval ha valakinek van tapasztalata, megoszthatná...
Ja és nem veszek kisebb kocsit, majd ha a 170lovas kocsi, amit kevesebb mint 5 milláért vettem NEM LESZmnagyobb luxus, mint a 15 millás zsírúj E merci, akkor veszek egy kispolákot.
/meg amúgy is minden szar,a létezõ egyetlen jó kocsit meg már megvette valaki/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ha még egy szakadt, sokak szemében tényleg "szart" linkeltem volna, akkor érteném.Ez egy tip-top példány, ami elég ritka, ráadásul bagóért.Az hogy a normális hajtású autókat részesítem elõnyben, nem tudom miért gond😛
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
egyik vevõmnek volt olajcserén kívül szerelõt nem látott,csak lerohadt a kaszni aztán kidobták
most egy 307-es-bõl visszasírja😄
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül